Koovee järjestää suosittuja salibandy- ja monilajileirejä Auto-Center Areenalla Linnainmaalla. Monipuolisille ja liikunnallisille leireille ovat tervetulleita kaikki 6-16-vuotiaat harrastajat. Toimintaa pyritään järjestämään kaikkina lomajaksoina.

VUODEN 2019 LEIRIT:

FatPipeFloorballCamps_white-02.jpg

TALVILOMAN FAT PIPE FLOORBALL CAMP 25-27.2.2019 (ma-ke)

Talviloman Fat Pipe Floorball Camp on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Hiihto- eli talviloman salibandypainotteinen liikuntaleiri, joka on mainio tapa viettää lomapäiviä hauskojen ja toiminnallisten liikuntalajien parissa. Luvassa on mm. palloilua sisällä (salibandya, futsalia), Dodge-ball turnaus, temppu-/parkourataa, kaupunkisotaa ja ulkoliikuntaa. 

Tiistaina 26.2. mukana myös Grr8tsport, jonka ohjauksessa menemme isoilla kuplapalloilla sekä Archery Tag jousipyssyillä. Hauskaa siis varmasti luvassa.

Leiri järjestetään AutoCenter Areenalla ja sen lähiympäristössä Linnainmaalla. Ohjaajina toimivat Kooveen liikunnanohjaajat Marko Lahtinen ja Jari Fagerström edustusten pelaajien toimiessa apuohjaajina.

Leirin hinta koko leiriltä 105 € sisältää päivittäisen lounaan, vakuutuksen sekä ohjauksen että leiripaidan.

Myös yksittäinen päivä on mahdollisuus lunastaa, hinta on 40 €/pvä.

Toteutuakseen leirille tarvitaan minimissään 15 osallistujaa.

Leiri on päiväleiri ja päivän runko-ohjelma on seuraavanlainen:

klo 9.00 kokoontuminen AutoCenter Areenan kahviossa
klo 9.15-11.30 sisäpelit
klo 11.30-12.30 ruokailu Ravintola Reikäpallossa
klo 12.30-13.45 ulkoilu
klo 13.45-14.10 välipala (omat eväät) + kioski
klo 14.10-15.00 sisäpalloilu

Mukaan leirille tarvitset päivittäin sisäliikuntaan sekä ulkoliikkumiseen sään mukaan sopivat varusteet. Omista liikuntavälineistä mukaan voi ottaa salibandyvarustuksen.

Tervetuloa leirille!

Ilmoitautuminen tämän linkin kautta!

 

 

JUHANNUSVIIKON FAT PIPE FLOORBALL CAMP 18.-21.6.2018 (ma-to)

Salibandyleirejä on ehditty järjestämään useana kesänä, meno leireillä on ollut hauskaa ja samalla haastavaa monipuolisen ohjelman ja hyvien ohjaajien toimesta. Lisäksi kun osallistuvat lapset ja nuoret vielä puhaltavat yhteen hiileen ohjaajien kanssa, on leireistä tullut kesän kohokohtia. Leirit ovat päiväleirejä ja toimintaa on joka päivä klo 9-16. 

Ryhmät jaetaan ikä ja taitotasojen mukaan. Mukana myös 6-vuotiaiden eli eskari-ikäisten Epu-ryhmä. Lisäksi maalivahtihalukkaille on tarjolla eriytettyä ohjausta. Laita maininta ilmoittautumisen lisätietokohtaan jos olet maalivahti.

Luvassa salibandyn ohella muita lajitutustumisia yms. sekä vartalonhallintaa kehittäviä oheisharjoitteita. Ohjauksesta vastaavat Kooveen liikunnanohjaajat Mauno Hakala, Marko Lahtinen sekä muut ammattitaitoiset ohjaajamme. Mukana myös miesten ja naisten liigapelaajia.

Ilmoittautumaan tästä

sportcamp_web.jpg

SPORT CAMP I 4.-8.6.2018

SPORT CAMPIT on liikunnallisia monilajileirejä, joilla on mukava viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa! Leirin aikana ehdit tutustua moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Kaikki 7-12 -vuotiaat ovat tervetulleita mukaan, sekä tytöt että pojat. Ryhmät jaetaan kahteen eri ikäryhmään, 7 -9 -vuotiaisiin ja 10 - 12 -vuotiaisiin.

Ilmoittautumaan tästä.

tyttosababanneri.png

TYTTÖSÄBÄ ON TIMANTTIA -LEIRI 18.-21.6.2018 (ma-to)

7-15 -vuotiaiden tyttöjen oma salibandyleiri. Ryhmät jaetaan ikä ja taitotasojen mukaan. Salibandyn ohella liikutaan ja tutustutaan eri lajeihin tilan sallimissa rajoissa. Luvassa salibandyn ohella muita lajitutustumisia yms. sekä vartalonhallintaa kehittäviä oheisharjoitteita. Ohjauksesta vastaavat Kooveen liikunnanohjaajat Mauno Hakala, Marko Lahtinen sekä muut ammattitaitoiset ohjaajamme. Mukana myös naisten liigapelaajia.

Ilmoittautumaan tästä


MM_logolla.jpg

M & M SALIBANDYN TAITOLEIRI 30.7 - 3.8.2018

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti tekniikkaan liittyviä asioita, sekä tietysti pelaillaan. Salibandyn ohella tutustutaan eri lajeihin sekä sisällä että ulkona. Ohjaajina toimivat "neppailun asiantuntijat" Kooveen tutut kasvot Marko Lahtinen, Mauno Hakala.

Ilmoittautumaan tästä