Koovee_Salibandy_-_D2_04.jpg

Pojat D2 (04) keltaiset ja valkoiset

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille! Ikäluokka koostuu neljästä peliryhmästä mustat, punaiset, keltaiset ja valkoiset. Sivujen selkeyden vuoksi on kotisivuilla ikäluokka jaettu kahdelle sivustolle mustat ja punaiset sekä keltaiset ja valkoiset. 

Uusia pelaajia mahtuu vielä joukkueeseen

Joukkueessa on vielä tilaa uusille pelaajille. Voit olla toisesta lajista tuleva, jo useamman vuoden salibandya joukkueissa pelannut tai sitten kerhotoiminnassa mukana ollut. Sinulla ei siis tarvitse olla pelitaustaa joukkuetoiminnasta. Ota yhteyttä pikaisesti niin pääset kokeilemaan/tutustumaan pelaajiin ja valmentajiin. Kokeilun jälkeen katsomme yhdessä onko joukkue oikea paikka aloittaa/jatkaa pelaajauraa.

Kesäkuussa harjoittelimme 2-3 kertaa/viikko kahdessa ryhmässä. Heinäkuussa ryhmillä on pelivuoro Spiral-hallilla, missä on hyvä uusien pelaajien tulla kokeilemaan joukkueessa. Elokuusta eteenpäin on harjoituksia 3-4 kertaa/viikko.

Uusia pelaajia on joukkueeseen tullut jo jonkinverran ja ikäluokka pelaa ensi kaudella salibandyliiton sarjoissa 4 peliryhmällä mustat, punaiset, keltaiset ja valkoiset. Peliryhmissä on ns.tasoryhmä ajattelu eli pelaat ja harjoittelet oikealla tasolla ja kun kehityt niin sinulla on mahdollisuus siirtyä seuraavalle tasolle. Näin takaamme sen, että kaikki pelaajat kehittyvät hyvin kauden aikana.

Yhteydenotot: Juha Ylinen 050-354 6082 / ylinen.juha@gmail.com


Uutiset

Koovee 2004 taustat jo hyvällä mallilla ja uusia pelaajiakin mahtuu vielä mukaan (01.07.2016)
2004 poikien taustat jo hyvällä mallilla Kaudella 2016-17 ikäluokan vastuuvalmentajana jatkaa Juha Ylinen. Vanhoista valmentajista myös Mika Ahlqvist, Jani Sormunen..