Share |

Classic sunnuntaina vieraana AutoCenter Areenalla A-pojissa ja A-tytöissä

Share |
09.02.2018

AutoCenter Areenalla pelataan tämän viikon sunnuntaina (11.2.) paikallistaistot sekä A-poikien että A-tyttöjen SM-sarjoissa. Ottelut pelataan peräjälkeen siten, että A-tyttöjen peli käynnistyy kello 15.30 ja A-pojat taistelevat paremmuudestaan klo 18.30 alkaen. Sunnuntai tarjoaa siis loistavan mahdollisuuden seurata Tampereen parasta juniorisalibandya sekä tytöissä että pojissa AutoCenter Areenalla.

makelaaapo.jpg

Molemmat tamperelaisjoukkueet A-poikien SM-sarjan kärkitaistossa

A-poikien sarjataulukko näyttää tamperelaisittain paremmalta kuin vuosiin. Classic pitää sarjan kärkipaikkaa ja Koovee on sarjan viidennellä sijalla vain yhden pisteen takamatkalla sarjan kakkossijaan nähden. Paikalliskilpailijoiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Kooveen voittolukemiin maalein 11-4.

Kooveen sisäisen pistepörssin kärjestä löytyy tasaisesti koko kauden aikana tehoja iskeneet Mikael Jolkkonen (18+11), Alex Tuominen (15+8) ja Jesperi Räsänen (12+9). Classicin kolme tehokkainta pelaajaa tällä kaudella ovat olleet Aaro Helin (13+11), Juho Pietilä (16+5) ja Konsta Tykkyläinen (7+9). Pörssikärkien lisäksi molemmista tamperelaisjoukkueista löytyy myös useita muita mielenkiintoisia ja seuraamisen arvoisia pelaajia.

Kooveen A-poikien päävalmentaja Iivo Pantzar odottaa sunnuntailta tasokasta ja tasaista tamperelaisjoukkueiden kohtaamista: 
- Tämän pelin takia kannattaa ehdottomasti tulla hallille! A-poikien paikallispeli on aina näkemisen arvoinen matsi ja tällä kaudella molemmat joukkueet taistelevat vieläpä sarjan kärkipäässä. Odotuksissa on tasainen ja tasokas salibandyottelu. Me asennoidumme ja keskitymme tietysti joukkueena tähän peliin ihan kuten mihin tahansa muuhunkin runkosarjapeliin. Voittaminen vaatii meiltä onnistunutta pelisuunnitelman toteutusta jokaisessa pelissä ja sellaista lähdetään taas sunnuntaina tavoittelemaan.

Nousuvireinen Koovee haastaa Classicin A-tytöissä

Myös A-tytöissä molemmat tamperelaisjoukkueet ovat tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikoissa. Classic on kuulunut sarjassa koko kauden ajan kärkiryhmiin ja tällä hetkellä joukkue on sarjataulukon kolmannella sijalla. Kooveen osalta kausi on kulkenut nousujohteisesti ja joukkue on kiivennyt jo sarjan viidennelle sijalle. Edellisestä viidestä pelistään Kooveelle on irronnut neljä voittoa.

Aino Lahti (15+12) on ollut kuluvalla kaudella Kooveen selkeästi tehokkain pelaaja ja hänen takanaan pistepörssin seuraavilta sijoilta löytyvät Pauliina Silvennoinen (13+5) ja Elisa Virtanen (8+4). Classicin puolella pistepörssin top-3 pelaajat ovat Julia Woivalin (16+10), Jenna Ruokostenpohja (12+10) sekä Elviina Nurminen (13+3).

Koovee hävisi Classicille kauden ensimmäisen paikallispelin maalein 5-2. Kooveen A-tyttöjen päävalmentaja Juha Kurki tietää, että Classicin kaataminen vaatii joukkueelta hyvää onnistumista:
- Meillä on syksyn tappion myötä nyt revanssin paikka. Vastassa on kova joukkue, mutta hyvällä onnistumisella varmasti voitettavissa. Ottelun voittamiseen meiltä vaaditaan tasainen onnistuminen kaikilta kolmelta kentälliseltä.

Viikon päästä sunnuntaina jatketaan miesten paikallistaistolla

AutoCenter Areenan paikallispeliviikot huipentuvat reilun viikon päästä sunnuntaina, kun Koovee ja Classic kohtaavat miesten Salibandyliigassa. Kauden odotetuimpaan runkosarjapeliin kannattaa ehdottomasti varmistaa pääsyliput ennakkoon, sillä tyhjiä paikkoja ensi sunnuntaina AutoCenter Areenan lehtereillä tuskin kovin montaa on! Ostamalla ennakkolipun vältät myös lippujen jonottamisen hallilla.

KLIKKAA TÄSTÄ JA VARAA PAIKKASI MIESTEN PAIKALLISPELIIN…

Koovee – Classic -pelit Auto Center Areenalla

A-TYTÖT: sunnuntaina 11.2, klo 15.30

A-POJAT: sunnuntaina 11.2, klo 18.30

MIESTEN SALIBANDYLIIGA: sunnuntaina 18.2, klo 18.30

Tervetuloa kaikkiin peleihin!

kuva: Esa Takalo

08.06.2018Nyt mukaan Salibandykerhoihin!
16.10.2018Pienten marginaalien peli Happeeta vastaan
15.10.2018Happee vieraana illalla, mukana lajilegenda ja vanhoja tuttuja
13.10.2018Kooveen naiset makeaan kotivoittoon Tepsistä
08.10.2018SB-Pro oli naisille tyly emäntä
03.10.2018Miehille piste, katkeraa kalkkia viime sekunnilla
03.10.2018Esport Oilers vieraana illan ottelussa
29.09.2018Kooveen naiset tarjosivat perjantai-illan huumaa AutoCenterillä
28.09.2018A-poikien SM-sarja käynnistyy - Koovee tavoittelee pudotuspelipaikkaa
24.09.2018Kolmannen erän kiri ei riittänyt, pisteet Indiansille

Siirry arkistoon »