Share |

Koovee 04: 03-Eliittisarjan karsinnat jatkuivat Hämeenlinnassa

Share |
15.10.2017

Koovee sai pelin kulkemaan Hämeenlinnassa

Kooveen 04-pojat osallistuvat tällä kaudella myös vuotta vanhempien eliittikarsintoihin. Ensimmäisen pelipäivän saalis oli laiha, kun mukaan Ylöjärveltä oli saatu vain 1 piste. Nyt pelattiinkin sitten Hämeenlinnassa jo siinä asemassa, että voittoja oli saatava mikäli eliittisarjapaikkaa tosissaan metsästettäisiin.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Happee valkoinen, joka alustavasti oli kaadettavissa. Peli kulkikin Kooveen poikien hallinnassa ja lopputulos 5-0 oli oikeutettu. Kooveen maalissa hyvin koko päivän pelannut Miro Marjakangas ei joutunut torjunta puuhiin kuin muutaman kerran.

Toinen peli olikin sitten YPA:n lähes SM-sarjaan itsensä pelannut joukkue. Tiedossa oli siis todella kova vastustaja. Ja sitä se olikin. Päivän ylivoimaisesti paras peli kokonaisuutena tarjosi yleisöllekin salibandya parhaimmillaan. Kova tempoinen peli alkoi mielenkiintoisesti, kun YPA hallitsi peliä ensimmäiset 2 vaihtoa ja teki lopulta ajassa 1:17 maalin. Samassa ajassa Koovee otti aikalisän ja aloitti pelin uudestaan 1-0 tappio asemasta. Koovee pääsikin peliin mukaan, mutta maaleja erässä ei enempää nähty. Erä kuitenkin maalien ja pelinhallinan osalta YPAlle.

Toiseen erään Koovee kaivoi lisää vauhtia koneeseen ja lopulta tasoituskin saatiin aikaiseksi ajassa 36:42. Tämä erä oli hieman Koovee painoitteinen ja tulos taululla kahden erän jälkeen 1-1 oli oikeutettu.

Kolmas ja ratkaiseva erä alkoi YPA merkkisesti. Koovee sortui hätäilyyn ja YPAn vikkeliä pelaajia ei saatu pidettyä. Näinpä YPA siirtyi minuutin välein tekemillään maaleilla jo 3-1 johto asemaan ajassa 36:18. Rivit kuntoon ja peli pyörimään Koovee ei ollut luovuttanut. Vain puoli minuuttia YPAn maalin jälkeen Valtteri Vähäsöyrinki pääsi läpiajosta kaventamaan tilanteen lukemiin 3-2. Hienon syöttöketjun päätteeksi pääsi ajassa 38:44 Alex Sormunen laukomaan parhaalta maalintekosektorilta tilanteen tasoihin. Pelin ratkaisu nähtiin noin minuutti ennen loppusummeria, kun vapaa lyönti tilanteesta läheltä kesiviivaa Miku Ylisen kantti puhui ja hyvän maskin takaa pallo painui alakulmaan. YPA yritti vielä lopussa ilman maalivahtia, mutta tasoitusta ei nähty ja näin Kooveelle tärkeä 3-4 voitto YPAsta.

Kolmas peli olikin sitten väsyneiden pelaajien taistelua. Steelers 03 joukkue saatiin kuitenkin aisoihin ja lopputulos 8-2 toi pelipäivän lopputulokseksi 6 pistettä ja sijoitus karsintasarjassa nousi kohisten.

Ratkaisevat 2 peliä pelataan 2 viikon päästä Spiral-hallilla. Silloin Kooveen 04 poikia vastaan asettuvat O2-Jyväskylä sekä Kooveen 03 punaiset. Sitä ennen kuitenkin 04-sarjan eliitikarsinnat jatkuvat mustien osalta kotiturnauksessa Auto Center Areenalla ja punaiset ottaa mittaa vastustajistaan Ylöjärven Liikuntakeskuksessa ensi viikonloppuna.


Teksti: Juha Ylinen

20.11.2017Kooveen naiset voittoon Porvoosta
13.11.2017Kooveen naisilla maalirikas tuplapeliviikonloppu
09.11.2017Heikko alku kostautui, pisteet Raumalle
08.11.2017Illan mielenkiintoisessa pelissä Rauman "koiralauma" haastaa miehet
30.10.2017Paikallispeli jännittävien vaiheiden jälkeen Kooveelle
29.10.2017Kooveen naisten 13-0 maalijuhlat AutoCenterillä
29.10.2017Sunnuntaina miesten kauden ensimmäinen paikallispeli
27.10.2017Molemmat liigajoukkueet tulevana viikonloppuna AutoCenter Areenalla
24.10.2017SB-Pro oli Kooveen naisille tyly vieras
16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa

Siirry arkistoon »