Share |

Kooveen naiset valmistautuvat myös tulevaan kauteen

Share |
18.02.2019 19:00

Kooveen naiset päättävät tämän kauden runkosarjan tulevana lauantaina ja jatkavat pelejään Salibandyliigan "välisarjassa". Vaikka kautta ei ole vielä saatu loppuun ja tavoitteita riittää tällekin kaudelle, on joukkueen taustoilla tehty myös työtä kauden 2019-20 eteen. Sopimustilanne niiltä osin, kun sen voi julkistaa, on hyvä ja joukkueen tämän kauden runko jatkaa myös ensi kaudella. Työ joukkueen rakentamiseksi jatkuu ja hahmotelmia on myös tulevan kauden pre-seasonia varten. Näistä asioista tiedotetaan myöhemmin, kun suunnitelmat varmistuvat.

Kooveen naisten joukkue koki viime kauden lopuksi merkittäviä pelaajamenetyksiä, mutta onnistunut harjoituskausi ja ennakkoluuloton lähtö kauteen ovat poikineet erittäin vahvoja esityksiä tällä kaudella. Joukkueen kärkihahmoina ovat häärineet Mia Vallenius ja Ellinoora Huotari, mutta myös joukkueen kapteeni Henna Tapani on pelannut erinomaista kautta ja "nuoriso-osaston" kaksoset Julia ja Jemina Ruostila ovat ottaneet koko ajan vahvempaa roolia joukkueessa.

IMG_1283.jpg

Joukkueen päävalmentaja Kari Lehtisalo: "Työnteko jatkuu, mutta joukkue on pelannut vahvan kauden. Meillä on toki ollut pieni rosteri, mutta toisaalta olemme löytäneet oikeat lääkkeet erilaisissa tilanteissa kauden aikana voittojen ottamiseksi. Ei meillä ole mitään syytä tyytyväisyyteen, sillä niin sanotut tosipelit alkavat vasta nyt."

Valmennuspuolella Kari Lehtisalon sopimus jatkuu ja joukkueen fysiikkavalmentaja Jari Halosen sopimusta jatkettiin myös tulevalle kaudelle. Valmennustiimiin saatiin kiinnitettyä Henna Hukkanen, joka on ottanut vastuuta henkisestä valmennuksesta ja Henna jatkaa joukkueen valmennuksessa myös tulevalla kaudella. Valmennustiimi täydentynee vielä yhdellä valmentajalla ennen seuraavan kauden alkua.

Kaudelle 2019-20 joukkueen pelaajista sopimus on olemassa seuraavien pelaajien kanssa:

Maalivahdit:

Sara Aaltonen
Anette Knuutinen
Noora Laakso

Kenttäpelaajat:

Tuulia Aho
Camilla Granqvist
Emmiina Hapuoja
Johanna Homi
Ellinoora Huotari
Aino Lahti
Jemina Ruostila
Julia Ruostila
Roosa Salmela
Henna Tapani
Lyylimaija Toivola
Mia Vallenius

Päävalmentaja Kari Lehtisalo: "Meillä on tähtäimessä vielä muutaman sopivan pelaajan saaminen rosteriin ja Kooveeseen ensi kaudelle. Töitä tehdään koko ajan eikä kaikista asioista voi tässä vaiheessa kautta tietenkään tiedottaa. Uskon, että meillä on positiivista kerrottavaa seuraavien viikkojen kuluessa."

Kooveen naiset pelaavat seuraavan kerran kotonaan välisarjojen alkaessa. Tiukan sarjatilanteen takia ohjelmasta ei ole tietoa, mutta sekin selviää, kun varsinainen runkosarja saadaan loppuun paikallispelissä Classicia vastaan ensi lauantaina.

Tervetuloa AutoCenter Areenalle kannustamaan joukkuetta sekä välisarjaan että pudotuspeleihin!

21.04.2019Kooveen pronssinaiset kohti uutta kautta 2019-2020 !
20.03.2019Kooveen Bellat nälkäisinä pudotuspeleihin!
18.02.2019 19:00Kooveen naiset valmistautuvat myös tulevaan kauteen
23.11.2018Tampereen salibandyemännyys siirtyi Kooveelle
17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
13.10.2018Kooveen naiset makeaan kotivoittoon Tepsistä
08.10.2018SB-Pro oli naisille tyly emäntä
29.09.2018Kooveen naiset tarjosivat perjantai-illan huumaa AutoCenterillä
17.09.2018Kooveen naisten liiga-avaus oli täynnä peli-iloa ja onnistumisen riemua
08.05.2018Naiset uudella valmennuksella kohti uutta kautta

Siirry arkistoon »