Share |

Kooveen G2 joukkueelle Särkkäcupista hopeaa!

Share |
08.05.2018

Lauantaina 5.5.2018 pelattiin G2 ikäisten kesken tiivis turnaus Särkkäcupissa. Sarjassa oli kolme lohkoa ja yhdeksän joukkuetta. Kooveen 11-syntyneet pojat pelasivat B-lohkossa nimellä Koovee Mustat -11.

koovee_mustat_11_sarkkacup_2018.jpg

Alkusarjan molemmissa peleissä pojat ottivat melko selkeät voitot. Ensin vastaan asteli Pirkkalan Pirkat White 11 ja tästä pelistä voitto Kooveelle numeroin 12 - 4. Toiseen peliin asteli vastaan oman seuran kerhojoukkue Koovee SPOOKY3 ja tämän pelin voittolukemat oli 13-0. Näiden pelien perusteella joukkue oli paras kaikista alkusarjan joukkueista edeten suoraan välieriin.

Välierissä vastaan asteli Meri-Porilainen PTU (Pihlavan Työväen Urheilijat). Peli eteni tiukoissa merkeissä aina viime minuuteille asti ja varsinainen peliaika päättyi 5-5, joten finaaliin menijä ratkottiin rankkarikisassa. PTU ei rankkareissa onnistunut maalia tekemään ja kun kaksi Kooveen ensimmäistä laukojaa tekivät maalit, niin Koovee eteni finaaliin!

Finaalissa vastaan asteli Classic -11 Punainen. Peli eteni tasaiseen tahtiin ja maaleja tehtiin ensimmäisessä erässä yhteensä 8 kpl. Ensimmäinen erä päättyi tilanteessa 4-4. Toisessa erässä Classic karkasi parhaimmillaan jo neljän maalin karkumatkalle, mutta Koovee nousi lopussa jo kahden maalin päähän. Loppusummerin soidessa taululla oli lukemat Koovee 7 - Classic 9 ja näin turnauksen ykkössija meni Classicille.

Molemmat finaalijoukkueet saivat hienot mitalit kaulaan sekä pokaalit turnausviemisiksi. Kooveen Mustat 11-pojat pelasivat upean turnauksen ja voittivat siis hopeaa kauden päätösturnauksesta! Tästä on hyvä siirtyä kesäharjoitteiden pariin ja olla mukana myös ensi kauden toiminnassa.

07.08.2018G-junnujen treenit alkavat ke 15.8.2018
08.05.2018Kooveen G2 joukkueelle Särkkäcupista hopeaa!