Share |

Eräviikingit vieraana viimeisessä kotipelissä tällä kaudella

Share |
25.02.2019

Kooveen miesten kauden viimeiseen kotiotteluun saapuu pienessä matalapaineessa tällä hetkellä etenevä Eräviikingit Helsingistä. Ottelussa ei ole merkittävää panosta sarjasijoitusten kannalta, sillä Eräviikingit menee joka tapauksessa pudotuspeleihin mutta ei voi enää voi saavuttaa kotietua ja Kooveen osalta OLS-ottelu varmisti tippumisen sarjatasoa alemmas kauden päätteeksi. Kotijoukkueen osalta tavoitteena on pääasiassa kauden päättäminen ehjään esitykseen kotiyelisön edessä.

Eräviikingit ovat pelanneet edelliset neljä ottelua ilman voittoja, joten vierailla varmasti on haluja kääntää trendi ja ottaa pisteet tänään Tampereelta. Kotijoukkueella ei otteluun ole minkäänlaisia tulospaineita, joten se voi pelata vapautuneesti. Joukkue pelaa nyt viimeistä kertaa kotiyleisön edessä tällä kaudella ja vaikean kauden päätteeksi joukkueella on halu antaa kotiyleisölle positiivisiakin tunnelmia.

Lummikko.jpg

Kooveen päävalmentaja Ilja Pantzar miettii ottelun tavoitteista seuraavasti: "Lähdetään pelaamaan tosissaan voitosta. Joukkueessa on hyvä henki ja nyt halutaan saada kaudelle ryhdikäs ja tyylikäs lopetus näissä kahdessa viimeisessä ottelussa. ErViä vastaan pelattiin aika vaisu matsi syksyllä eli halutaan parantaa siitä."

Haastetta noissa tavoitteissa toki riittää. Eräviikingit on erittäin vahva joukkue ja pystyy maalintekoon, jos puolustuksessa annetaan tilaa. Joukkueesta löytyy viisi yli kymmenen maalia tällä kaudella tehnyttä pelaajaa, kun Kooveessa tällaisia on vain kaksi kappaletta. Maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Jani Kukkola on vieraiden nimivahvin pelaaja, mutta kokeneet Lauri Kapanen ja Mika Moilanen sekä hiukan nuorempi Roni Laasonen ovat vaikeita vastustajia kaukalossa.

Myös Ilja Pantzar poimii joukkueista joitain seuraamisen arvoisia pelaajia illan peliin: "Meiltä kannattaa seurata viime peleissä hyvässä vireessä ollutta Samuli Segermania. Eräviikingeistä taas huomiota kannattaa kiinnittää vahvan läpimurron tehneisiin Joonatan Lindholmiin ja Otto Blomqvistiin."

Ottelu lähtee tänään käyntiin tutusti klo 18.30, tervetuloa paikan päälle AutoCenter Areenalle!

 

19.04.2019 14:00Kokemusta miesten joukkueeseen tulevalle kaudelle
11.03.2019Arto Riihimäki palaa Suomeen ja Kooveeseen (katso myös haastattelu)
25.02.2019Eräviikingit vieraana viimeisessä kotipelissä tällä kaudella
23.02.2019Pohjoistuulta AutoCenter Areenalla lauantaina
18.02.2019Miesten joukkue Pirkanmaan paikallisessa illalla
11.02.2019Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla
09.02.2019Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä
08.02.2019Paikallispelissä mahdollisuus nauttia pelaamisesta ja tunnelmasta
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa
05.01.2019Karhut Porista miesten vieraana lauantaina

Siirry arkistoon »