Haavisto Mira


Pelinumero: 14
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kätisyys: Left
Suurin vahvuus: Vahvuuteni on hyvät vedot maalia kohti, kunhan vaan keskityn juuri siihen vetoon. Se voi olla vahvuus tai heikkous, mutta itse pidän sitä vahvuutena että osaan pelata kaikkia pelipaikkoja. Tänä kautena saavutin pakin paikan ja olen kehittynyt mielestäni hyvin. Tänä kautena olen kehittynyt eniten ikinä, kiitos siitä valmentajien ja mahtavien tekniikkaharjoitusten. Pidän vahvuutena myös muiden kannustamista. Joukkuehenki on todella tärkeä!
Parasta lajissa on: Pallo ja maila 😊 Mukava kohottaa kuntoa näin mukavan lajin parissa. Joukkuehenki myös hyvin inspiroivaa. Huomaa oman kehityksen mm. pallon käsittelyssä.
Valmistaudun otteluun: Kotona yritän muistaa tehdä mielikuvaharjoitteita ja ne ovat tuottaneet tulostakin. Lenkkeilemällä joukkueen kanssa ja tehden lämmittelytreeniä ulkona. Sisälle mentyä vielä venytellä ja tehdään tasapainoharjoitteita ennen kentälle menoa ja siellä vielä pari tekniikkatreeniä.
Tällä kaudella minä: Aion liikkua pallon kanssa enemmän ja opetella sitä. Muistaa valmentajien oppeja ja hoitaa pakin paikkani huolella, muistaen aluepelaamisen. Viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä kannustaa muita pelaajia.

SarjaOttelutMaalitSyötötPisteetJäähyt
Yhteensä00000