Share |

A-pojat jatkaa pudotuspeleihin erinomaisen runkosarjan jälkeen

Share |
05.03.2018

A-poikien SM-sarjan runkosarja saatiin päätökseen menneenä lauantaina. Koovee sijoittui runkosarjassa lopulta viidennelle sijalle, mitä voidaan pitää lähtöasetelmiin nähden erinomaisena suorituksena. Puolivälieriäparien valinta suoritettiin maanantaina aamupäivällä ja Kooveen parikseen valitsi EräViikingit.

A-poikien runkosarja oli tuttuun tapaan jälleen hyvin tasainen. Tällä kertaa tasaisuudesta kertoo esimerkiksi se, että välimatkaa ykköseksi sijoittuneen Classicin ja kahdeksannelle sijalle päätyneen SPV:n välillä oli vain neljä sarjapistettä.

Koovee osalta runkosarja eteni varsin tasaisissa merkeissä. Matkaan ei mahtunut 22 pelin aikana pitkiä voitto- tai tappioputkia ja aivan sarjan alkua lukuun ottamatta Koovee majaili koko runkosarjan ajan pudotuspeliviivan yläpuolella. Joukkueen päävalmentaja Iivo Pantzar on varsin tyytyväinen omiensa runkosarjasuoritukseen.
- Tavoitteemme oli sijoittua runkosarjan paremmalle puoliskolle eli kuuden parhaan joukkoon. Tuo sijoitustavoite kuten myös pistetavoitteemme tuli täytetyiksi. Myös pelillisesti suoriuduimme runkosarjasta varsin tasapainoisesti, joten hyvissä tunnelmissa lähdemme kohti puolivälieriä.

Tuleva puolivälierävastustaja EräViikingit voitti Kooveen niukasti molemmissa runkosarjakohtaamisissa. Syksyllä Tampereella ErVi peittosi Kooveen maalein 6-7 rangaistuslaukausten jälkeen ja kevään peli Helsingissä päättyi isäntäjoukkueen 10-9 voittoon. Iivo Pantzar ennakoi tulevan puolivälieräsarjan olevan erittäin tasainen.
- Kyllä tässä tullaan näkemään todennäköisesti neljä erittäin tasaista puolivälieräparia. Me saamme vastaamme kovan luokan joukkueen, mutta kovan luokan joukkue mekin olemme. Tasaista vääntöä on taatusti luvassa ja pienet asiat ratkaisevat. Tässä on koko pitkä kausi opiskeltu pelaamaan tätä peliä yhdessä ja nyt on kyse siitä, kuinka hyvin saamme itsestämme osaamista otteluissa irti.

Puolivälierien lopullinen otteluaikataulu vahvistuu maanantain tai tiistain aikana. Selvää on se, että EräViikinkien ja Koovee välinen ottelusarja käynnistyy tulevana lauantaina Mosahallilla klo 18.30. Tampereella väännetään ensimmäisen kerran tämän viikon sunnuntaina eli 11.3. Tämä AutoCenter Areenan historian ensimmäinen play-off koitos vihelletään käyntiin klo 18.30!

17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä
04.11.2018Sunnuntain Nenäpäivässä vastassa kivikova SPV
01.11.2018Piste Tampereelle, kaksi Kuopioon miesten liigaottelussa
31.10.2018Keskiviikkona kuopiolaiset miesten vieraana
16.10.2018Pienten marginaalien peli Happeeta vastaan
15.10.2018Happee vieraana illalla, mukana lajilegenda ja vanhoja tuttuja
13.10.2018Kooveen naiset makeaan kotivoittoon Tepsistä
08.10.2018SB-Pro oli naisille tyly emäntä
03.10.2018Miehille piste, katkeraa kalkkia viime sekunnilla

Siirry arkistoon »