Share |

Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille

Share |
02.10.2017

Lauantaina pelattiin AutoCenter Areenalla erittäin jännittävä kotipeli Classicin naisia vastaan. Tuttu lopputulos, mestarisuosikki vei edelleen voiton Naisten salibandyliigan Tampereen paikalliskamppailussa.

Onko Koovee sitten mennyt yhtään eteenpäin? Kyllä on! Vaikka tulostaululla muutos ei tunnu kolmannen erän takapakin jäljiltä niin suurelta, tuntuma oli erilainen. Ehkä kyse on osittain itseluottamuksesta ja osittain voimasuhteiden tasoittumisesta, mutta nyt Koovee haastoi naisten liigan kestomenestyjän enemmän vertaisena joukkueena kuin koskaan – ei tarvinnut toivoa sattumaa, vaan paikallisvääntöä lähdettiin voittamaan kuin mitä tahansa muuta peliä. Haastajana, mutta myös mahdollisena voittajana.

Ottelu oli ennakoidustikin ykköskentällisten taistelu. Se näkyy myös tehotilastoista. Kahdeksasta osumasta vain yksi tehopiste lipsahti ykköskentällisten ulkopuolelle – ja sekin ylivoimalla. Pääsääntöisesti ykköskenttiä peluutettiin vastakkain. Vaikka Classicin Nina Rantala (3+0) on tehokas muutoinkin, tuntuu hän olevan liekeissä erityisesti Kooveeta vastaan.

IMG_8950.jpg

Mitä pidemmälle peli eteni, sitä vahvemmin Classic sai siitä otetta. Mutta kaksi erää (1–0 ja 1–3) Koovee oli hyvin mukana, ja avauserässä niskan päälläkin. Kolmas (0–3) oli sitten jo selkeästi Classicin. Kooveen ykköskentän Veera Kauppi ja Mia Vallenius joutuivat jättämään kolhujen vuoksi päätöserän kesken, mutta siinä vaiheessa peli oli jo pitkälti ratkennut.

Valmentaja Kim Takala tunnustaa, että Koovee jäi jälkeen sekä ykköskenttien taistossa että viimeistelyn tehokkuudessa. Molemmat pelasivat myös yhden ylivoiman, saldo naapurille 1–0.

Nyt liigapeleistä Kooveen naisilla on miltei kolmen viikon tauko ja tuona aikana keskitytään hyvään treenaamiseen ja pelataan Suomen Cupin kolmannella kierroksella EräViikinkejä vastaan vieraissa. Tuo ottelu pelataan Mosalla sunnuntaina 15.10.

SEURAAVAKSI:

Lauantaina 21.10.  klo 15.30 on luvassa erittäin mielenkiintoinen kotipeli SB-Prota vastaan. Pelistä on odotettavissa tiukka ja tulinen taistelu sarjapisteistä. Tulethan kannustamaan Bellat voittoon!

 

Kooveen tehoilijat:

Veera Kauppi 2+0

Oona Kauppi 0+1

Henriikka Keinänen 0+1

Noora Laakso 15 torjuntaa

 

TILASTOT

Maalikooste

Radio N1ILOn haastattelussa Kim Takala ja Tuulia Aho

Lehdistötilaisuus

Esa Takalon ottelukuvat

_______________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Radio N1ILO: Kimmo Pitkänen

Videointi ja maalikoosteet: Koovee AV-tiimi

Kuva: Esa Takalo

15.03.2018Viikonvaihteen peleihin mahtavia lipputarjouksia
14.03.2018Kooveen valmennusasiaa videomuodossa
12.03.2018PSS vei runkosarjan kolmospaikan
10.03.2018Tiukan taistelun jälkeen playout-pelit odottavat
10.03.2018Runkosarja päättyy, isot panokset pelissä
06.03.2018Valmentajahaku käynnissä
05.03.2018A-pojat jatkaa pudotuspeleihin erinomaisen runkosarjan jälkeen
05.03.2018Pisteet Turkuun, taistelu jatkuu
04.03.2018Miesten pistejahti jatkuu TPS:ää vastaan
03.03.2018Tiukka peli kääntyi Welhoille

Siirry arkistoon »