Share |

Sunnuntain Nenäpäivässä vastassa kivikova SPV

Share |
04.11.2018

Kooveen miehet viettävät Nenäpäivää kovan väännön merkeissä, kun vastaan tulee kovassa vireessä oleva SPV Seinäjoelta. SPV kärsi eilen Espoossa tämän kauden ensimmäisen tappion, kun Esport Oilers otti pisteet 11-8 –lukemin. Vierailla on varmaan näyttämisen halua tuon takia, joten Kooveen on syytä olla heti alusta asti hereillä. Koovee sai keskiviikkona yhden pisteen kotonaan Welhoja vastaan ja on ollut pirteä sarjan kärkijoukkueita vastaan, joten illan ottelun lopputulosta on turha veikkailla etukäteen.

Illan ottelu laitetaan käyntiin klo 18.30 mutta sitä ennen AutoCenter Areenalla on tarjolla monenlaista aktiviteettia Nenäpäivän kunniaksi. Kannattaa siis suunnistaa hyvissä ajoin hallille, mukana ovat myös hallinaapurimme Elixia ja HopLop. Kooveen miehet lahjoittavat tänään 10 EUR / tehty maali Nenäpäivä-keräykseen ja myös yleisöllä on mahdollisuus kantaa kortensa kekoon ottelun aikana.

Kooveen päävalmentaja Ilja Pantzar arvioi vastustajaa näin: "SPV on ollut todella kovassa vireessä. Laittanut oman puolustuspelitapansa uusiksi. Tulee päätylankusta kiinni oikeastaan koko ajan." Siinä on mielenkiintoinen haaste Kooveen miehille ja samalla tae siitä, että illan ottelusta tuskin tulee tylsä tai kyttäilevä.

Lummikko.jpg

SPV:n pelitapaa ja omaa pelaamista on toki Koovee-leirissä pohdiskeltu ja illan otteluun pyritty valmistautumaan, Ilja Pantzar jatkaa: "Oma pelaaminen ei ole ollut tyydyttävällä tasolla kahdessa viime ottelussa. SPV:tä vastaan pelistä tulee joka tapauksessa erilainen, koska heidän pelitapansa muokkaa aika paljon myös meidän omaa pelaamistamme, ollaan kuitenkin valmiita kaatamaan "jättiläinen"."

SPV:n rosterissa erityisen kuuma pelaaja on ollut laitahyökkääjä Jari Hankkio, joka johtaa koko Salibandyliigan pistepörssiä lukemin 22+8 = 30. Hankkion laukaus on sellainen, että sen kanssa puolustajien ja maalivahdin on oltava tarkkana tai pallo löytyy omasta verkosta. Toki SPV:n rosterista löytyy muitakin mielenkiintoisia nimiä, Sami Koski on alati juonikas ja yksi liigan kovakuntoisimpia hyökkääjiä on Jukka-Pekka Pelto-Arvo, joka osaa myös viimeistellä tehokkaasti. SPV:n maalivahtikaksikko on liigan parhaita, ykkösvahtina on pelannut maajoukkueen ykkösvahti Eero Kosonen ja kakkosena Koovee-taustainen Rasmus Hasu.

Kotijoukkueesta Pantzar nostaa esiin yhden nimen: "Ossi Koskinen on joukkueen tärkeimpiä pelaajia pallollisessa pelaamisessa. Hän alkaa päästä taas omalle tasolleen varpaan murtuman aiheuttaman sairausloman jälkeen." Ossilla varmasti tulee olemaan kiire myös puolustussuuntaan illan pelissä, mutta eiköhän omiakin hyökkäyksiä saada kehiteltyä

Tervetuloa paikan päälle viimeistään klo 18.30 ja mieluusti jo aikaisemminkin Nenäpäivän merkeissä!

LATAA TÄSTÄ ITSELLESI KÄSIOHJELMA ILLAN OTTELUUN!

17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä
04.11.2018Sunnuntain Nenäpäivässä vastassa kivikova SPV
01.11.2018Piste Tampereelle, kaksi Kuopioon miesten liigaottelussa
31.10.2018Keskiviikkona kuopiolaiset miesten vieraana
16.10.2018Pienten marginaalien peli Happeeta vastaan
15.10.2018Happee vieraana illalla, mukana lajilegenda ja vanhoja tuttuja
13.10.2018Kooveen naiset makeaan kotivoittoon Tepsistä
08.10.2018SB-Pro oli naisille tyly emäntä
03.10.2018Miehille piste, katkeraa kalkkia viime sekunnilla

Siirry arkistoon »