Share |

Toiminta lähtee käyntiin AutoCenter Areenalla

Share |
01.08.2017

Kesä alkaa kallistua lopuilleen ja salibandykausi taas alkaa käynnistyä täydellä teholla, kun lomat koululaisillakin ovat loppumassa. Syksy tuo mukanaan siirtymisen uudelle AutoCenter Areenalle ja sitä kautta erilaisia uusia käytännön järjestelyitä. Uusi halli on harjoitusolosuhteiden osalta täydessä iskussa, mutta joitain tekniikkaan liittyviä asioita (kuten tulostaulut ja näytöt) on vielä asentamatta. Kahvio on avattu tänään 31.7. ja salibandyn työntekijät ovat muuttaneet hallille Sarvijaakonkadulta.

Seuran juniori- ja aikuisjoukkueiden vuorot on järjestely valmennuspäällikkö Jaakko Niemen toimesta ja niitä voi katsella osoitteesta http://www.autocenterareena.fi/varaukset. Vuoron yhteyteen on varattu seuran joukkueille hallilta oheisharjoittelutila 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Oheisharjoittelutila on siis automaattisesti käytössä joukkueilla. Jos oheisharjoittelutila jää käyttämättä, niin peruutuksista tulee olla yhteydessä Miia Liimataiseen (miia@autocenterareena.fi). Näin tila ei turhaan jää käyttämättä, vaan muut joukkueet voivat hyödyntää vapaata tilaa.

Uusi lajijohtaja Iivo Pantzar on oikea henkilö kumppanuus- ja tilavuokra-asioissa. Halliltahan löytyy kenttien lisäksi myös tuo yllämainittu oheisharjoittelutila, miellyttävät saunatilat ja isolla näytöllä varustettu neuvottelutila, joita kaikkia voi varata erikseen joko joukkueen tilaisuuksia tai vaikkapa työpaikan, harrastekerhon tai kaveriporukan käyttöön. Näiden osalta oikea kontakti on Iivo ja kaikkien työntekijöiden yhteystiedothan löytyvät osoitteesta: https://www.kooveesalibandy.fi/97.

Joukkueiden käyttöön pukukoppeja hallilla on neljä kappaletta ja niiden osalta tieto käytössä olevasta kopista löytyy hallilla olevalta näytöltä (kunhan ne saadaan asennettua) automaattisesti. Kaikille joukkueille tulee myös hallille käyttöön oma kaappi varusteita (pallot, ensiapulaukku, jne) varten, jolloin niiden kuljettaminen toimihenkilöiden mukana ei enää ole välttämätöntä. Kaapit on tilattu, mutta ei vielä toimitettu ja asennettu, joten näiden osalta joudutaan vielä odottelemaan elokuun viimeiselle viikolle.

Seuran työntekijät löytyvät hallin toisesta kerroksesta, johon pääsee kahviosta kierreportaita. Varsinainen työtila löytyy neuvottelutilan takaa, ovessa on selkeä teksti, joten erehtymisen vaaraa huoneesta ei ole. Samassa tilassa ovat myös AutoCenter Areenan työntekijät, joten kyseisen oven takaa löytynee vastaus useimpiin kysymyksiin. Toivottavaa olisi kuitenkin, että saapumisesta ilmoitettaisiin etukäteen, jotta kaikki eivät saapuisi samaan aikaan avotoimistoon.

Hallilla kannattaa poiketa myös lounaalla. Tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja ja tarkempi ruokalista löytyy osoitteesta: http://www.autocenterareena.fi/kahvila. Muutakin tarjottavaa kahviosta löytyy ja henkilökunnalle voi varmasti esittää toiveita puuttuvista tuotteista tai tarjonnasta.

Käytön alkaessa tulee tarve tehdä myös pientä remonttia, tällä tietoa ainakin pukukoppien suihkujen osalta, mutta nämä eivät haittaa hallin normaalia käyttöä. Loppukesän ja alkusyksyn aikana varmasti tulee vielä tarvetta tarkentaa käytäntöjä ja tiedottaa erilaisista asioista, niihin palataan sitten erikseen. Elo-syyskuun ajan hallilla harjoitellaan asioita, joten kankeutta tai puutteita saattaa esiintyä. Palautetta (toivottavasti rakentavaa sellaista) voi antaa joko suoraan paikan päällä tai vaikka sähköpostilla osoitteeseen info@autocenterareena.fi.

Näkemisiin uudella hallilla!

 

19.03.2018Miehillä toinen playout-ottelu tänään AutoCenter Areenalla
15.03.2018Viikonvaihteen peleihin mahtavia lipputarjouksia
14.03.2018Kooveen valmennusasiaa videomuodossa
12.03.2018PSS vei runkosarjan kolmospaikan
10.03.2018Tiukan taistelun jälkeen playout-pelit odottavat
10.03.2018Runkosarja päättyy, isot panokset pelissä
06.03.2018Valmentajahaku käynnissä
05.03.2018A-pojat jatkaa pudotuspeleihin erinomaisen runkosarjan jälkeen
05.03.2018Pisteet Turkuun, taistelu jatkuu
04.03.2018Miesten pistejahti jatkuu TPS:ää vastaan

Siirry arkistoon »