Share |

Illan mielenkiintoisessa pelissä Rauman "koiralauma" haastaa miehet

Share |
08.11.2017

Reilu viikko sitten sunnuntaina Kooveen miesten joukkue otti erittäin tärkeät pisteet Nokian KrP:ltä, kun Tuomas Ahon näyttävä jatkoaikamaali varmisti miehille voiton paikalliskamppailussa. Ottelu kaiken kaikkiaan oli jännittävää salibandyviihdettä ja johtoasema ottelussa vaihtui useaan kertaan. Keskiviikko-illan arkiottelussa on myös luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun Kooveen isännöitäväksi saapuu Rauman SalBa.

ENNAKKOASETELMAT:

Viime kotiottelun kulku AutoCenter Areenalla oli varsin vaihteleva: ensimmäisessä erässä ”hörskötettiin” turhankin paljon, toisessa erässä otteluun saatiin hieman otetta ja kolmas erä menikin suhteellisen tasaisesti. Ahon tekemä jatkoaikamaali varmisti kuitenkin kaksi pistettä Kooveelle. Kooveen miehet ovat liigassa tällä hetkellä sijalla 9. Pistesarake näyttää kahdeksaa, samoin kuin sekä SPV:llä että LASBilla. Tämä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaminen keskiviikkona nostaisi Kooveen seitsemännelle sijalle sarjataulukossa. SalBan kauden alku ei ole ollut kovin positiivinen: joukkue on seitsemästä ottelustaan voittanut ainoastaan kaksi. Voitot ovat irronneet OLS:sta sekä edellisellä liigakierroksella Steelersistä.

ykkonen_juhlii.jpg

Koovee ja SalBa kohtasivat kaksi kertaa ennen kautta pelatuissa harjoitusotteluissa. Ensimmäinen ottelu Rauman kauppaoppilaitoksella päättyi Kooveen hienoiseen voittoon numeroin 6-7, mutta Linnainmaan AutoCenter Areenalla pelattu ottelu päättyi SalBan selkeään voittoon 4-11.

”Tiukka peli luvassa ja meille revanssin paikka”, kertoo päävalmentaja Valtteri Sainio. ”Treenipelissä Salba pyyhki meillä lattiaa, joten nyt haluamme näyttää parempaa tekemistä”, Sainio jatkaa. ”Salballa on kova ykkösketju ja kovaa pelaavia pelaajia, joten valmis pitää olla kamppailemaan jotta pisteet jäävät Tampereelle.”

OTTELUN TÄRPIT:

Molemmista joukkueista kannattaa huomioida ykkösenä pelaavat hyökkäysketjut: Kooveen Salomaa-Koljonen-Reunamäki sekä SalBan Vuorinen-Hyvönen-Lehtoniemi ovat molemmat joukkueidensa selkeät ykkösvitjat numeroiden valossa. SalBan ykkösketju on tehnyt 17 SalBan 32 maalista kauden aikana ja Kooveen ykkösketju 27 Kooveen 43 maalista.

Kooveen rosterista kannattaa pistää seurantaan myös yksi puolustuspään avainpelaajista: Lauri Alkki. Alkin peliäly ja hyvä sijoittuminen yhdistettynä nopeisiin jalkoihin ja pehmeisiin käsiin muodostaa monipuolisen ja tärkeän pelaajan. Alkki kuvailee itseään pelaajana ”hieman kettumaiseksi”, tämä pieni kettumaisuus on varmasti omiaan luomaan mielenkiintoisia tilanteita, erityisesti kun se yhdistetään SalBan työteliääseen joukkueeseen, jonka kanssa Koovee on saanut aikaan useita viihdyttäviä otteita menneiden kausien aikana.

Keskiviikkoillan ottelussa on varmasti luvassa paljon menoa ja meininkiä, jota kannattaakin tulla seuraamaan Linnainmaan AutoCenter Areenalla osoitteeseen Korpikodinkatu 3. Ottelu vihelletään käyntiin kello 18.30, tervetuloa!

Katso myös:

Sarjataulukko ennen illan pelejä

Kuva: Esa Takalo

20.11.2017Kooveen naiset voittoon Porvoosta
13.11.2017Kooveen naisilla maalirikas tuplapeliviikonloppu
09.11.2017Heikko alku kostautui, pisteet Raumalle
08.11.2017Illan mielenkiintoisessa pelissä Rauman "koiralauma" haastaa miehet
30.10.2017Paikallispeli jännittävien vaiheiden jälkeen Kooveelle
29.10.2017Kooveen naisten 13-0 maalijuhlat AutoCenterillä
29.10.2017Sunnuntaina miesten kauden ensimmäinen paikallispeli
27.10.2017Molemmat liigajoukkueet tulevana viikonloppuna AutoCenter Areenalla
24.10.2017SB-Pro oli Kooveen naisille tyly vieras
16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa

Siirry arkistoon »