Share |

A-pojat jatkaa pudotuspeleihin erinomaisen runkosarjan jälkeen

Share |
05.03.2018

A-poikien SM-sarjan runkosarja saatiin päätökseen menneenä lauantaina. Koovee sijoittui runkosarjassa lopulta viidennelle sijalle, mitä voidaan pitää lähtöasetelmiin nähden erinomaisena suorituksena. Puolivälieriäparien valinta suoritettiin maanantaina aamupäivällä ja Kooveen parikseen valitsi EräViikingit.

A-poikien runkosarja oli tuttuun tapaan jälleen hyvin tasainen. Tällä kertaa tasaisuudesta kertoo esimerkiksi se, että välimatkaa ykköseksi sijoittuneen Classicin ja kahdeksannelle sijalle päätyneen SPV:n välillä oli vain neljä sarjapistettä.

Koovee osalta runkosarja eteni varsin tasaisissa merkeissä. Matkaan ei mahtunut 22 pelin aikana pitkiä voitto- tai tappioputkia ja aivan sarjan alkua lukuun ottamatta Koovee majaili koko runkosarjan ajan pudotuspeliviivan yläpuolella. Joukkueen päävalmentaja Iivo Pantzar on varsin tyytyväinen omiensa runkosarjasuoritukseen.
- Tavoitteemme oli sijoittua runkosarjan paremmalle puoliskolle eli kuuden parhaan joukkoon. Tuo sijoitustavoite kuten myös pistetavoitteemme tuli täytetyiksi. Myös pelillisesti suoriuduimme runkosarjasta varsin tasapainoisesti, joten hyvissä tunnelmissa lähdemme kohti puolivälieriä.

Tuleva puolivälierävastustaja EräViikingit voitti Kooveen niukasti molemmissa runkosarjakohtaamisissa. Syksyllä Tampereella ErVi peittosi Kooveen maalein 6-7 rangaistuslaukausten jälkeen ja kevään peli Helsingissä päättyi isäntäjoukkueen 10-9 voittoon. Iivo Pantzar ennakoi tulevan puolivälieräsarjan olevan erittäin tasainen.
- Kyllä tässä tullaan näkemään todennäköisesti neljä erittäin tasaista puolivälieräparia. Me saamme vastaamme kovan luokan joukkueen, mutta kovan luokan joukkue mekin olemme. Tasaista vääntöä on taatusti luvassa ja pienet asiat ratkaisevat. Tässä on koko pitkä kausi opiskeltu pelaamaan tätä peliä yhdessä ja nyt on kyse siitä, kuinka hyvin saamme itsestämme osaamista otteluissa irti.

Puolivälierien lopullinen otteluaikataulu vahvistuu maanantain tai tiistain aikana. Selvää on se, että EräViikinkien ja Koovee välinen ottelusarja käynnistyy tulevana lauantaina Mosahallilla klo 18.30. Tampereella väännetään ensimmäisen kerran tämän viikon sunnuntaina eli 11.3. Tämä AutoCenter Areenan historian ensimmäinen play-off koitos vihelletään käyntiin klo 18.30!

11.02.2019Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla
09.02.2019Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä
08.02.2019Paikallispelissä mahdollisuus nauttia pelaamisesta ja tunnelmasta
01.02.2019Pelaajapolku kehittyy: Vaiheistusta, uusia resursseja ja muuta
14.01.2019Kooveen järjestää talviloman salibandyleirin 25-27.2.2019
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa
05.01.2019Karhut Porista miesten vieraana lauantaina
27.12.2018Nyt mukaan Salibandykerhoihin!
17.12.2018Tehokas TPS vei pisteet Turkuun
16.12.2018Miehet MM-tauon jälkeen TPS:n kimppuun

Siirry arkistoon »