Miehet kohtaavat illalla SB Vantaan

27.09.2019

Kooveen matka Divarissa jatkuu perjantai-iltana, kun vastaan tulee SB Vantaa. SB Vantaa nousi viime kauden lopuksi Divariin ja on kesän aikana saanut joitain vahvistuksia joukkueeseen. Kooveen saldo on nyt kaksi voitettua ottelua ja kolmatta voittoa lähdetään luonnollisesti tänään metsästämään. Tänään Koovee lähtee edelleen parantamaan viisikkopelaamista ja hakee myös parhaita mahdollisia ketjukokoonpanoja ja rooleja pelaajille.

Sekä Koovee että SB Vantaa ovat ehtinet kohdata Pirkkalan Pirkat kauden aikana. SB Vantaa kärsi Pirkkalassa tappion 7-4 –lukemin ja Koovee taas kotiluolassaan pystyi nousemaan 10-6 –voittoon. Tästä ei kuitenkaan voi tehdä sitä johtopäätöstä, että illan ottelu olisi etukäteen selvä. SB Vantaa sai riveihinsä LASB:ista Jukka-Pekka Auroilan ensimmäisen ottelun jälkeen ja varmasti joukkue on myös saanut paremman tuntuman Divarin tempoon.

Päävalmentaja Arto "Japi" Riihimäki pohtii illan ottelua etukäteen näin: "Itse odotan, että me parannetaan omaa viisikkopelaamistamme kahdesta aikaisemmasta ottelusta. Meillä on mietittynä selkeät teemat sen kautta."

Jere_tuuletus_PirPi_ETa.jpg

Kooveen ketjukokoonpanot ovat jonkun verran otteluissa eläneet ja tähän päävalmentajalla on omat syynsä, Arto Riihimäki: "Koko ajan haetaan myös pelaajien rooleja, miten he voivat auttaa joukkuetta parhaiten pelitavallisesti sekä saavat itsestään eniten irti, joten tänäänkin muutama pelaaja on uudella pelipaikalla. Ainakin Aapo Mäkelä ja Petteri Puustinen kuuluvat näihin, joten ehkä he ovat mielenkiintoisia seurattavia yleisölle."

Edellisessä ottelussa maalihanat auki saanut ja SB Vantaassa kaudella 2007-08 pelannut kapteeni Jere Oksanen on valmiina illan peliin: "Oikein hyvillä fiiliksillä ollaan! Pelipäivä on aina juhlapäivä, lähdetään parantamaan edellisestä pelistä ja totta kai halutaan voittaa. Halutaan tehdä kotiluolasta kauden aikana tosi paha paikka vihollisille."

Jere toivottaa kaikki paikan päälle kannustamaan joukkuetta ja heittää mielipiteen yhdestä ottelutapahtuman oleellisesta osasta: "Myös alkuun vastustusta saanut uusi maalibiisi sytyttää nyt yhden jos toisen joukkueessa. Toivottavasti se raikaa tänään monta kertaa."

Tänään pallo laitetaan keskelle AutoCenter Areenalla klo 18.30. Tervetuloa paikan päälle katsomaan, kumpi kerää tänään pisteet mukaansa! Jos nyt jostain syystä paikan päälle on vaikea tulla vaikkapa Vantaalta, niin ottelu näkyy SolidSport-kanavalla ja sen voi tilata hintaan 49 EUR koko kaudeksi osoitteesta solidsport.com/kooveemiehet.

SB Vantaan ennakko kirjoitetussa muodossa on täällä, osa2 täällä ja videoennakko täällä.

TERVETULOA!

Kuva: Esa Takalo

08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella
06.10.2019Värikäs taistelu päättyi Kooveen miesten voittoon
27.09.2019Kaksi pistettä Vantaalle, yksi Tampereelle
27.09.2019Miehet kohtaavat illalla SB Vantaan
23.09.2019Miehet kotivoittoon Pirkkalasta vaikean alun jälkeen
22.09.2019Miesten kotiavaus tänään paikallispelin merkeissä

Siirry arkistoon »