Miehille neljä pistettä viikonlopusta

08.12.2019

Viikonlopun tiivis peliputki tuotti Kooveelle neljä pistettä tasaisessa Divarissa. Lauantaina Kirkkonummi Rangers nousi jatkoaikavoittoo, vaikka Koovee johtikin ottelua pitkään. Sunnuntain 90v-juhlaottelua EV-Akatemiaa vastaan Koovee hallitsi alusta lähtien ja piti johdon loppuun asti. Näin viikonlopusta saatiin tilille neljä pistettä ja sarjasijoitus kohentui yhdellä pykälällä seitsemänneksi. Ennen joulua joukkueella on edessä yksi koti- ja kolme vierasottelua.

Lauantaina ottelu pysyi tasaisena koko ottelun ajan, Koovee oli johdossa suuren osan ottelua, mutta Rangersin takaa-ajo tuotti tulosta kolmannssa erässä, kun vajaa minuutti ennen loppua tasoitusmaali syntyi lähietäisyydeltä. Jatkoaikakin saatiin pelattua melkein kokonaan, kun Rangers vastahyökkäys tuotti näyttävän maalin ja kaksi pistettä lähti Kirkkonummelle.

Ensimmäisssä erässä Koovee pääsi johtoon kahdesti, mutta Rangeers tasoitti hyvin nopeasti ja erätauolle mentiin 2-2 –lukemissa. Kooveen maaleista vastasivat latvialaiset Klavs Jansons ja Peteris Trekse. Ensimmäinen osuma syntyi siirretyn rangaistuksen aikana ja toinen ylivoimalla.

Toisessa erässä Koovee onnistui maalinteossa kaksi kertaa. Ensin Petteri Puustinen heti erän puolivälin jälkeen nopeasta vastahyökkäyksestä ja sitten Klavs Jansons siirsi Kooveen kahden maalin johtoon näyttävällä rangaistuslaukauksella. Erikoisuutena erästä voi poimia sen, että Rangers-maalivahti torjui ainoastaan kerran, kun Koovee-maalissa Antti Kortetmaa torjui yhdeksän kertaa ilman takaiskuja.

Kolmannessa erässä Rangers haki hanakasti kavennusta ja se syntyikin erän puolenvälin jälkeen. Tästä Rangers sai lisää virtaa ja vaikka Koovee-puolustus pystyikin pitkään estämään maalinteon, tuli tasoitus ajassa 59.08 hiukan onnekkaastikin Emil Vehasen osuessa palloon ilmasta Kooveen maalin edessä Rangersin pelatessa ilman maalivahtia. Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa voittomaalin tekoon, mutta lopulta ratkaisuosuma tuli vastahyökkäyksestä 13 sekuntia ennen loppua. Maali kannattaa tarkistaa maalikoosteesta esimerkiksi tämän linkin kautta.

juhlaottelu_starat.jpg

Koovee oli kerännyt sisua kahdesta tappiosta ja lähti juhlaotteluun EV-Akatemiaa vastaan tehokkaasti. Valtteri Laaksonen heilutti tahtipuikkoa ensimmäisessä erässä osumalla kolme kertaa Jani Rajalan osuessa kerran. Toisessa erässä ottelu tasaantui ja erän loppupuolella pallollinen hallinta siirtyi hienokseltaan vieraille, mutta molempien osuessa kerran oli maaliero neljä maalia toisellakin erätauolla.

Kolmannen erän alkupuolella EV-Akatemia kavensi mutta Jesse Vainio kuittasi nopeasti lukemiin 6-2. Kun Nico Andersson osui juuri ennen erän puoltaväliä ylivoimalla, niin ottelu näytti kääntyvän jo Kooveelle. EV-Akatemia kuittasi kuitenkin nuo maalit seuraavan minuutin sisään ja peli oli taas vain kolmen maalin erossa. EV-Akatemia pyrki kaventamaan ilman maalivahtia ja Koovee pääsi lyömään pallon tyhjiin ensin Antti Naskalin ja sitten Jesse Vainion toimesta. Mosalaiset osuivat kertaalleen näiden maalien valissä ja näin loppulukemat olivat 9-5. Näin juhlaottelusta tuli juhlaa kotijoukkueelle kolmen pisteen muodossa.

Seuraavan kerran Koovee on tositoimissa 14.12. Pirkkalan Pirkkain vieraana ja kotona pelataan seuraavan kerran 15.12., kun vastaan tulee M-Team.

Katso myös:

Otteluiden tliastot: Rangers ja EV-Akatemia
Maalikooste Rangers-ottelusta
Pressi Rangers-ottelusta
Maalikooste EV-Akatemia-ottelusta
Pressi EV-Akatemia-ottelusta
Esa Takalon kuvat Rangers-ottelusta

21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella
06.10.2019Värikäs taistelu päättyi Kooveen miesten voittoon
27.09.2019Kaksi pistettä Vantaalle, yksi Tampereelle
27.09.2019Miehet kohtaavat illalla SB Vantaan

Siirry arkistoon »