Share |

Tiukan taistelun jälkeen playout-pelit odottavat

Share |
10.03.2018

Miesten joukkue ja Happee pelasivat varsinaisella peliajalla tasan ja Happee otti jatkoaikavoiton, kun Koovee haki voittoa pelaten ilman maalivahtia. Piste riitti Kooveelle suoran putoamisen välttämiseksi ja loppujen lopuksi eroa SalBaan jäi kolme pistettä SalBan hävitessä Nokian KrP:lle 11-4 Raholassa. Näin runkosarjan toiseksi viimeiseksi sijoittuneen Kooveen pelit jatkuvat ns. playout-peleillä runkosarjan 12. sijoittunutta Hämeenlinnan Steelersiä vastaan.

Runkosarjan päätösottelu oli vauhdikas taistelu alusta loppuun asti. Happee tuli ensimmäiseen erään vahvalla otteella ja pitikin pallollista otetta hallussaan ensimmäiset minuutit. Erän alun alivoima kestettiin ja erän puolessa välissä kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan. Samuli Salomaa teki ottelun ensimmäisen maalin ylivoimalla oikeasta laidasta ja Tuomas Aho punnersi tahtomaalin vahvalla nousulla vain minuuttia myöhemmin. Kotijoukkue osui seuraavassa vaihdossa tolppaan, mutta vastahyökkäyksestä Happee kavensi 2-1 –lukemiin.

Toisen erän alkuun Koovee pääsi taas kahden maalin johtoon, kun Ossi Koskinen nousi vasemmasta laidasta ja laukoi hiukan onnekkaastikin pallon Happee-maaliin. Erän toinen puolikas oli vahvaa Happeen hallintaa. Korkea prässi aiheutti vaikeuksia Kooveelle ja palloa ei saatu omasta päästä pois. Jaska Kunelius toi ensin Happeen maalin päähän ja erän lopulla Peter Kotilainen kiepautti itsensä vapaaseen tilaan ja teki tasoituksen 3-3.

Viimeisen erän Koovee-maaleista vastasi kaksikko Samuli Segerman-Roni Tuomela. Ensin Roni karvasi pallon Happee-alueella ja Samuli vei joukkueen 4-3 –johtoon. Erän puolivälissä Happee rokotti kahdesti alle minuutissa, ensin Juuso Heikkinen ja sitten Kaapo Savinainen. Roni Tuomela kuittasi kuitenkin, kun reilu 50 minuuttia oli pelattu Segermanin antamasta vaparista. Kaukolaukaus meni hyvän maskin takaa Happee-maaliin. Loppuerässä ei enää maaleja nähty ja näin Koovee varmisti jatkokarsintoihin pääsyn.

Jatkoajalla Koovee haki voittoa ottamalla loistavan ottelun pelanneen Arvid Vonkin pois. Koovee-syöttö kuitenkin katkottiin Happee-päädyssä ja Jami Manninen pääsi nostamaan kaukaa loppuluvut 5-6.

Katso myös:

Maalikooste

Pressi

Ottelun tilastot

18.02.2019 10:00Koovee perustaa uuden B2 -joukkueen ensikaudelle Salibandyliiton kilpasarjaan.
20.03.2019Kooveen Bellat nälkäisinä pudotuspeleihin!
11.03.2019Arto Riihimäki palaa Suomeen ja Kooveeseen (katso myös haastattelu)
25.02.2019Eräviikingit vieraana viimeisessä kotipelissä tällä kaudella
23.02.2019Pohjoistuulta AutoCenter Areenalla lauantaina
18.02.2019 19:00Kooveen naiset valmistautuvat myös tulevaan kauteen
18.02.2019Miesten joukkue Pirkanmaan paikallisessa illalla
11.02.2019Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla
09.02.2019Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä
08.02.2019Paikallispelissä mahdollisuus nauttia pelaamisesta ja tunnelmasta

Siirry arkistoon »