Share |

PSS vei runkosarjan kolmospaikan

Share |
12.03.2018

Jo etukäteen tiedettiin, että runkosarjan jatko-ohjelman kannalta merkityksellisestä kolmostilasta käydään Porvoossa kova vääntö. Mutta se oli yllätys, että alkuhetkien jälkeen PSS vei avauserää (4–0) mielin määrin. Toisessa erässä (2–4) Koovee osoitti kuitenkin jälleen kykynsä nousta tukalastakin asemasta, ja 52 minuutin kohdalla oltiin jo kutkuttavasti maalin takaa-ajoasemassa. Viimeisen loppukirin otti kuitenkin PSS.

38941539540_5b98339cd1_o.jpg

 

Kooveen päävalmentaja Tiina Röning myöntää joukkueensa jääneen telineisiin avauserässä. PSS voitti kaksinkamppailut ja teki töitä aktiivisemmin. Röning pohtii, että eikö valmennus sitten kyennyt valmistamaan joukkuetta tulevaan. Luottamus nousuun oli kuitenkin vahva, sillä Röningin mukaan neljä maalia ei ole ollut joukkueelle aiemminkaan mikään katastrofi.

Shokeeraavan avauserän jälkeen Kooveen kopissa pidettiin täpäkät puheet ja kakkoserään tulikin aivan eri ilmeellä varustettu vierasjoukkue. Oona Kauppi latasi Bellojen avausmaalin ajassa 22:07. Samalla poimittiin pallo talteen, sillä Oona pamautti kahdensadan pisteen rajan rikki naisten salibandyliigan runkosarjassa.

PSS kaatoi kuitenkin kylmää vettä niskaan ja siirtyi heti kohta jo 5-1 johtoon.  Kooveen valmennus otti aikalisän ja samalla maalia vartioimaan vaihdettiin maalivahti Sara Aaltonen. Koovee onnistui maalinteossa vielä kolmesti ja jokaisella kerralla viimeistelijänä oli päivän kuumin Bella: Oona Kauppi.  Kun myös PSS viimeisteli vielä kertaalleen, siirryttiin toiselle erätauolle 6-4 lukemissa.

Kolmas erä alkoi tylysti, kun PSS rankaisi alivoimalla pelanneita vieraitaan ja lukemat olivat 7-4. Usko omiin oli Kooveella kuitenkin kova ja ensin Oona latasi ottelun viidennen maalinsa ylivoimalla ja ajassa 51:59 Tuulia Aho toi Kooveen jo maalin päähän… Porvoolaisilla oli kuitenkin mieletön flow päällä kotiyleisön edessä ja niinpä tamperelaiset joutuivat tyytymään karvaaseen tappioon, kun loppunumeroiksi kirjattiin lopulta 9-6.

Kooveen kuudesta maalista viisi viimeistellyt Oona Kauppi myöntää, että Koovee oli ensimmäisessä erässä huono. Hänen mukaansa kaksinkamppailussakin on kyse aika paljon tahdosta. Lisäksi joukkue pelasi yksilöinä eikä osannut auttaa, kun olisi tarvinnut. Koovee pystyi kuitenkin parantamaan peliä, jolloin kentällä nähtiin myös peli-iloa. Kaupin mielestä PSS tuli otteluun hyvällä jalalla, tavoitteenaan ottaa luulot pois heti alussa.

26880909288_c3c6b68c4f_o.jpg

 

Kooveen tehoilijat:

 

Oona Kauppi                                5+0

Tuulia Aho                                   1+2

Veera Kauppi                               0+4

Noora Laakso 8 torjuntaa

Sara Aaltonen 12 torjuntaa

 

SEURAAVAKSI

 

Koovee emännöi lauantaina 17.3. klo 15.30 runkosarjan viimeisessä ottelussa EräViikinkejä. Ottelun panokset ovat enemmän kuin kohdillaan, sillä nyt pelataan pudotuspelien kotiedusta. ErVi on Kooveeta yhden pisteen perässä, joten varmaa on, että nuori helsinkiläisjoukkue janoaa myös voittoa.

Runkosarjan päätöspeli on samalla myös Veikkaus-ottelu eli Veikkauksen korttia näyttämällä sisään pääsee kaksi yhdellä lipulla. Eikä siinä vielä kaikki: Bellojen salaattibaari on jälleen auki eli voit hankkia myös salaattibaariliput 2 in 1 meiningillä!

NYT JOS KOSKAAN KANNATTAA SUUNNATA AUTOCENTERILLE!

 

TILASTOT

N1ILO haastattelussa Tiina Röning ja Oona Kauppi

Kimmo Pitkäsen ottelukuvat

 

  ___________________________________________

 

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Radio N1ILO: Kimmo Pitkänen

Kuvat: Kimmo Pitkänen

17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä
04.11.2018Sunnuntain Nenäpäivässä vastassa kivikova SPV
01.11.2018Piste Tampereelle, kaksi Kuopioon miesten liigaottelussa
31.10.2018Keskiviikkona kuopiolaiset miesten vieraana
16.10.2018Pienten marginaalien peli Happeeta vastaan
15.10.2018Happee vieraana illalla, mukana lajilegenda ja vanhoja tuttuja
13.10.2018Kooveen naiset makeaan kotivoittoon Tepsistä
08.10.2018SB-Pro oli naisille tyly emäntä
03.10.2018Miehille piste, katkeraa kalkkia viime sekunnilla

Siirry arkistoon »