Share |

Naisten pelaajaesittelyssä #24 Senni Hietanen ja #26 Emma Rantanen

Share |
10.09.2017 10:00

#24 SENNI HIETANEN

SENNI2.jpg

Senni Hietanen tekee paluun Kooveehen muutaman kauden tauon jälkeen. Senni on hyökkäyspäässä alati vaarallinen pelaaja, joka on aiemmin urallaan voittanut mm. tyttöjen maailmanmestaruuden vuonna 2012. Röyhkeät haastot ja yksi liigan kovimmista laukauksista tulee pitämään vastustajat erittäin kiireisinä alkavalla kaudella. Senni pelaa tilanteet aina loppuun asti kroppaa säästämättä ja tulee varmasti tarjoamaan Koovee-faneille näyttäviä ja taitavia suorituksia myös tällä kaudella!


Lempinimi eli millä nimellä sinua kutsutaan joukkueen sisällä?
Ei oo lempinimee, ihan vaan Senni.

Pelinumerosi tarina - miksi pelaat juuri tällä pelinumerolla?
Silloin kun joskus alotin sählyn, niin ei paljoo kyselty numeroo. Paitaan printattiin numero 24 ja se sai luvan kelvata. Nykyään ei kelpaa mikään muu kuin 24!

Omat henkilökohtaiset tavoitteesi alkavalle kaudelle?
Pelata ehjä hyvä kausi loukkivuoden jälkeen. Ja ehkä myös tehä muutama maali!

Suurin vahvuutesi pelaajana?
Suurin vahvuuteni on voitontahto! Olen äärimmäisen kilpailuhenkinen, jonka kautta olen valmis laittamaan itseni likoon peleissä ja reeneissä 100%:sti.

Lempivastustajasi liigassa ja miksi?
Vastustaja kuin vastustaja, peli ei muutu mihkään!

Veikkauksesi kauden mitalikolmikosta?
Paha lähtee veikkaa yhtään mitään, mut oisko Koovee, Koovee ja Koovee?

Tämän hetken paras biisi?
Tietenkin kaikki biisit mitä Elli (Huotari) koppilistalle laittaa!

Miten valmistaudut otteluun?
Joskus kattelen vanhoja maalikoosteita ja joskus en tee mitään erikoista. Yks pelipäivän Battery on pakko juua!

Esikuvasi salibandyssa tai urheilussa ylipäätään?
Saksan jalkapallon maajoukkue.

Kenellä on Kooveen pukukopin parhaat jutut?
Ei oo kun yks ja oikee Hanna Puolakka!

Hienoin hetkesi salibandyssa tähän asti?
On aika monta kivaa muistoa salibandysta. Varmaan päällisin on tällä hetkellä se kun olin epäonnistunut kesken pelin yhdessä rankkarissa. Sitte peli meni jatkoajalle ja siitä vielä rankkareihin. No epäonnistuin sitte siinäki rankussa minkä pääsin vetämään ja sit ku pilkut eteni, niin mentiin äkkikuolemaan. Valmentaja päätti sit laittaa kaks kertaa epäonnistuneen vetäjän a.k.a Senni Hietasen vetämään kolmatta yritystään.  Siinä vaiheessa ajattelin, että nyt sitte menee munki maine kokonaan.. Mun onneks ei kuitenkaan näin käyny vaan pistin vihdoinkin pallon maaliin, kädet kattoon ja liigapaikan taskuun!

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?
Mikä vapaa-aika, onks semmostakin olemassa?

Unelma-ammattisi?
Ammattiurheilija

Mitä tällä hetkellä teet työksesi/opiskelet?
Tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi, vielä olisi 2,5vuotta jäljellä opintoja.

Terkut kotiyleisölle?
Ajelkaa äiti ja isi varovasti kun tuutte Tampereelle katteleen pelejä!

Senni Hietanen päävalmentaja Tiina Röningin silmin: "Iso kello tai iso kynä, you name it. Sennillä on hirmuinen pyssy ja lupa käyttää sitä. Senni on Kooveen naisten charmatti ja liipasinherkkä James Bond. Kaikki opittu ja tehty otetaan irti seikkailusta toiseen. Kaikki mitä tulee, otetaan ja kaikki mitä on, jätetään kentälle, shaken but nor stirred. Kun ihmisen luontainen tekeminen on kuin jaguaarin liikettä, niin eipä siinä valmennuksen kannata paljon askelmerkkejä asetella. Senni on luonnonlapsi ja kliininen viimeistelijä, jonka suurin ja ainoa vihollinen voi kauden aikana olla apina omalla olalla. Tai sitten Doctor No. Kun loukkaantumisen murheet ovat takana, ainoa järkevä toive valmentajalla on se, että Senni pysyisi ehjänä ja pysyisi nahoissaan. Loppu luetaan pyttykerhon kausijulkaisusta."
#26 EMMA RANTANEN

EmmaR.jpg

Emma Rantanen kuuluu myös Kooveeta vahvistaviin paluumuuttajiin. Viime kaudella Emma pelasi kivikovassa Ruotsin liigassa Malmön joukkueessa ja on urallaan voittanut myös opiskelijoiden MM-kultaa vuonna 2016. Emma tunnetaan monipuolisena, taitavana ja periksiantamattomana pelaajana, joka antaa kentällä aina kaikkensa ja hieman ylikin. Emma johdattaa omalla vahvalla taistelijan esimerkillään myös koko joukkuetta entistä parempiin suorituksiin!

Lempinimi eli millä nimellä sinua kutsutaan joukkueen sisällä?
Joukkueessa mua kutsutaan kyllä nimellä Emma, vaikkakin tämä kausi tuo uudet haasteet ja on vähän vielä hakusessa kun joukkueeseen on liittynyt toinenkin Emma - nimittäin Emma "Tapsa" Taponen. Toisaalta mua voi kutsua vaikka joukkueen pelleksi! 

Pelinumerosi tarina - miksi pelaat juuri tällä pelinumerolla?
Pelinumeroni tarina alkakoon siitä kun aloitin junnuna ja se valikoitui sattumanvaraisesti numeroksi 62. Liigaurani aluksi numeroni vaihtui vähän pienempään eli päinvastaiseen numeroksi 26, joka on sen koommin ollut pelinumeroni, josta en luopuisi aina Classicissa, Kooveessa sekä Malmö FBC:ssä pelatessani.

Omat henkilökohtaiset tavoitteesi alkavalle kaudelle?
Henkilökohtaiset tavoitteeni tulevalle kaudelle ovat pelaamisesta nauttiminen, hyvällä fiiliksellä harjoitteleminen ja sitä kautta kovan tuloksen saaminen. Uskon tämän johtavan parhaaseen lopputulokseen ja kehittymiseen. 

Suurin vahvuutesi pelaajana?
Vahvuuteni pelaajana on pelinlukutaito, pelistä toiseen hyvällä tasolla suorittaminen ja periksiantamattomuus.

Lempivastustajasi liigassa ja miksi?
Lempivastustajani liigassa on paikallisvastustaja Classic. Aina on hienoa pelata Tampereella kotiyleisön edessä paikalliskamppailua, tulevana vuonna toinen peleistä on vielä Ideaparkissa! 

Veikkauksesi kauden mitalikolmikosta?
Koovee, Classic, Pro

Tämän hetken paras biisi?
Robin: "Frontside Ollie" !

Miten valmistaudut otteluun?
Ihannevalmistautumiseeni kuuluu hyvä ja menevä valmistava treeni edellisiltana. Siihen perään sauna ja hyvä ruokailu. Aamulla aamukävely ja suomimusiikin kuuntelu sekä hyvä ruokailu ja onnistuneiden peliklippien katselu. Näin pelitapahtumaan tullessa on jo hyvä buuki ja meno päällä.

Esikuvasi salibandyssa tai urheilussa ylipäätään?
Mika Kohonen on aika kova urheilija, arvostan hänessä etenkin sitä, että hän on mennyt vaikeuksienkin kautta voittoon. Oli hienoa olla todistamassa sitä tapahtumaa kun Mika Kohonen sai "1000 pistettä Ruotsin liigassa"-pystin viime keväänä Helsingborgin kotiottelussa.

Kenellä on Kooveen pukukopin parhaat jutut?
Tää on hyvä kysymys: meillä on semmonen hyvä ja eloisa meininki kopissa koko joukkueen jäsenten osalta, että vaikea nimetä yhtä pelaajaa: jokaisella on huikeet jutut!

Hienoin hetkesi salibandyssa tähän asti?
Salibandyssä olen kokenut paljon hienoja hetkiä, joista on vaikea valita yhtä. Tietenkin Portossa opiskelijoiden MM-kisojen mestaruus (2016) ja siellä Ruotsin kaataminen finaalissa sekä ensimmäinen peli Ruotsin superliigassa.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?
Vapaa-ajallani tykkään pelata salibandya, mitäpä muutakaan! Kesällä oon kyllä ehtinyt myös pelaamaan tennistä ja joogaamaan!

Unelma-ammattisi?
Unelma-ammatissani pystyisin muun muassa parantamaan huonompiosaisten ihmisten asemaa ja elinoloja muuttamalla suomalaisen yhteiskunnan rakenteita heille suotavammaksi.

Mitä tällä hetkellä teet työksesi/opiskelet?
Olen tällä hetkellä Vantaan kaupungilla lastensuojelun avopalveluiden sosiaalityöntekijänä. Lisäksi yritän saada sosiaalityön opintojani saatettua loppuun.

Terkut kotiyleisölle?  
Tervetuloa uuteen ja hienoon sekä omaan Kooveen halliin sekä uudistuneen Kooveen naisten joukkueen liigapeleihin, joista ei jännitystä puutu. Kaikki pelit ovat tällä kaudella vieläkin tärkeämpiä, sillä pelejä on vain 18 ja lisäksi pelit pelataan aina päätökseen asti, mikä lisää jännitystä ja panosta. 

Emma Rantanen päävalmentaja Tiina Röningin silmin: "Emma on Kooveen naisten pohjekuningatar, kantaäiti ja supertsemppaaja. Maailman meriltä kokemuksia hakenut joukkueen pää-äänenkannattaja ja hengennostattaja on syttyvä ja sytyttävä pelaaja kopista kentälle ja kentältä siviiliin. Emmalla on arvot kohdallaan ja sydän paikallaan ja siinä on vielä monelle juniorille mallia vuosiksi, mitä tällaisella asenteella saa aikaiseksi. Emman taikavoima on urheilun ilo - ja kaikki hänessä on taatusti aitoa! Jos joku osaa rytmittää peliä, niin se on Emma Rantanen. Emma on hurja kuin merirosvo ja ihanteellinen kuin äiti Amma."

_________________________________________

Haastattelut: Hanna Palomäki

Kuvat: Maria Aho 

19.06.2018Kooveen pelaajia opiskelijoiden MM-kisoihin
14.06.2018 12:00Tomi Aaltonen ja Petteri Puustinen vahvistamaan Kooveeta
08.06.2018Salibandykerhoihin ilmoittautuminen alkaa 15.6.2018.
24.05.2018Miesten kausikortti enää viikon ajan 39 euron tarjoushintaan, naisten kausarikampanja käyntiin!
21.05.2018Oletko kiinnostunut pelaamaan miesten 2 tai 3 -joukkueessa
11.05.2018Sopimusuutisia: Alkki, Nieminen, Saari sekä yhdeksän nuorta lupausta
09.05.2018Salibandyjaoston vuosikokous 23.5.2018 klo 16.30
08.05.2018Naiset uudella valmennuksella kohti uutta kautta
08.05.2018Pelaajahaku käynnissä ikäkausijoukkueisiin
07.05.2018 15:00Ruokostenpohja, Segerman ja Suomalainen jatkavat Kooveessa

Siirry arkistoon »