Share |

Pistetaistelu naisten salibandyliigassa kovenee

Share |
26.02.2018

 

Classic – Koovee

 

Viime viikon torstaina Kooveen naiset kohtasivat paikalliskamppailussa Classicin. Ottelu pelattiin erilaisissa olosuhteissa kuin on totuttu, sillä ottelutapahtuma oli viety Ideaparkiin Lempäälään. Otteluun lähdettiin tiukalla taisteluilmeellä hakemaan kauden ensimmäistä sarjapelivoittoa naapurista. Hyvä yritys siitä tuli, muttei tällä kertaa kantanut kuitenkaan pidemmälle, toisen erän notkahduksen takia.

IMG_2600.jpg

Koovee oli mainiosti mukana tasan ottelun puoliväliin asti, mutta sitten Classic sai oman junansa pääradalle ja vastustajan sivuraiteelle. Kooveella oli siinä pelin kulminaatiopisteessä mainio maalipaikka Classicin päädyssä, peli oli 2–2. Ei johtomaalia, hyökkäyksen kääntö, kädet kohti kattoa, viisi maalia Classicille kahdeksassa minuutissa. Päätöserästä muodostui kunnon maali-iloittelu (5–4), mutta juna oli jo kaukana. Ottelu oli paitsi Classicin, myös Nina Rantalan (3+2) juhlaa. Rantala nousi päätöserässä kaikkien aikojen pistepörssin ykköseksi.

Päävalmentaja Tiina Röningin analyysissa Classicin karkumatkaa edisti kooveelaisten hätä ja into ottaa parin maalin kaula kiinni. Ottelua oli vielä puolitoista erää jäljellä, mutta oma peli, nöyryys ja yhteinen tekeminen vaihtuivat yksin yrittämiseen. Syntyneistä virheistä Classic kiitti hienoilla ja tarkoilla laukauksilla. Kärjistäen Röning kutsuu toisen erän loppua koomailuksi, jossa ei pysynyt mukana järki eikä pallo.

Sairastelun jälkeen kentille palannut Emma Rantanen sanoo pelinsä olleen vielä hieman hakusessa, mutta salibandyn ilon olevan tallella. Rantasen mukaan Classicin haastaminen onnistuu paremmin, kun ottelu saadaan pidettyä vähämaalisena. Maaleista elävä Classic sai junansa käyntiin parilla onnistumisella, minkä jälkeen Koovee ei hetkeen pelannut täysin joukkueena. Puolustaja kiittää kuitenkin ottelun loppuhetkiä, jotka tuottivat vielä kavennuksen kuudella neljää vastaan.

 

IMG_0072.jpg

Kooveen tehoilijat:

Veera Kauppi                              3+1

Oona Kauppi                                2+2

Senni Hietanen                           1+0

Mia Vallenius                               0+1

Tuulia Aho                                    0+1

 

 

TILASTOT

N1ILO haastattelussa Tiina Röning ja Emma Rantanen

Classicin maalikooste

Esa Takalon ottelukuvat

 

__________________________________________________________________

 

O2-JKL – Koovee

 

Lauantaina Koovee matkasi Palokan koulukeskukseen O2:n vieraaksi. Edellinen kohtaaminen Tampereella päättyi selkeisiin 13-0 lukemiin, joten ennakkosuosikin viitta oli vahvasti Bellojen harteilla.  Pelin alusta lähtien olikin selvää, että Koovee ei sankariviitastansa kyllä luopuisi ja niinpä maaleja nakuteltiin vastustajan verkkoon tasaista tahtia.

Koovee hallitsi palloa mielin määrin. Maaliverkkoa pöllyytti jälleen erityisesti ykkösketju, jossa Oona Kaupin (4+2) ja Veera Kaupin (4+3) kaverina kirmasi nyt Ellinoora Huotari (4+1). Ainokaisensa O2-Jyväskylä teki ottelun lopussa rangaistuslaukauksella, kun taas Kooveen vastaava tilanne ottelun alussa ei tuottanut tulosta. Heikkoutena Kooveen pelistä voi mainita ylivoimat – kolmesta rangaistuksesta hyödynnettiin yksi, ja yksi Kooveen maaleista syntyi siirretyn rangaistuksen aikana.

26603540378_51ecb9a227_k.jpg

Päävalmentaja Tiina Röning on tyytyväinen joukkueensa suoritukseen, vaikka tulos ei yllätys ollutkaan. Ellinoora Huotarin peli loksahti hyvin paikoilleen Kauppien ketjussa, ja hyökkääjä toivoo siitä rentoutta kevään loppusuoralle.

 

Kooveen tehoilijat:

Veera Kauppi                               4+3

Oona Kauppi                                4+2

Ellinoora Huotari                        4+1

Senni Hietanen                           2+0

Mia Vallenius                               0+2

Johanna Homi                              0+1

Emma Rantanen                         0+1

Henna Tapani                               0+1

Juulia Lintula                                0+1

Sara Aaltonen  14 torjuntaa

 

TILASTOT

Maalikooste

N1ILO haastattelussa Tiina Röning ja Ellinoora Huotari

Kimmo Pitkäsen ottelukuvat

 

SEURAAVAKSI:

 

Naisten salibandyliigan runkosarjaa on jäljellä enää kolme ottelua, joista kaksi saadaan pelata kotikentällä. Vajaan kahden kuukauden tauon jälkeen Kooveen Bellat pääsevät nyt siis pelaamaan omassa kotihallissa. Tulevana lauantaina 3.3. klo 15.30 vastaan saadaan vieraita idästä, kun pirteästi kevätkauden aloittanut NST saapuu AutoCenter Areenalle. Ottelusta tulee varmasti tiukka kamppailu pisteistä, vaikka edellinen kohtaaminen päättyikin 1-11 lukemiin Kooveelle. NST on ottanut hyvän loppukirin sarjan loppupuolella ja Koovee ei voi lähteä toppatakki auki peliin.

Tulethan siis hallille tsemppaamaan Bellat tärkeään voittoon – sarjataulukossa on kaikki paikat vielä jakamatta!

26603536898_3e97e246be_k.jpg

 _______________________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Radio N1ILO: Kimmo Pitkänen

Kuvat: Esa Takalo ja Kimmo Pitkänen

Maalikooste O2-peli : Koovee AV-tiimi

14.01.2019Kooveen järjestää talviloman salibandyleirin 25-27.2.2019
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa
05.01.2019Karhut Porista miesten vieraana lauantaina
27.12.2018Nyt mukaan Salibandykerhoihin!
17.12.2018Tehokas TPS vei pisteet Turkuun
16.12.2018Miehet MM-tauon jälkeen TPS:n kimppuun
03.12.2018Muutoksia edustusjoukkueiden valmennuksessa
23.11.2018Tampereen salibandyemännyys siirtyi Kooveelle
17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä

Siirry arkistoon »