Share |

Illan mielenkiintoisessa pelissä Rauman "koiralauma" haastaa miehet

Share |
08.11.2017

Reilu viikko sitten sunnuntaina Kooveen miesten joukkue otti erittäin tärkeät pisteet Nokian KrP:ltä, kun Tuomas Ahon näyttävä jatkoaikamaali varmisti miehille voiton paikalliskamppailussa. Ottelu kaiken kaikkiaan oli jännittävää salibandyviihdettä ja johtoasema ottelussa vaihtui useaan kertaan. Keskiviikko-illan arkiottelussa on myös luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun Kooveen isännöitäväksi saapuu Rauman SalBa.

ENNAKKOASETELMAT:

Viime kotiottelun kulku AutoCenter Areenalla oli varsin vaihteleva: ensimmäisessä erässä ”hörskötettiin” turhankin paljon, toisessa erässä otteluun saatiin hieman otetta ja kolmas erä menikin suhteellisen tasaisesti. Ahon tekemä jatkoaikamaali varmisti kuitenkin kaksi pistettä Kooveelle. Kooveen miehet ovat liigassa tällä hetkellä sijalla 9. Pistesarake näyttää kahdeksaa, samoin kuin sekä SPV:llä että LASBilla. Tämä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaminen keskiviikkona nostaisi Kooveen seitsemännelle sijalle sarjataulukossa. SalBan kauden alku ei ole ollut kovin positiivinen: joukkue on seitsemästä ottelustaan voittanut ainoastaan kaksi. Voitot ovat irronneet OLS:sta sekä edellisellä liigakierroksella Steelersistä.

ykkonen_juhlii.jpg

Koovee ja SalBa kohtasivat kaksi kertaa ennen kautta pelatuissa harjoitusotteluissa. Ensimmäinen ottelu Rauman kauppaoppilaitoksella päättyi Kooveen hienoiseen voittoon numeroin 6-7, mutta Linnainmaan AutoCenter Areenalla pelattu ottelu päättyi SalBan selkeään voittoon 4-11.

”Tiukka peli luvassa ja meille revanssin paikka”, kertoo päävalmentaja Valtteri Sainio. ”Treenipelissä Salba pyyhki meillä lattiaa, joten nyt haluamme näyttää parempaa tekemistä”, Sainio jatkaa. ”Salballa on kova ykkösketju ja kovaa pelaavia pelaajia, joten valmis pitää olla kamppailemaan jotta pisteet jäävät Tampereelle.”

OTTELUN TÄRPIT:

Molemmista joukkueista kannattaa huomioida ykkösenä pelaavat hyökkäysketjut: Kooveen Salomaa-Koljonen-Reunamäki sekä SalBan Vuorinen-Hyvönen-Lehtoniemi ovat molemmat joukkueidensa selkeät ykkösvitjat numeroiden valossa. SalBan ykkösketju on tehnyt 17 SalBan 32 maalista kauden aikana ja Kooveen ykkösketju 27 Kooveen 43 maalista.

Kooveen rosterista kannattaa pistää seurantaan myös yksi puolustuspään avainpelaajista: Lauri Alkki. Alkin peliäly ja hyvä sijoittuminen yhdistettynä nopeisiin jalkoihin ja pehmeisiin käsiin muodostaa monipuolisen ja tärkeän pelaajan. Alkki kuvailee itseään pelaajana ”hieman kettumaiseksi”, tämä pieni kettumaisuus on varmasti omiaan luomaan mielenkiintoisia tilanteita, erityisesti kun se yhdistetään SalBan työteliääseen joukkueeseen, jonka kanssa Koovee on saanut aikaan useita viihdyttäviä otteita menneiden kausien aikana.

Keskiviikkoillan ottelussa on varmasti luvassa paljon menoa ja meininkiä, jota kannattaakin tulla seuraamaan Linnainmaan AutoCenter Areenalla osoitteeseen Korpikodinkatu 3. Ottelu vihelletään käyntiin kello 18.30, tervetuloa!

Katso myös:

Sarjataulukko ennen illan pelejä

Kuva: Esa Takalo

08.06.2018Nyt mukaan Salibandykerhoihin!
17.09.2018Kooveen naisten liiga-avaus oli täynnä peli-iloa ja onnistumisen riemua
16.09.2018Miesten taistelu ei riittänyt avausvoittoon
15.09.2018 9:30Liigakausi käyntiin kotona Steelersiä vastaan
13.09.2018Jasse Kuusisto täydentää miesten liigajoukkueen kokoonpanon
30.08.2018Maalivahteja kaivataan 2006 - 2008 synt. junioreihimme
19.06.2018Kooveen pelaajia opiskelijoiden MM-kisoihin
14.06.2018 12:00Tomi Aaltonen ja Petteri Puustinen vahvistamaan Kooveeta
24.05.2018Miesten kausikortti enää viikon ajan 39 euron tarjoushintaan, naisten kausarikampanja käyntiin!
21.05.2018Oletko kiinnostunut pelaamaan miesten 2 tai 3 -joukkueessa

Siirry arkistoon »