Share |

Sopimusuutisia: Alkki, Nieminen, Saari sekä yhdeksän nuorta lupausta

Share |
11.05.2018

Kooveen ensi kauden kokoonpano on täydentynyt uusien pelaajasopimusten myötä. Joukkueessa jatkavat viime kaudella joukkueen runkopelaajiin kuuluneet Lauri Alkki ja Jaakko Nieminen. Lisäksi jatkosopimuksen on tehnyt Samu Saari, joka palaa pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikentille. Koovee on tehnyt liigasopimukset myös yhdeksän junioripelaajansa kanssa. Joukossa ovat mm. kaikki viimeisen nuorten maajoukkueleiritykseen valitut pelaajat.

Kolme tärkeää avainpelaajaa ensi kauden pelaajarunkoon

alkki.jpg

Lauri Alkki on pelannut Salibandyliigaa Kooveessa kolmen kauden ajan. Monipuolisena pelaajana tunnettu Alkki on nostanut rooliaan Kooveen takalinjoilljokaisella pelaamallaan kaudella ja saman suunnan odotetaan jatkuvan myös ensi kaudella. Tähän saakka 22-vuotias puolustaja on pelannut 67 liigaottelua ja kerännyt niissä 18 (2+16) tehopistettä.

Kooveen oman juniorituotannon kasvatti Jaakko Nieminen nousi viime kaudella vakituisesti Kooveen pelaavaan kokoonpanoon. Alkukaudella rooli löytyi vaihdellen puolustajan ja laitahyökkääjän tontilla, mutta loppukaudella pelipaikaksi vakiintui kakkosviisikon vasemman laiturin tontti. Liukkaasti liikkuva Nieminen paransi otteitaan läpi kauden ollen mm. playout-sarjassa Steelersia vastaan varsin näkyvässä roolissa iskien mm. kolme tärkeää maalia.

Polvivamman vuoksi koko viime kauden sivussa ollut Samu Saari jatkaa myös Kooveessa. Saarelle oli suunniteltu jo viime kaudelle isoa roolia Koovee-hyökkäyksessä, mutta harmillinen loukkaantuminen pilasi nämä suunnitelmat. Suomen U23- ja U19-maajoukkueisiin kuulunut hyökkääjä pystyy pelaamaan sekä laidassa, että keskellä. Saaren paluu ja jatkosopimus otetaan Kooveen riveissä erittäin suurella ilolla vastaan.

Lupaavimmille junioreille sopimuksia jatkuvuuden takeeksi

aapomakelaa.jpg

Koovee on solminut sopimuksia myös usean lupaavan junioripelaajansa kanssa. Osa sopimuksista on solmittu tämän kevään aikana ja osa jo viime kaudella. Näistä nuorista lupauksista osan odotetaan ottavan paikkansa jo ensi kaudella liigajoukkueen pelaavassa kokoonpanossa ja useamman nousevan tosissaan taistelemaan peliminuuteista liigassa. Joukossa on myös pelaajia, joiden pääasiallinen peli- ja harjoittelupaikka löytyy vielä ensi kaudella seuran A-nuorten joukkueesta.

Tämän kevään B-poikien mestarijoukkueesta Kooveeta edustavat vähintään kahden seuraavan kauden ajan maalivahti Oskar Sillanpää ja kenttäpelaajat Kim Hyrkkönen, Aapo Mäkelä, Aatu Naskali ja Joona Valkama. Kaikki viisi pelaajaa olivat valittuina viimeisimpään U19-poikien maajoukkueen leiriryhmään. Näistä 00-syntyneistä lupauksista Kim Hyrkkönen puki Koovee-paidan päällensä miesten liigassa muutamaan otteeseen jo viime kaudella. Muuten nämä nuorukaiset pelasivat päättyneellä kaudella avainrooleissa seuran A- ja B-poikien joukkueissa ja juhlivat siis kauden päätteeksi B-poikien SM-kultaa.

Juniori-ikäisistä pelaajista sopimukset on solmittu myös 98-99 syntyneiden Paavo Alentolan, Mikael Jolkkosen, Aleks Sillanpään ja Toni Tuomen kanssa. Tästä nelikosta sekä hyökkääjän että puolustajan pelipaikat taitava Sillanpää merkkautti jo viime kaudella tililleen 23 miesten liigaottelua ja liigadebyyttinsä teki myös A-poikien paras pistemies Mikael Jolkkonen. Paavo Alentola kuului päättyneellä kaudella A-poikien kärkipuolustajien joukkoon ja maalivahti Toni Tuomi oli koko A-nuorten SM-sarjan maalivahtitilaston ykkönen.

Joukkue valmis toukokuun aikana

Nyt julkaistujen sopimusten lisäksi allekirjoitettuina on myös vielä julkaisemattomia sopimuksia. Näistä lisää tulevien viikkojen aikana. Joukkueen kokoaminen on edennyt tähän asti suunnitelmien mukaan ja kokoonpanon viimeisetkin palaset saataneen kohdilleen aivan lähiaikoina. Koovee lähtee tulevaan kauteen muutamaa pelaajaa laajemmalla kokoonpanolla kuin viime kaudella.

Kausikortit myynnissä 39 euron hintaan enää parin viikon ajan!

Nyt on oiva hetki käydä myös tilaamassa itsellesi Kooveen miesten kausikortti tulevalle kaudelle. Tekemällä tilauksesi toukokuun loppuunmennessä saat korttisi hintaan 39 euroa! Tähän järjettömän edulliseen hintaan näet siis kaikki 13 kotiotteluamme ensi kaudella. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä myös hyvää ja lahjoittaa tilaamasi kausikortti Tampereen Icehearts juniorijoukkueiden käyttöön! Me lahjoitimme itse jo 10 kausikorttia Icehearts junioreiden käyttöön ja nyt sinä voit laittaa oman panoksesi peliin osallistumalla mukaan tempaukseemme! Käyhän siis tilaamassa kausikorttimme. Tilausta tehdessäsi voit valita tilaatko kortin itsellesi vai lahjoitatko sen Tampereen Icehearts juniorijoukkueiden käyttöön!

Kausarin pääset tilaamaan alla olevan linkin kautta:
https://www.kooveesalibandy.fi/lomake.html?id=29217

14.01.2019Kooveen järjestää talviloman salibandyleirin 25-27.2.2019
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa
05.01.2019Karhut Porista miesten vieraana lauantaina
27.12.2018Nyt mukaan Salibandykerhoihin!
17.12.2018Tehokas TPS vei pisteet Turkuun
16.12.2018Miehet MM-tauon jälkeen TPS:n kimppuun
03.12.2018Muutoksia edustusjoukkueiden valmennuksessa
23.11.2018Tampereen salibandyemännyys siirtyi Kooveelle
17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä

Siirry arkistoon »