Share |

Edustusjoukkueiden kotipelit Fanseatista loppukauden ajan

Share |
12.01.2018

Koovee tuottaa sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden loput runkosarjan kotiottelut livestreameina Fanseat-palvelun kautta. Osa loppukauden otteluista on jo aiemmin julkistettu näkyvän Fanseatilla tai muissa Salibandyliigan kanavissa, mutta nyt tarjolle tulee viisi lisäottelua. Näistä lisäotteluista on kaksi naisten ja kolme miesten otteluita. Lähetykset tuotetaan AutoCenter Areenan laitteistolla, jolla katsojille saadaan tarjolle monikamerakuvaa, hidastukset sekä pelikello ja ottelun tilanne mukaan streamiin. Otteluiden selostamisesta tehdään päätös erikseen, tiedossa kuitenkin on, että tulevan perjantain ja sunnuntain ottelut ovat selostettuja.

AutoCenter Areenalla on hyvät tekniset mahdollisuudet otteluiden kuvaamiseen. Kiinteät miehittämättömät ja irralliset miehitetyt kamerat, nopeat tietoliikenneyhteydet ja erillinen tarkkaamo tekevät monipuolisten lähetysten toteuttamisen mahdolliseksi. Tähän mennessä omalla kalustolla on toteutettu lähetyksiä pääasiassa nuorten SM-sarjasta Youtuben kautta, mutta aiemmin myös kokeilumielessä myös joitain Salibandyliiga-lähetyksiä sekä Youtuben että Fanseat Go-palvelun kautta.

Nyt Koovee on päättänyt tuottaa lähetykset kaikista loppukauden runkosarjaotteluista Fanseat Go-palvelun kautta. Loppukauden yhdeksästä kotiottelusta on Salibandyliigan sopimusten kautta tulossa neljä lähetystä, joista yksi ISTV:stä, kaksi Elisa Viihteeltä (näkyvät myös Fanseatilta) ja yksi VeikkausTV:n lähetyksenä. Loput viisi ottelua tulevat siis Fanseat Go:n kautta Kooveen omana tuotantona. Alla yhteenveto otteluista ja niiden palveluntarjoajista:


Nayttokuva_2018-01-12_kello_13.26.292.png

Naisten Salibandyliigan ottelut ÅIF:ia ja NST:tä vastaan tulevat siis nyt tehdyn päätöksen perusteella Fanseat Go-lähetyksinä ja miesten otteluista uusia ovat ottelut LASB:ia, Steelersiä ja Welhoja vastaan. Päätökset mahdollisista jatkopeleistä ja niiden näkymisestä tehdään erikseen, kun jatko-ohjelmat ja niiden lähetykset saadaan selville.

Salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho: "Uudessa kotihallissa tähän on hyvät tekniset puitteet ja meidän tuotantotiimi on tehnyt jo tähän mennessä sillä huikeata jälkeä juniorien peleissä ja maalikoosteissa. Fanseat Go:n kautta voimme tarjota myös kokonaisia Salibandyliigan pelejä nähtäväksi. Tarjoamme palvelussa sekä miesten että naisten pelit ja voimme tarjota myös vierasjoukkueiden kannattajille mahdollisuuden nähdä pelit."

Fanseat Go-palvelu vaatii rekisteröitymisen www.fanseat.com -sivuston kautta. Uusille tilaajille palvelun ensimmäinen kuukausi on maksuton ja nykyisille tilaajille nämä lisäpelit näkyvät luonnollisesti ilman lisämaksuja. Kotipelien lisäksi Fanseat-palvelun kautta tulee kauden aikana Kooveen naisten otteluista paikallisvääntö Classicia vastaan ja miesten otteluista myös paikallisottelu Nokian KrP:tä vastaan. Näin jo kahden kuukauden tilauksella näkee yhteensä 10 Kooveen miesten ja naisten peliä.

Jaakko Aho: "Otteluiden tarjoaminen tällä tavalla on hiukan uutta seuralle mutta haluamme olla tässä edelläkävijänä. Tarjoamme hidastukset isolta screeniltä myös paikalla oleville katsojille ja muutenkin pyrimme tekemään ottelutapahtumasta mahdollisimman houkuttelevan. Lähetyksillä pystymme kuitenkin palvelemaan myös niitä ihmisiä, jotka eivät pääse paikan päälle."

Molemmilla joukkueilla on edessään tärkeitä otteluita, joten kannustus paikan päällä on erittäin tärkeää. Toiseksi paras vaihtoehto on seurata joukkueita ja suosikkipelaajia Fanseatin kautta.

03.12.2018Muutoksia edustusjoukkueiden valmennuksessa
23.11.2018Tampereen salibandyemännyys siirtyi Kooveelle
17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä
04.11.2018Sunnuntain Nenäpäivässä vastassa kivikova SPV
01.11.2018Piste Tampereelle, kaksi Kuopioon miesten liigaottelussa
31.10.2018Keskiviikkona kuopiolaiset miesten vieraana
16.10.2018Pienten marginaalien peli Happeeta vastaan
15.10.2018Happee vieraana illalla, mukana lajilegenda ja vanhoja tuttuja
13.10.2018Kooveen naiset makeaan kotivoittoon Tepsistä

Siirry arkistoon »