Share |

Pohjoistuulta AutoCenter Areenalla lauantaina

Share |
23.02.2019

Kooveen miesten edustusjoukkue hakee edelleen ensimmäistä kolmen pisteen voittoa tällä kaudella. Voittoa lähdetään lauantai-iltana tavoittelemaan OLS:n kustannuksella, kun oululaiset tulevat vierailulle Tampereelle. Syksyllä Koovee otti kaksi pistettä rangaistuslaukausten jälkeen Oulussa mutta nyt hyvässä nosteessa pelaavat vieraat tarjoavat vielä isomman haasteen. Ottelu on tärkeä molemmille sarjasijoitusten kannalta.

Oululaisten meno on viime aikoina ollut vahvaa Salibandyliigassa, kun taas kotijoukkueen kausi on ollut vaikea. Päävalmentaja Ilja Pantzar: "Iso peli molemmille. OLS on ollut hyvässä vireessä viime kierroksilla. Joukkueen itseluottamus noussut, kun onnistumisia tullut nyt myös hyökkäyspäässä." Eli kotijoukkueen tulee varautua puolustamaan hyvin ja myös pystyä liikuttamaan palloa hyökkäyspäässä riittävästi, että maalipaikoille päästään.

Joukkue.jpg

Tuossa onnistuminen ei välttämättä ole helppoa, mutta päävalmentaja Pantzar on miettinyt peliin lähtöä tutkimalla OLS:in tapaa pelata ja hakemalla mahdollisia heikkoja kohtia: "OLS puolustaa hyvin koko viisikolla ja MV Ville Mestari toipunut loukkaantumisista. Pitää olla hyvät valmiudet kaksinkamppailupelaamiseen. Meidän täytyy myös löytää keinot oululaisten tiiviin puolustus- ja peittopelaamisen ohittamiseen. Oma viisikkopuolustaminen toimi syksyllä Oulussa ja se tietysti tärkeää myös tänään."

Noilla ohjeilla toki pääsee liikkeelle mitä tahansa joukkuetta vastaan ja sillä pärjää hyvin myös tänä iltana. Kooveen haasteena on ollut nimenomaan maalinteko koko kauden ajan, mutta peintä piristymistä on ollut nähtävissä ainakin ajoittain. Ilja Pantzar nostaa pari pelaajaa omasta joukkueesta esiin: "Meiltä voisi nostaa esiin parissa viime ottelussa erittäin hyvin molempiin suuntiin pelanneen pakkiparin Lintula ja Ruokostenpohja."

Muidenkin joukkueen pelaajien on nostettava omaa tasoaan, jotta pisteet tänään Tampereelle jäävät ja mahdollisuus sarjapaikan säilyttämiseen edelleen säilyy. Tervetuloa mukaan klo 18.30 alkaen AutoCenter Areenalla.

 

19.04.2019 14:00Kokemusta miesten joukkueeseen tulevalle kaudelle
11.03.2019Arto Riihimäki palaa Suomeen ja Kooveeseen (katso myös haastattelu)
25.02.2019Eräviikingit vieraana viimeisessä kotipelissä tällä kaudella
23.02.2019Pohjoistuulta AutoCenter Areenalla lauantaina
18.02.2019Miesten joukkue Pirkanmaan paikallisessa illalla
11.02.2019Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla
09.02.2019Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä
08.02.2019Paikallispelissä mahdollisuus nauttia pelaamisesta ja tunnelmasta
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa
05.01.2019Karhut Porista miesten vieraana lauantaina

Siirry arkistoon »