Share |

Edustusjoukkueiden kotipelit Fanseatista loppukauden ajan

Share |
12.01.2018

Koovee tuottaa sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden loput runkosarjan kotiottelut livestreameina Fanseat-palvelun kautta. Osa loppukauden otteluista on jo aiemmin julkistettu näkyvän Fanseatilla tai muissa Salibandyliigan kanavissa, mutta nyt tarjolle tulee viisi lisäottelua. Näistä lisäotteluista on kaksi naisten ja kolme miesten otteluita. Lähetykset tuotetaan AutoCenter Areenan laitteistolla, jolla katsojille saadaan tarjolle monikamerakuvaa, hidastukset sekä pelikello ja ottelun tilanne mukaan streamiin. Otteluiden selostamisesta tehdään päätös erikseen, tiedossa kuitenkin on, että tulevan perjantain ja sunnuntain ottelut ovat selostettuja.

AutoCenter Areenalla on hyvät tekniset mahdollisuudet otteluiden kuvaamiseen. Kiinteät miehittämättömät ja irralliset miehitetyt kamerat, nopeat tietoliikenneyhteydet ja erillinen tarkkaamo tekevät monipuolisten lähetysten toteuttamisen mahdolliseksi. Tähän mennessä omalla kalustolla on toteutettu lähetyksiä pääasiassa nuorten SM-sarjasta Youtuben kautta, mutta aiemmin myös kokeilumielessä myös joitain Salibandyliiga-lähetyksiä sekä Youtuben että Fanseat Go-palvelun kautta.

Nyt Koovee on päättänyt tuottaa lähetykset kaikista loppukauden runkosarjaotteluista Fanseat Go-palvelun kautta. Loppukauden yhdeksästä kotiottelusta on Salibandyliigan sopimusten kautta tulossa neljä lähetystä, joista yksi ISTV:stä, kaksi Elisa Viihteeltä (näkyvät myös Fanseatilta) ja yksi VeikkausTV:n lähetyksenä. Loput viisi ottelua tulevat siis Fanseat Go:n kautta Kooveen omana tuotantona. Alla yhteenveto otteluista ja niiden palveluntarjoajista:


Nayttokuva_2018-01-12_kello_13.26.292.png

Naisten Salibandyliigan ottelut ÅIF:ia ja NST:tä vastaan tulevat siis nyt tehdyn päätöksen perusteella Fanseat Go-lähetyksinä ja miesten otteluista uusia ovat ottelut LASB:ia, Steelersiä ja Welhoja vastaan. Päätökset mahdollisista jatkopeleistä ja niiden näkymisestä tehdään erikseen, kun jatko-ohjelmat ja niiden lähetykset saadaan selville.

Salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho: "Uudessa kotihallissa tähän on hyvät tekniset puitteet ja meidän tuotantotiimi on tehnyt jo tähän mennessä sillä huikeata jälkeä juniorien peleissä ja maalikoosteissa. Fanseat Go:n kautta voimme tarjota myös kokonaisia Salibandyliigan pelejä nähtäväksi. Tarjoamme palvelussa sekä miesten että naisten pelit ja voimme tarjota myös vierasjoukkueiden kannattajille mahdollisuuden nähdä pelit."

Fanseat Go-palvelu vaatii rekisteröitymisen www.fanseat.com -sivuston kautta. Uusille tilaajille palvelun ensimmäinen kuukausi on maksuton ja nykyisille tilaajille nämä lisäpelit näkyvät luonnollisesti ilman lisämaksuja. Kotipelien lisäksi Fanseat-palvelun kautta tulee kauden aikana Kooveen naisten otteluista paikallisvääntö Classicia vastaan ja miesten otteluista myös paikallisottelu Nokian KrP:tä vastaan. Näin jo kahden kuukauden tilauksella näkee yhteensä 10 Kooveen miesten ja naisten peliä.

Jaakko Aho: "Otteluiden tarjoaminen tällä tavalla on hiukan uutta seuralle mutta haluamme olla tässä edelläkävijänä. Tarjoamme hidastukset isolta screeniltä myös paikalla oleville katsojille ja muutenkin pyrimme tekemään ottelutapahtumasta mahdollisimman houkuttelevan. Lähetyksillä pystymme kuitenkin palvelemaan myös niitä ihmisiä, jotka eivät pääse paikan päälle."

Molemmilla joukkueilla on edessään tärkeitä otteluita, joten kannustus paikan päällä on erittäin tärkeää. Toiseksi paras vaihtoehto on seurata joukkueita ja suosikkipelaajia Fanseatin kautta.

15.03.2018Viikonvaihteen peleihin mahtavia lipputarjouksia
14.03.2018Kooveen valmennusasiaa videomuodossa
12.03.2018PSS vei runkosarjan kolmospaikan
10.03.2018Tiukan taistelun jälkeen playout-pelit odottavat
10.03.2018Runkosarja päättyy, isot panokset pelissä
06.03.2018Valmentajahaku käynnissä
05.03.2018A-pojat jatkaa pudotuspeleihin erinomaisen runkosarjan jälkeen
05.03.2018Pisteet Turkuun, taistelu jatkuu
04.03.2018Miesten pistejahti jatkuu TPS:ää vastaan
03.03.2018Tiukka peli kääntyi Welhoille

Siirry arkistoon »