Nettisivut

Koovee käyttää urheiluseuran tarpeisiin viritettyä Kotisivukone-julkaisujärjestelmää. 

 

Selaimet

Sivuston yhtenäisen ilmeen varmistaminen eri selaimilla ja selainversioilla ei aina täydellisesti onnistu. Ongelmia saattaa esiintyä erityisesti vanhoilla selainversioilla. Pyrimme korjaamaan mahdollisesti havaittuja ongelmia, jos vika on ylläpidon korjattavissa eikä korjauksesta tiettävästi aiheudu haittaa muilla selainversioilla katsottaessa. Mikäli havaitset ongelmia ulkoasussa omalla selaimellasi, otamme mielellämme vastaan palautetta myös teknisistä asioista.


Anna palautetta! Ehdota! Ideoi!

Palaute sivuista on aina tervetullutta. Jos kehitysidea tuntuu järkevältä muidenkin mielestä ja se on julkaisujärjestelmällä toteutettavissa, kehitämme mielellämme palvelua edelleen.


Päivitystunnukset

Jokaiselle Kooveen salibandyn joukkueelle nimetään mieluiten 1-2 nettipäivittäjää, jotka huolehtivat aktiivisesta uutisoinnista, joukkueen tietojen täydentämisestä, tilastojen pikaisesta päivittämisestä otteluiden jälkeen, sekä mahdollisesta muusta näkyvyydestä nettisivuilla (esim. kuvat ja videot). Päivittäjä on motivoitunut edistämään joukkueensa näkyvyyttä, mutta myös jämpti ja osaava kaveri.

Tietoteknisesti päivittäminen on vain hieman tekstinkäsittelyä vaativampaa - tottuneet tietokoneen käyttäjät tarvitsevat opastusta lähinnä tyyliseikkoihin, norminäpyttelijöille tarjotaan selkeät ohjeet sekä tarvittaessa myös koulutusta.

Sopikaa päivitysrooleista joukkueen kesken, ja hakekaa sitten tunnuksia täyttämällä lomakkeen tiedot. Kuhunkin joukkueeseen myönnetään pääsääntöisesti enintään kaksi käyttäjätunnusta, jotta homma pysyy hanskassa niin ylläpidossa kuin joukkueessakin. Tervetuloa tiimiin!