Share |

Tehokas TPS vei pisteet Turkuun

Share |
17.12.2018

MM-tauolta palannut Kooveen miesten edustusjoukkue ei onnistunut omissa maalipaikoissaan sunnuntaina AutoCenter Areenalla. Vierasjoukkue TPS sen sijaan oli tehokas ja otti pisteet Turkuun selkein 2-9 –lukemin. Kaksi erää ottelöussa mentiin tasaisissa merkeissä, mutta kolmannessa erässä TPS meni menojaan. Kooveen illan parasta antia oli pirteä kolmosketju, joka teki molemmat maalit. Erityisesti esiin voi nostaa puolustaja Aapo Mäkelän, joka pelasi ensimmäisen täyden pelinsä Salibandyliigassa ja teki kolmannessa erässä Kooveen toisen maalin.

Vierasjoukkue TPS tuli otteluun yhden ottelun MM-tauon jälken pelanneena ja oli ehkä alussa paremmin ottelussa mukana. Kun aikaa kului, niin Koovee pääsi myös paremmin peliin mukaan ja tilanteita alkoi syntyä molempiin päihin. Kuitenkin vain TPS onnistui maalinteossa, kun noin 16 minuutin kohdalla Miko Kailiala pääsi vastahyökkäykseen ja latasi pallon Oskar Sillanpään ohi. Aivan erän lopussa Teemu Suomalainen pääsi yksin läpi, mutta laukaus meni niukasti takanurkan ohi.

Toiseen erään lähdettiin yhtä tasaisissa merkeissä. Tilanteita oli molemmissa päissä ja maalivahdeille riitti töitä. Hyvässä pelivireessä ollut Miko Kailiala osui erän alussa Eero Jalon poikittaissyötöstä, mutta erän puolessa välissä Jasse Kuusisto pääsi kaventamaan TPS-puolustuksen harhasyötöstä. Kotijoukkueen kannalta valitettavasti TPS pääsi kuitenkin kahden maalin etumatkalla hyvin nopeasti, kun Juho Sorri laukoi pallon Koovee-maaliin hyvästä poikkisyötöstä. Erän lopulla TPS sai vielä yhden maalin, kun TPS-hyökkääjän syöttö muutti suuntaa Koovee-puolustajan jalasta ja meni etunurkasta Oskar Sillanpään taakse.

Aapo_vs_TPS.png

Kuva: Kuvakaappaus mediatiimin videosta

Kolmannen erän alussa Miko Kailiala sai hattutempun täyteen ja neljän maalin johdossa merkittävää kiriä ei saatu viriteltyä, vaikka korkeampi karvaus jonkun verran potentiaalisia paikkoja loikin. Erän ainoa Koovee-maali oli hyvän ottelun pelanneen Aapo Mäkelän käsialaa. Puolustajana pelaava Aapo lähti rohkeasti kohti maalia, käytti palloa Petteri Puustisella ja napautti pelivälineen lopuksi etukulmasta TPS-vahdin taakse. Tuolla maalilla ei ollut erityistä merkitystä lopputulokseen, sillä TPS pääsi maalaamaan päätöserässä viidesti ja näin loppuluvut olivat melko suurinumeroiset, vaikka kenttätapahtumat melko tasaiset olivatkin.

Kooveen miehet pelaavat Steelersiä vastaan Hämeenlinnassa 20.12. ja jäävät sitten joulutauolle. Kotiottelut jatkuvat 5.1.2019 klo 18.30 Karhuja vastaan, tervetuloa silloin mukaan!

Katso myös:

Ottelun tilastot
Ottelun huippuhetket
Lehdistötilaisuus

06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa
05.01.2019Karhut Porista miesten vieraana lauantaina
17.12.2018Tehokas TPS vei pisteet Turkuun
16.12.2018Miehet MM-tauon jälkeen TPS:n kimppuun
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä
04.11.2018Sunnuntain Nenäpäivässä vastassa kivikova SPV
01.11.2018Piste Tampereelle, kaksi Kuopioon miesten liigaottelussa
31.10.2018Keskiviikkona kuopiolaiset miesten vieraana
16.10.2018Pienten marginaalien peli Happeeta vastaan
15.10.2018Happee vieraana illalla, mukana lajilegenda ja vanhoja tuttuja

Siirry arkistoon »