Share |

Toiminta lähtee käyntiin AutoCenter Areenalla

Share |
01.08.2017

Kesä alkaa kallistua lopuilleen ja salibandykausi taas alkaa käynnistyä täydellä teholla, kun lomat koululaisillakin ovat loppumassa. Syksy tuo mukanaan siirtymisen uudelle AutoCenter Areenalle ja sitä kautta erilaisia uusia käytännön järjestelyitä. Uusi halli on harjoitusolosuhteiden osalta täydessä iskussa, mutta joitain tekniikkaan liittyviä asioita (kuten tulostaulut ja näytöt) on vielä asentamatta. Kahvio on avattu tänään 31.7. ja salibandyn työntekijät ovat muuttaneet hallille Sarvijaakonkadulta.

Seuran juniori- ja aikuisjoukkueiden vuorot on järjestely valmennuspäällikkö Jaakko Niemen toimesta ja niitä voi katsella osoitteesta http://www.autocenterareena.fi/varaukset. Vuoron yhteyteen on varattu seuran joukkueille hallilta oheisharjoittelutila 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Oheisharjoittelutila on siis automaattisesti käytössä joukkueilla. Jos oheisharjoittelutila jää käyttämättä, niin peruutuksista tulee olla yhteydessä Miia Liimataiseen (miia@autocenterareena.fi). Näin tila ei turhaan jää käyttämättä, vaan muut joukkueet voivat hyödyntää vapaata tilaa.

Uusi lajijohtaja Iivo Pantzar on oikea henkilö kumppanuus- ja tilavuokra-asioissa. Halliltahan löytyy kenttien lisäksi myös tuo yllämainittu oheisharjoittelutila, miellyttävät saunatilat ja isolla näytöllä varustettu neuvottelutila, joita kaikkia voi varata erikseen joko joukkueen tilaisuuksia tai vaikkapa työpaikan, harrastekerhon tai kaveriporukan käyttöön. Näiden osalta oikea kontakti on Iivo ja kaikkien työntekijöiden yhteystiedothan löytyvät osoitteesta: https://www.kooveesalibandy.fi/97.

Joukkueiden käyttöön pukukoppeja hallilla on neljä kappaletta ja niiden osalta tieto käytössä olevasta kopista löytyy hallilla olevalta näytöltä (kunhan ne saadaan asennettua) automaattisesti. Kaikille joukkueille tulee myös hallille käyttöön oma kaappi varusteita (pallot, ensiapulaukku, jne) varten, jolloin niiden kuljettaminen toimihenkilöiden mukana ei enää ole välttämätöntä. Kaapit on tilattu, mutta ei vielä toimitettu ja asennettu, joten näiden osalta joudutaan vielä odottelemaan elokuun viimeiselle viikolle.

Seuran työntekijät löytyvät hallin toisesta kerroksesta, johon pääsee kahviosta kierreportaita. Varsinainen työtila löytyy neuvottelutilan takaa, ovessa on selkeä teksti, joten erehtymisen vaaraa huoneesta ei ole. Samassa tilassa ovat myös AutoCenter Areenan työntekijät, joten kyseisen oven takaa löytynee vastaus useimpiin kysymyksiin. Toivottavaa olisi kuitenkin, että saapumisesta ilmoitettaisiin etukäteen, jotta kaikki eivät saapuisi samaan aikaan avotoimistoon.

Hallilla kannattaa poiketa myös lounaalla. Tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja ja tarkempi ruokalista löytyy osoitteesta: http://www.autocenterareena.fi/kahvila. Muutakin tarjottavaa kahviosta löytyy ja henkilökunnalle voi varmasti esittää toiveita puuttuvista tuotteista tai tarjonnasta.

Käytön alkaessa tulee tarve tehdä myös pientä remonttia, tällä tietoa ainakin pukukoppien suihkujen osalta, mutta nämä eivät haittaa hallin normaalia käyttöä. Loppukesän ja alkusyksyn aikana varmasti tulee vielä tarvetta tarkentaa käytäntöjä ja tiedottaa erilaisista asioista, niihin palataan sitten erikseen. Elo-syyskuun ajan hallilla harjoitellaan asioita, joten kankeutta tai puutteita saattaa esiintyä. Palautetta (toivottavasti rakentavaa sellaista) voi antaa joko suoraan paikan päällä tai vaikka sähköpostilla osoitteeseen info@autocenterareena.fi.

Näkemisiin uudella hallilla!

 

08.06.2018Salibandykerhoihin ilmoittautuminen NYT KÄYNNISSÄ
19.06.2018Kooveen pelaajia opiskelijoiden MM-kisoihin
14.06.2018 12:00Tomi Aaltonen ja Petteri Puustinen vahvistamaan Kooveeta
24.05.2018Miesten kausikortti enää viikon ajan 39 euron tarjoushintaan, naisten kausarikampanja käyntiin!
21.05.2018Oletko kiinnostunut pelaamaan miesten 2 tai 3 -joukkueessa
11.05.2018Sopimusuutisia: Alkki, Nieminen, Saari sekä yhdeksän nuorta lupausta
09.05.2018Salibandyjaoston vuosikokous 23.5.2018 klo 16.30
08.05.2018Naiset uudella valmennuksella kohti uutta kautta
08.05.2018Pelaajahaku käynnissä ikäkausijoukkueisiin
07.05.2018 15:00Ruokostenpohja, Segerman ja Suomalainen jatkavat Kooveessa

Siirry arkistoon »