Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä

09.02.2019

Perjantai-illan Tampereen paikallispelistä ei saatu klassikkoa. Vierasjoukkue SC Classic tuli otteluun vahvalla otteella ja asenteella, otti hallinnan heti ottelun alussa ja nappasi kolme pistettä mukaansa. Koovee pääsi otteluun paremmin mukaan toisessa ja kolmannessa erässä, mutta ei pystynyt maalieroa kaventamaan ja lopussa taululla oli vieraiden 11-4 –voitto. Seuraava mahdollisuus ottaa pisteitä on tulevana maanantaina, kun AutoCenter Areenalla on vieraana LASB.

Ottelun lähtökohdat suosivat selkeästi vierasjoukkuetta ja heti alusta lähtien oli selvää, että myös asenne oli kohdillaan. Vahva pallollinen hallinta ja tehokas viimeistely tuottivat heti erän alusta lähtien maaleja j aero kasvoi jo ensimmäisen erän aikana viiteen maaliin. Kooveella toki oli omat paikkansa, mutta maalinteko jäi ensimmäisessä erässä haaveeksi.

Emppu_Samppa_Tumppi_ET.jpg

Toisessa erässä mentiin myös Classic-hallinnassa, mutta ottelu tasoittui selkeästi Kooveen saadessa välillä rakennettua painetta myös vieraiden maalille. Kotijoukkueen kuparisen rikkoi Petteri Puustinen hyvällä kääntölaukauksella hiukan ennen erän puolta väliä. Samuli Salomaa osui erän lopulla mutta vieraiden neljän maalin erä kasvatti eroa jo sitsemään maaliin.

Kolmas erä oli meni maalien osalta tasan, vaikka hallinta Classicilla säilyikin. Kokoonpanomuutokset vierailla tasoittivat peliä jonkun verran ja tylsyttivät vieraiden kovimman maalintekovaihteen. Kooveen osumista erässä vastasivat Samuli Salomaan toisellaan ja Jasse Kuusisto aivan maalin edestä. Oskari Sillanpää maalissa poimi kaiken kaikkiaan 25 laukausta ja pysäytti ne laukaukset, jotka pysätettävissä olivat.

Ottelu osoitti selkeästi sen, että vastuksen ollessa tämän hetken maailman paras seurajoukkue niin omiin virheisiin ei ole varaa ja mahdolliset maalintekopaikat on käytettävä tehokkaasti. Nyt siihen ei pystytty ja kunnollista taistelua ei pystytty tarjoamaan paikalle tulleelle noin 600 katsojalle. Seuraava kotiottelu on jo tulevana maanantaina 11.2. klo 18.30 alkaen, jolloin paikan päälle tulee LASB Lahdesta.

(Kuva: Esa Takalo)

Katso myös:

Ottelun tilastot

Esa Takalon kuvat

Ottelun kohokohdat videolla

Pressitilaisuus videolla

09.08.2019Kooveen miehillä kaikki valmiina uuteen kauteen
19.04.2019 14:00Kokemusta miesten joukkueeseen tulevalle kaudelle
11.03.2019Arto Riihimäki palaa Suomeen ja Kooveeseen (katso myös haastattelu)
25.02.2019Eräviikingit vieraana viimeisessä kotipelissä tällä kaudella
23.02.2019Pohjoistuulta AutoCenter Areenalla lauantaina
18.02.2019Miesten joukkue Pirkanmaan paikallisessa illalla
11.02.2019Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla
09.02.2019Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä
08.02.2019Paikallispelissä mahdollisuus nauttia pelaamisesta ja tunnelmasta
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa

Siirry arkistoon »