Share |

EräViikingit ja Koovee yhdessä Iceheartsin tukena

Share |
23.11.2017

Miesten Salibandyliigan molemmat tämän kauden runkosarjaottelut EräViikinkien ja Kooveen välillä pelataan Icehearts-teemalla. Molemmissa koitoksissa kerätään varusteita ja varoja Iceheartsin arvokkaan lasten ja nuorten toiminnan hyväksi. Joukkueiden keskinäiset ottelut pelataan Tampereella 3.12. ja Vantaalla 24.2.

Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja perheille, jotka ovet tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen.

Iceheartsin toiminta on vahvasti näkyvillä EräViikinkien ja Kooveen liigakohtaamisissa. Lisäksi otteluissa toteutetaan käytettyjen ja hyvin säilyneiden jääkiekko- ja salibandyvarusteiden varustekeräys. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua ottelutapahtuman aikana myös lipaskeräykseen Iceheartsin toiminnan tukemiseksi. Icehearts-kummipelaajina otteluissa toimivat EräViikinkien Mikko Sipilä ja Kooveen Tuomas Aho.
- Iceheartsille tämän kaltaiset tapahtumat ovat tietenkin tärkeitä jo pelkästään toiminnan näkyvyyden kannalta ja ne tarjoavat samalla joukkueen pojille hienon elämyksen olla osallisena urheilutapahtumassa. Kaikki mahdollinen tuki, on se sitten välineitä tai rahaa, ohjautuu suoraan sekä lyhentämättömänä toimintaamme Icehearts-lasten hyväksi. Hyvät sekä yhteiskuntavastuulliset kumppanit ovat kullanarvoisia, kiittelee Petri Pätiälä Iceheartsista.

EräViikinkien ja Kooveen riveissä yhteistyön henki tärkeän asian hyväksi löytyi helposti. Kahden seuran yhteinen projekti nähdään uudenlaisena tapana kantaa yhteiskuntavastuuta.
- Hyväntekeväisyysottelun järjestämisessä ei sinällään ole tietenkään mitään uutta. Hieno asia tässä on se, että hyvää tehdään yhdessä yli seura- ja kaupunkirajojen. EräViikinkien kanssa ajatus yhteistyöstä syntyi luontevasti. Yhtä luontevasti Icehearts valikoitui hyväntekeväisyyskohteeksemme, kertoo Kooveen lajijohtaja Iivo Pantzar.

Myös EräViikingeissä yhteinen hyväntekeväisyysprojekti Kooveen kanssa nähdään ehdottoman positiivisena asiana.
- IceHearts tekee hyvin arvokasta ja merkityksellistä toimintaa ympäri Suomea.
Haluamme myös EräViikinkien osalta olla kasvattamassa ihmisiä ja urheilijoita mahdollistamalla lasten ja nuorten liikuntaa sekä hyvinvointia. Kannustammekin kaikkia salibandyn ystäviä tuomaan mahdollisesti ylimääräiseksi jääneitä varusteita otteluissa järjestettäviin keräyksiin, niin saamme toimitettua ne hyvään käyttöön, jatkaa EräViikinkien markkinointijohtaja Olli Lähdesmäki.

Koovee - EräViikingit pelataan ensi viikon sunnuntaina 3.12. klo 18.30 AutoCenter Areenalle! Tervetuloa paikalle katsomaan huippusalibandya ja tukemaan Iceheartsin toimintaa

08.06.2018Salibandykerhoihin ilmoittautuminen NYT KÄYNNISSÄ
19.06.2018Kooveen pelaajia opiskelijoiden MM-kisoihin
14.06.2018 12:00Tomi Aaltonen ja Petteri Puustinen vahvistamaan Kooveeta
24.05.2018Miesten kausikortti enää viikon ajan 39 euron tarjoushintaan, naisten kausarikampanja käyntiin!
21.05.2018Oletko kiinnostunut pelaamaan miesten 2 tai 3 -joukkueessa
11.05.2018Sopimusuutisia: Alkki, Nieminen, Saari sekä yhdeksän nuorta lupausta
09.05.2018Salibandyjaoston vuosikokous 23.5.2018 klo 16.30
08.05.2018Naiset uudella valmennuksella kohti uutta kautta
08.05.2018Pelaajahaku käynnissä ikäkausijoukkueisiin
07.05.2018 15:00Ruokostenpohja, Segerman ja Suomalainen jatkavat Kooveessa

Siirry arkistoon »