Koovee D2 mustat: Kausi 2015-2016

15.05.2016

Nyt kun kausi on saatu päätökseen, on aikaa muistella kuinka tähän tilanteeseen on päädytty.

Kausi alkoi joukkueen kasaamisella. Uudet pojat vastaanotettiin hymyissä suin, ja kaverisuhteita alkoi heti muodostua.

Kun pelit alkoivat, oli sekä joukkueen että henkilökohtaiset tavoitteet selvät. Pelaajat sanoivat haluavansa menestyä paremmin kuin edellisellä kaudella, sekä tehdä töitä kehittyäkseen niin pelaajina kuin joukkueenakin.

Päästyämme eliittisarjaan, huomasimme että vastukset olivat kovia. Tuli hyviä pelejä, tuli huonoja pelejä, mutta hienoa oli huomata se että pojat kasvoivat niin salibandyn pelaajina kuin urheilijoinakin. Ottelut meni jännittäviksi kerta toisensa jälkeen, mutta usko poikiin ei koskaan loppunut. Eikä tule loppumaan.

Kauden viimeiset turnaukset, Oilers Junior Games sekä Särkänniemi cup, sisälsivät upeita suorituksia pelaajilta. Kentältä huokui voiton nälkä sekä taistelutahto. Nämä johtivat kahteen mitaliin: kultaan sekä pronssiin.

Tiistaina ohjelmassa on pientä hauskanpitoa sekä yhdessäoloa. Pelit ovat valitettavasti ohi, mutta työnteko jatkuu!

Lähtevistä valmentajista Kristian Kajander haluaa kiittää erityisesti poikia, muita valmentajia ja taustahenkilöitä sekä vanhempia menneistä kolmesta vuodesta. Joukkue on ottanut askeleen eteenpäin joka vuosi ja on ollut hienoa seurata poikien kasvua ja kehitystä pelaajina ja ihmisinä menneinä vuosina. Toivotaan että kehitys ja laadukas tekeminen reeneissä ja reenien ulkopuolella jatkuu myös tulevaisuudessa, kun C-junnu ikä odottaa jo vuoden päästä . Se vaatii töitätöitä ja lisää töitä. Potentiaalia pojissa löytyy valtavasti.
Tsemppiä pojat jatkoon ja halleilla törmätään!!

Myös Erik Ingraeus, toinen lähtevistä valmentajista, haluaa kiittää kaikkia mukana olleita tästä kaudesta. Erityisesti kiitän kaikkia pelaajia jotka niin upeasti jaksoivat taistella rankkojen aikojen aikana. Valitettavasti armeija kutsuu, joten ensi kausi täytyy osaltani jättää väliin. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Nähdään taas, toivottavasti kaikki sujuu hyvin ensi kaudella.
15.05.2016Koovee D2 mustat: Kausi 2015-2016
16.01.2016Koovee D2 kärsi kaksi niukkaa tappiota Spiralilla
10.01.2016Koovee D2 voittojen makuun eliitin toisessa turnauksessa.