Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla

11.02.2019

Salibandyliigassa mennään tiukalla ottelutahdilla helmikuussa, kun runkosarja kääntyy kohti loppuaan. Miesten edustusjoukkue saa tänään vieraita Lahdesta, kun AutoCenter Areenalla kohdataan klo 18.30 alkaen LASB. Vierailu Lahteen syksyllä jätti paljon hampaankoloon, joten kotona haetaan selkeätä tasonnostoa tuosta ottelusta. Perjantain pettymys ja rasitukset täytyy myös unohtaa, jotta voitosta voitaisiin illalla kamppailla.

Perjantaina paikallispelissä Koovee jäi vahvan vastustajan jalkoihin, mutta maanantai-illan ottelussa on tarkoitus parantaa omaa esitystä. Ottelutahti sinällään ei aiheuta sen suurempia haasteita joukkueelle tai valmistautumiseen. Päävalmentaja Ilja Pantzar kommentoi ottelutahtia seuraavasti: " Tiivis pelitahti vaikuttaa oikeastaan vain pelien välisen harjoittelun sisältöön, ei sinällään pelitaktisiin asioihin."

Vierasottelu Lahdessa meni LASB_merkkisesti ja pisteet jäivät silloin kotijoukkueelle lukemin 8-2 ja kuparinen rikki vasta kolmannessa erässä. Ilja Pantzar muistelee syksyn ottelua mollivoittoisesti ja hake tältä illalta selvästi parempaa suoritusta: "Lahdessa pelattiin syksyllä kauden heikoin ottelu. Ei oltu ollenkaan henkisesti paikalla hallissa. Eli siinä ensimmäinen parannettava asia. Sen lisäksi meidän täytyy noudattaa sovittuja asioita paremmin koko pelin läpi, eli enemmän sanoista tekoihin."

Vieraiden kausikaan ei ole ollut aivan helppo, tällä hetkellä LASB on sarjan 11. tilalla juuri karsintaviivan yläpuolella, joten varmasti pisteet kelpaisivat vieraillekin. Lahtelaisten riveistä kannattaa poimia kotiyleisön hyvin tuntema Perttu Koljonen, joka palaa tänään viimevuotiselle kotiareenalleen.

Samppa_vs_Karhut_ET.jpg

Päävalmentaja Pantzar nostaa illan otteluun esiin yhden pelaajan Kooveen rosterista: "Kapteeni Samuli Salomaan rooli joukkueessa on iso. Hän on henkisellä puolella tärkeä ja esimerkillinen johtaja ja kentällä joukkueen maalipörssin ykkönen. Tehottomuudesta kärsinyt joukkue tarvitsee nyt tiukassa paikassa vastuunkantajia erityisesti tehojen suhteen." Samuli on tähän mennessä osunut kaudella 15 kertaa ja tänään osumat olisivat varmasti tervetulleita.

Ottelu käynnistyy tänään AutoCenter Areenalla klo 18.30, tervetuloa!

Kuva: Esa Takalo

09.08.2019Kooveen miehillä kaikki valmiina uuteen kauteen
19.04.2019 14:00Kokemusta miesten joukkueeseen tulevalle kaudelle
11.03.2019Arto Riihimäki palaa Suomeen ja Kooveeseen (katso myös haastattelu)
25.02.2019Eräviikingit vieraana viimeisessä kotipelissä tällä kaudella
23.02.2019Pohjoistuulta AutoCenter Areenalla lauantaina
18.02.2019Miesten joukkue Pirkanmaan paikallisessa illalla
11.02.2019Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla
09.02.2019Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä
08.02.2019Paikallispelissä mahdollisuus nauttia pelaamisesta ja tunnelmasta
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa

Siirry arkistoon »