Share |

Tomi Aaltonen ja Petteri Puustinen vahvistamaan Kooveeta

Share |
14.06.2018 12:00

Kahden edellisen kauden ajan Steelersia edustanut Tomi Aaltonen vahvistaa ensi kaudella Kooveen maalivahtiosastoa. Lisäksi Koovee vahvistuu koko aikuisikänsä NST:ta edustaneella laitahyökkääjä Petteri Puustisella. Try-out jakson perusteella sopimus on tehty myös puolustaja Ristomatti Lummikon (Pirkkalan Pirkat) kanssa. Kooveen jatkosopimusten listaan voidaan lisätä niin ikään uusia nimiä, sillä Ossi Koskinen ja Topi Koskinen jatkavat Kooveessa myös ensi kaudella.

Tomi Aaltonen on pelannut Salibandyliigaa kahden viimeisen kauden ajan Steelersinossikoskinen_1.jpg riveissä. Hän oli kaudella 2015-16 merkittävä palanen hämeenlinnalaisten sensaatiomaista paluukautta Salibandyliigaan. 26-vuotias Aaltonen on edustanut urallaan myös Suomen U19-poikamaajoukkuetta saavuttaen keväällä 2011 nuorten MM-kultaa. Aaltosen sopimuksen myötä Kooveen maalivahtiosasto tulevalle kaudelle on kasassa. Hänen lisäkseen tolppien väliin on tarjolla viime kaudella A-nuorten SM-sarjassa loistanut Toni Tuomi sekä B-pojissa SM-kultaa torjunut nuorten maajoukkuemaalivahti Oskar Sillanpää.

Petteri Puustinen (25) debytoi miesten Salibandyliigassa Lappenrannan NST:n riveissä jo kaudella 2012-13. Maaliahne ja oikea käsi alhaalla laukova Puustinen on pelannut Salibandyliigassa yhteensä 83 ottelua, joissa hän on kerännyt 74 (45+29) tehopistettä. Viimeisen kahden kauden ajan hän on edustanut NST:ta Divarissa. Puustiselle kaavaillaan ensi kauden Koovee-hyökkäyksessä merkittävää pelillistä roolia.

Puolustajan tontilla viihtyvä Ristomatti Lummikko (28) tuli toukokuussa Kooveen riveihin try-out jaksolle. Kookas ja taitava puolustaja vakuutti pelitaidoillaan joukkueen valmennuksen ja näin ollen hänen kanssaan päätettiin sorvata tulevaa kautta koskeva pelaajasopimus. Lummikko on pelannut edellisten kausien aikana Divaria ja 2. divisioonaa Pirkkalan Pirkkain riveissä.

Viime kaudella joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin kuulunut Ossi Koskinen jatkaa Kooveessa myös tulevalla kaudella. Päättynyt kausi oli Koskisen liigauran tehokkain ja koko urallaan hän on kerännyt 109 Salibandyliigan ottelussa 31 (5+26) tehopistettä. Jatkosopimuksen Kooveen kanssa on solminut myös rightilta laukova laitahyökkääjä Topi Koskinen. Tämä 21-vuotias nuorukainen keräsi viime kaudella 22 ottelussa 5 (2+3) tehopistettä. 

Tulevan kauden joukkue lähes valmiina

Kooveen joukkue tulevalle kaudella on koko lailla valmis. Muutamien pelaajien kanssa käydään edelleen neuvotteluja ja joitakin päätöksiä syntyy opiskelupaikkojen ratkettua myöhemmin kesällä. Sopimuksia on kasassa tällä hetkellä 23 pelaajan kanssa ja Kooveen lajijohtaja Juri Jolkkonen on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen.
- Olemme saaneet kevään aikana varmistettua jatkosopimukset merkittävälle osalle niistä pelaajista, joita halusimme joukkueessa pitää. Lisäksi olemme löytäneet juuri meille sopivia uusia pelaajille niille tonteille, joita meidän oli tarkoituskin vahvistaa. Olemme tehneet paljon töitä yhdessä valmennuksen kanssa joukkueen kokoamisessa ja tällä hetkellä voimme olla tehtyyn työhön tyytyväisiä, kertoo Jolkkonen.

Koovee julkaisee koko ensi kauden liigajoukkueensa myöhemmin kesällä

Kausikorttitarjous voimassa vielä tänään torstaina

Uusien sopimusjulkistusten kunniaksi Kooveen kausikorttikampanja herää henkiin torstain 14.6. ajaksi. Tänään ja vain tänään voit käydä tilaamassa Kooveen miesten liigajoukkueen tulevan kauden kausikortin hintaan 39 euroa alla olevan linkin takaa.

KAUSIKORTTIEN TILAUSLOMAKKEESEEN

11.02.2019Miehillä illalla vastassa LASB AutoCenter Areenalla
09.02.2019Sarjakärki Classic hyvässä vireessä paikallispelissä
08.02.2019Paikallispelissä mahdollisuus nauttia pelaamisesta ja tunnelmasta
01.02.2019Pelaajapolku kehittyy: Vaiheistusta, uusia resursseja ja muuta
14.01.2019Kooveen järjestää talviloman salibandyleirin 25-27.2.2019
06.01.2019Pisteet Poriin lauantai-illan kamppailussa
05.01.2019Karhut Porista miesten vieraana lauantaina
27.12.2018Nyt mukaan Salibandykerhoihin!
17.12.2018Tehokas TPS vei pisteet Turkuun
16.12.2018Miehet MM-tauon jälkeen TPS:n kimppuun

Siirry arkistoon »