Share |

Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille

Share |
02.10.2017

Lauantaina pelattiin AutoCenter Areenalla erittäin jännittävä kotipeli Classicin naisia vastaan. Tuttu lopputulos, mestarisuosikki vei edelleen voiton Naisten salibandyliigan Tampereen paikalliskamppailussa.

Onko Koovee sitten mennyt yhtään eteenpäin? Kyllä on! Vaikka tulostaululla muutos ei tunnu kolmannen erän takapakin jäljiltä niin suurelta, tuntuma oli erilainen. Ehkä kyse on osittain itseluottamuksesta ja osittain voimasuhteiden tasoittumisesta, mutta nyt Koovee haastoi naisten liigan kestomenestyjän enemmän vertaisena joukkueena kuin koskaan – ei tarvinnut toivoa sattumaa, vaan paikallisvääntöä lähdettiin voittamaan kuin mitä tahansa muuta peliä. Haastajana, mutta myös mahdollisena voittajana.

Ottelu oli ennakoidustikin ykköskentällisten taistelu. Se näkyy myös tehotilastoista. Kahdeksasta osumasta vain yksi tehopiste lipsahti ykköskentällisten ulkopuolelle – ja sekin ylivoimalla. Pääsääntöisesti ykköskenttiä peluutettiin vastakkain. Vaikka Classicin Nina Rantala (3+0) on tehokas muutoinkin, tuntuu hän olevan liekeissä erityisesti Kooveeta vastaan.

IMG_8950.jpg

Mitä pidemmälle peli eteni, sitä vahvemmin Classic sai siitä otetta. Mutta kaksi erää (1–0 ja 1–3) Koovee oli hyvin mukana, ja avauserässä niskan päälläkin. Kolmas (0–3) oli sitten jo selkeästi Classicin. Kooveen ykköskentän Veera Kauppi ja Mia Vallenius joutuivat jättämään kolhujen vuoksi päätöserän kesken, mutta siinä vaiheessa peli oli jo pitkälti ratkennut.

Valmentaja Kim Takala tunnustaa, että Koovee jäi jälkeen sekä ykköskenttien taistossa että viimeistelyn tehokkuudessa. Molemmat pelasivat myös yhden ylivoiman, saldo naapurille 1–0.

Nyt liigapeleistä Kooveen naisilla on miltei kolmen viikon tauko ja tuona aikana keskitytään hyvään treenaamiseen ja pelataan Suomen Cupin kolmannella kierroksella EräViikinkejä vastaan vieraissa. Tuo ottelu pelataan Mosalla sunnuntaina 15.10.

SEURAAVAKSI:

Lauantaina 21.10.  klo 15.30 on luvassa erittäin mielenkiintoinen kotipeli SB-Prota vastaan. Pelistä on odotettavissa tiukka ja tulinen taistelu sarjapisteistä. Tulethan kannustamaan Bellat voittoon!

 

Kooveen tehoilijat:

Veera Kauppi 2+0

Oona Kauppi 0+1

Henriikka Keinänen 0+1

Noora Laakso 15 torjuntaa

 

TILASTOT

Maalikooste

Radio N1ILOn haastattelussa Kim Takala ja Tuulia Aho

Lehdistötilaisuus

Esa Takalon ottelukuvat

_______________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Radio N1ILO: Kimmo Pitkänen

Videointi ja maalikoosteet: Koovee AV-tiimi

Kuva: Esa Takalo

16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa
13.10.2017Miehet Esport Oilersin kimppuun lauantaina
03.10.2017Syysloman leiritoimintaa AutoCenterAreenalla
02.10.2017Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille
28.09.2017Koovee Salibandy hakee rakennustiimiä!
28.09.2017Raportti Akatemian B-tyttöjen karsinnasta SM-sarjaan - Akatemian sarjat käyntiin
27.09.2017Koovee-päivää vietettiin lauantaina
25.09.2017Kooveen naisten kotiavausviikonlopusta täysi pistepotti
23.09.2017Draamaa miesten kotiavauksessa: Jatkoajalla tappio
23.09.2017Miehillä edessä kiireinen viikonloppu

Siirry arkistoon »