SPT-salibandyn kauden 2017-2018 päätösturnaus Oulussa

02.05.2018

Heitto Heavyweights - Koovee 3-3 (2-1, 1-2)

Kevät ja kauden viimeiset pelit. Pitkä matka matkustettiin Ouluun näitä pelejä pelaamaan. Vastaan ensimmäiseen peliin isäntäjoukkue Heitto Heavyweights. Aikaisemmat pelit pelattu ristiin eli molemmat voittaneet yhden. 

Peli alkoi oululaisten pallon hallinnassa sekä pienellä pyörityksellä. Pian kuitenkin pallo saatiin omille ja Maren ja Markun yhteispeli toimii, jonka jälkeen pallo löytyy Heiton maalista ajassa 2.12. Jälleen peliväline siirtyy oululaisille ja he aloittavat pyörityksen. Yhdeksän ja puolen minuutin kohdalla he tulevat tasoihin ja vajaan 12 minuutin kohdalla maalilla ohi. Loppu erä pelataan tasaisesti ja näissä lukemissa erätauolle.

Toinen erä on vielä tasaisempaa kuin ensimmäinen. Ajassa 28.29 Koovee tasoittaa pelin 2-2. Samassa ajassa Heiton aikalisä. Valmennus teroittaa rauhallisuutta omille pelaajilleen. Kiire ei ole! Minuutti ehditään pelata, kun Heitto tekee kolmannen maalinsa. Loppuun asti yrittävä Koovee saa tasoitettua pelin 8 sekuntia ennen pelin loppua. Viimeiset sekunnit puolustetaan tarkasti ja peli päättyy tasan 3-3. 

Pisteillä Markku 2+1 ja Maaret 1+2. 

Koovee - TPS Musta 4-7 (1-2, 3-5)

Päivän toisessa pelissä vastaan TPS Musta. Aikaisemmin olemme voittaneet molemmat pelit, mutta viimeksi pelattiin todella tasaisesta, joten tiukka peli oli tiedossa. 

Ensimmäinen erä oli tasainen ja tiukka. Tehokaksikko Markku ja Mare tehtaili ensimmäisen maalin ajassa 4.48. Sitä iloa ei kauan kestänyt, kun TPS teki tasoituksen vain 10 sekuntia myöhemmin. Sen jälkeen molempiin päihin saatiin hyviä tilanteita, mutta joko puolustus tai maalivahti hoiti ne. Ajassa 10.52 TPS meni johtoon. Koovee yritti vimmatusti tasoitusta siinä tällä kertaa onnistumatta. 1-2-lukemissa erätauolle.

Toinen erä oli Kooveelta kauden huonoin erä. Unohdettiin puolustaa tehokkaasti ja erän edetessä tuli vain paniikki hyökätä enemmän. Asiaa ei auttanut yhtään hienosti tehty maali, joka viuhahti maaliverkosta läpi tuomarien huomaamatta. Tässä vaiheessa Kooveen peli oli niin sekaisin, että TPS käytännössä sai ilmaiseksi pari maalia. Loppupeli koitettiin kasata omaa peliä ja siinä onnistuttiinkin ihan hyvin. Lopputulos viimein ihan ansaitusti turkulaisille 4-7. 

Pisteillä Markku 1+1, Maaret 1+1 ja Joona K. 1+0. 

SB Vaasa - Koovee 6-2 (3-1, 3-1)

Päivän viimeinen peli pelattiin SB Vaasan kanssa. Aikaisemmin olemme voittaneet molemmat pelit, joskin viimeisin oli jo tiukka taistelu. 

Ensimmäinen erä alkoi vaasalaisten maalijuhlilla jo 35 pelatun sekunnin jälkeen. Vajaa kuusi minuuttia myöhemmin tuli 2-0 ja minuutti tästä jo 3-0! Aikalailla suoraan aloituksesta Markku ja Mare tehtailivat Kooveen avausmaalin. Sen jälkeen pelattiin loppuerä maaleitta ja päästiin pikkuhiljaa kiinni omaan peliin. 

Toinen erä jatkui siitä, mihin ensimmäinen päättyi. Vaasa lisäsi johtoaan viiden minuutin pelaamisen jälkeen. Ajassa 25.24 Markku pääsi hienosti läpi ja teki varmasti maalin. Kolme minuuttia myöhemmin Vaasa johti jo 5-2 ja tässä vaiheessa alkoi Kooveen selkäranka napsua. Viimeisellä minuutilla vaasalaiset kaunistelivat loppulukemiksi 6-2. 

Pisteillä Markku 1+1 ja Maaret 0+1. 

Koovee - TPS Valkoinen 7-0 (5-0, 2-0)

Päivän ensimmäinen peli pelattiin turkulaista TPS Valkoista vastaan. Aikaisemmin olemme pelanneet varsin helpot pelit voittaen molemmat selkeästi, joten tähän peliin lähdettiin ennakkosuosikkina. 

Ensimmäinen erä oli, kuten lopulta koko peli, Kooveen hallintaa. Ajassa 0.33 Sanni teki ensimmäisen maalin. Pyöritys jatkui turkulaisten kenttäpuoliskolla ja Mare teki toisen kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Reilu 2 minuuttia myöhemmin Junnu ja Mare pelasivat hienosti maalin edessä, 3-0! Erän loppuun Mare teki vielä 2 maalia. 

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen loppui. Erän alussa Joona pelasi hyvin maalin edessä ja Sanni pääsi pistämään pallon maaliin. Pitkään pelattiin tasaista vääntöä pääpainon ollessa kuitenkin turkulaisten päädyssä. Erän lopussa Junnun ja Sannin hienon yhteispelin jälkeen pallo löytyi seitsemännen ja viimeisen kerran TPS:n maalista. 

Pisteillä Sanni 3+0, Maaret 4+0, Joona K. 0+2 ja Joona P. 0+1, sekä maalissa nollapelin pelannut Jenni. 

HOS Juniors - Koovee 3-3 (1-2, 2-1)

Päivän viimeinen peli pelattiin helsinkiläistä HOS Juniorsia vastaan. Aikaisemmat pelit ovat päättyneet junnujen voittoon sekä tasapeliin. Pelistä tiedettiin tulevan tiukka ja tasainen. 

Ensimmäinen erä pyörähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Ajassa 2.16 Mare ja Markku tehtailevat ensimmäisen maalin, jonka jälkeen tilanteita syntyy molempiin päihin, mutta puolustus ja maalivahti hoitavat hommansa. Erän loppupuolella sama kaksikko hääri jälleen maalinteossa, 2-0. Minuutti myöhemmin HOS kaventaa. 1-2-tilanteesta erä tauolle. 

Toinen erä alkaa Kooveen osalta synkästi, kun Markku estää vastustajaa jäähyn arvoisesti sekä rangaistuslaukauksen arvoisesti. Jenni hoitaa hienosti rankkarin, mutta jäähyä ei ehdi kulua kuin neljä sekuntia ja pallo kaivetaan omasta maalista. HOS siis tuli tasoihin. Sitten pelataankin pitkään maaleitta, rakentaen kuitenkin hyviä tilanteita molempiin päihin. 24.43 Markku ja Mare vievät tamperelaiset johtoon, mutta kolmisen minuuttia myöhemmin HOS tasoittaa. Loppuerän molemmat yrittävät vimmatusti tehdä sitä viimeistä ratkaisevaa maalia, mutta aika loppuu kesken ja näin päädytään toistamiseen tällä kaudella pistejakoon.

Pisteillä Markku 1+2 ja Maaret 2+1.

Näin siis päättyi kausi 2017-2018. Oulusta mukaan lähti 4 sarjapistettä sekä pronssimitalit! Tällä kaudella mitalit jaettiin runkosarjan mukaan ja koko kauden ihan kärjen tuntumassa keikkunut Koovee sai vihdoin sen palkinnon, jota jo viime kaudella haettiin. Hopeakin oli lähellä, mutta se lopulta karkasi lauantain heikosti menneiden pelien myötä. Paljon on tehty töitä ja on hienoa huomata kuinka se pikkuhiljaa alkaa kantaa hedelmää! Nyt otetaan muutamat reenit fiilistellen rennosti ja pikkuhiljaa siirretään katseet kohti ensi kautta.
12.06.2019Ilmoittautuminen Kooveen Fat Pipe salibandykerhoihin kaudelle 2019-20 alkaa ÄN-YY-TEE NYT
09.08.2019Kooveen miehillä kaikki valmiina uuteen kauteen
09.08.2019Kooveen G (2012-13) -pojat hakevat uusia pelaajia
08.08.2019Kooveen salibandyjaoston vuosikokous ke 21.8. klo 18 AutoCenter Areenalla
11.07.2019C1 joukkueen päävalmentaja on valittu
03.07.2019Hanki Pirkanmaan Divarikausikortti!
26.06.2019Kooveen naisten valmennus täydentyi kesän kynnyksellä
12.06.2019Hanki nyt kausikorttisi edulliseen hintaan
05.06.2019SunSäbä-kiertue saapuu AutoCenter Areenalle
14.05.2019Parille pelimiehelle paikka poikien C1 (2004) joukkueessa

Siirry arkistoon »