Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista

06.11.2019

Kooveen miesten edustusjoukkue kohtaa keskiviikkoillan ottelussa toisen Salibandyliigasta pudonneen joukkueen, kun vastaan tulee Karhut Porista. Luvassa on mielenkiintoinen taistelu, kun Koovee pääsi voittojen tielle mollivoittoisemman jakson jälkeen perjantaina ja Karhut on ottanut kaksi voittoa peräkkäin kotonaan. Koovee sai edelliseen otteluun täydennystä rosteriinsa, mutta Karhut on joutunut operoimaan melko pienellä rosterilla etenkin alkukaudesta.

Koovee otti perjantaina jatkoaikavoiton Nurmon Jymystä ja palasi näin voittokantaan. Erityisesti nousu kahden maalin takaa tasoihin viimeisillä minuuteilla ja sitä kautta voittoon teki hyvää joukkueen itseluottamukselle. Tuolla positiivisella hengellä lähdetään tämänkin illan otteluun ja tarkoitus on ottaa kolme pistettä kotivoitolla. Sarja on erittäin tiukka ja erot joukkueiden välillä erittäin pieniä, joten jokainen piste on arvokas. Koovee on sarjan keskikastissa ja Karhut sarjan hännillä, vaikka piste-eroa ei ole kuin neljä pistettä. Toisaalta Kooveella on tässä vaiheessa kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin Karhuilla.

Päävalmentaja Arto Riihimäki on maltillinen odotuksissaan: "Paljoa ei ole ehtinyt tekemään edellisen pelin jälkeen. Eli lähdetään taas parantamaan omaa peliä. Varmasti on illalla taas erittäin tiukkaa vääntöä pisteistä. Pelit on tänäkin vuonna näyttänyt että Divari on todella tasainen sarja."

AkiH_NJ_ETa.jpg

Karhuissa on muutama mielenkiintoinen pelimies. Kooveen monivuotinen veräjänvartija Arvid Vonk on Divarin ykköstorjujia ja on näin ollen selkeä ykkösvahti joukkueessa. Yhdeksässä pelissä hänen torjuntaprosenttinsa on reilut 76 prosenttia ja parhaimmillaan Vonk pystyy kyllä torjumaan todella vaikeitakin laukauksia. Toinen Koovee-taustainen pelaaja Karhujen riveeissä on puolustaja Roni Tuomela, joka pelasi aikanaan jo A-juniorina Tampereella.

Päävalmentaja Riihimäki ei etukäteen ole kovin paljoa Karhujen pelaamista ehtinyt seurata, mutta on todennut tasonnoston: "He ovat parantaneet paljon sarjan avausviikonlopusta ja saanut pakettia hyvin kasaan. Eiköhän sieltä hyvin taisteleva sekä motivoitunut vastustaja ole Tampereelle tulossa."

Oman joukkueen suunnitelmista Riihimäki on kohtuullisen vaitonainen mutta jotain paljastaa kysysttäessä: "Kyllä me edelleen keskitytään pelin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Ei paljasteta liikaa mitä ollaan painotettu. Mutta koitetaan nyt ainakin vähentää maaleja omaan päähän eli kyllä meidän puolustamisen pitää olla parempaa pallottomana sekä pallollisena."

Kooveen parhaana pistenikkarina erottuu puolustaja Aki Hietanen, joka on tähän mennessä jakanut kolmen maalin lisäksi 11 maalisyöttöä. Maalipörssin kärjessä ovat latvialaiset Peteris Trekse ja Klavs Jansons, joilla molemmilla on seitsemän tehtyä maalia. Viime perjantaina kaikki kolme olivat samassa ketjussa ja kolmikko täydennettynä Nico Anderssonilla ja Valtteri Laaksosella värkkäsi viisi maalia nurmolaisten verkkoon. Illan kokoonpano on vielä julkaisematta, mutta kannattaa tulla tarkistamaan, jatkuuko samanlainen meno tänään.

Ottelu alkaa klo 18.30 AutoCenter Areenalla ja Solidsport-palvelussa. Tervetuloa mukaan!

 Kuva: Esa Takalo

21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella
06.10.2019Värikäs taistelu päättyi Kooveen miesten voittoon
27.09.2019Kaksi pistettä Vantaalle, yksi Tampereelle
27.09.2019Miehet kohtaavat illalla SB Vantaan

Siirry arkistoon »