Koovee järjestää suosittuja salibandy- ja monilajileirejä Auto-Center Areenalla Linnainmaalla. Monipuolisille ja liikunnallisille leireille ovat tervetulleita kaikki 6-16-vuotiaat harrastajat. Toimintaa pyritään järjestämään kaikkina lomajaksoina.

VUODEN 2018 LEIRIT:

fatpipewinter2.jpg

TALVILOMAN FAT PIPE FLOORBALL CAMP 27.2.-2.3.2018 (ti-pe)

Hiihto- eli talviloman salibandypainotteinen liikuntaleiri, joka on mainio tapa viettää lomapäiviä hauskojen ja toiminnallisten liikuntalajien parissa. Luvassa on mm. palloilua sisällä (salibandya, futsalia), temppu-/parkourataa, kaupunkisotaa ja ulkoliikuntaa. Leiri on tarkoitettu 6-15 -vuotiaille tytöille ja pojille. Leiri jäjestetään AutoCenter Areenalla ja sen lähiympäristössä Linnainmaalla. Leiri on päiväleiri ja toimintaa on joka päivä klo 9-15. Ohjaajina toimivat Kooveen liikunnanohjaajat Marko Lahtisen johdolla.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

FatPipeFloorballCamps_white-02.jpg

JUHANNUSVIIKON FAT PIPE FLOORBALL CAMP 18.-21.6.2018 (ma-to)

Salibandyleirejä on ehditty järjestämään useana kesänä, meno leireillä on ollut hauskaa ja samalla haastavaa monipuolisen ohjelman ja hyvien ohjaajien toimesta. Lisäksi kun osallistuvat lapset ja nuoret vielä puhaltavat yhteen hiileen ohjaajien kanssa, on leireistä tullut kesän kohokohtia. Leirit ovat päiväleirejä ja toimintaa on joka päivä klo 9-16. 

Ryhmät jaetaan ikä ja taitotasojen mukaan. Mukana myös 6-vuotiaiden eli eskari-ikäisten Epu-ryhmä. Lisäksi maalivahtihalukkaille on tarjolla eriytettyä ohjausta. Laita maininta ilmoittautumisen lisätietokohtaan jos olet maalivahti.

Luvassa salibandyn ohella muita lajitutustumisia yms. sekä vartalonhallintaa kehittäviä oheisharjoitteita. Ohjauksesta vastaavat Kooveen liikunnanohjaajat Mauno Hakala, Marko Lahtinen sekä muut ammattitaitoiset ohjaajamme. Mukana myös miesten ja naisten liigapelaajia.

Iilmoittautumaan tästä

tyttosababanneri.png

TYTTÖSÄBÄ ON TIMANTTIA -LEIRI 18.-21.6.2018 (ma-to)

7-15 -vuotiaiden tyttöjen oma salibandyleiri. Ryhmät jaetaan ikä ja taitotasojen mukaan. Salibandyn ohella liikutaan ja tutustutaan eri lajeihin tilan sallimissa rajoissa. Luvassa salibandyn ohella muita lajitutustumisia yms. sekä vartalonhallintaa kehittäviä oheisharjoitteita. Ohjauksesta vastaavat Kooveen liikunnanohjaajat Mauno Hakala, Marko Lahtinen sekä muut ammattitaitoiset ohjaajamme. Mukana myös naisten liigapelaajia.

Ilmoittautumaan tästä
 
sportcamp_web.jpg

SPORT CAMP I 4.-8.6.2018

SPORT CAMP II 11.-15.6.2018

SPORT CAMPIT on liikunnallisia monilajileirejä, joilla on mukava viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa! Leirin aikana ehdit tutustua moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Kaikki 6-12 -vuotiaat ovat tervetulleita mukaan, sekä tytöt että pojat. Ryhmät jaetaan kahteen eri ikäryhmään, 6 -9 -vuotiaisiin ja 10 - 12 -vuotiaisiin.

Ilmoittautuminen avataan pian.

MM_logolla.jpg

M & M SALIBANDYN TAITOLEIRI 30.7 - 3.8.2018

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti tekniikkaan liittyviä asioita, sekä tietysti pelaillaan. Salibandyn ohella tutustutaan eri lajeihin sekä sisällä että ulkona. Ohjaajina toimivat "neppailun asiantuntijat" Kooveen tutut kasvot Marko Lahtinen, Mauno Hakala.

Ilmoittautuminen avataan pian.