Sählyä lapsille, nuorille ja naisille

Lasten ja nuorten iltatoimintanapero06.png

Kooveella on kerhomuotoista iltatoimintaa eri ikäisille pelureille Kaukajärven Spiral-hallissa. Ryhmiä löytyy sekä tytöille että pojille. Nuorimmat ryhmäläiset ovat 2012 syntyneitä lapsi-vanhempi säbäliikkareiden pelureita.

Ohjaajamme ovat koulutettuja liikunnanohjaajia ja heillä on useamman vuoden kokemus ryhmänohjaamisesta. Salibandykerhon hinta sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen, syksyisin kerhopaidan sekä oheistoiminnan.


Lasten ja nuorten iltapäivätoiminta

Iltakerhojen lisäksi Koovee tarjoaa 7-12-vuotiaille nuorille mahdollisuuden osallistua sählyn ja salibandyn iltapäivätoimintaan useilla kouluilla mm. Karosen, Koiviston, Linnainmaan, Olkahisen, vehmaisen ja Takahuhdin kouluilla.

Ilmoittautuminen

ilmoittaudupieni.gifIltakerhoissa valitse ilmoittautumissivulla lajiksi Salibandy,

Iltapäiväkerhoissa valitse ilmoittautumissivulla lajiksi Iltapäiväsalibandykerho.

Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Jari Fagerström, puh. 0207 482 632, jari.fagerstrom(ät)koovee.fi.----------------------------------------------
Naisten kuntosähly

Hyvä kunto, hyvät kaverit, hyvä meininki! Ikään, kuntoon ja pelitaitoihin katsomatta - tervetuloa sähläämään. Aiempaa pelikokemusta ei tarvita, mutta kokeneemmatkin sählärit pääsevät mukaan.  Ryhmän toiminta käynnistyy 5.9.2016.

Mitä, missä, milloin?
- harjoittelemme lajin perustaitoja ja pelaamme vauhdikasta sählyä
- Ikurin liikuntahalli (Tesomankatu 33)
- ma klo 20-21.30

Mitä maksaa?
Koko vuosi maksaa 125 euroa (pelkkä syksy 65 e tai pelkkä kevät 70 e). Hinta sisältää yhden ohjatun treenikerran viikossa, 3-4 ystävyysottelua vuoden aikana sekä kauden päätöstapahtuman.

Ilmoittautuminen?
Ryhmään mahtuu 25 pelaajaa. Ilmoittautumiset nettilomakkeen kautta.