Share |

Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä

Share |
05.11.2018

Sunnuntai-iltapäivä ja -ilta olivat täynnä toimintaa AutoCenter Areenalla, mutta sarjapisteiden arvoisiin suorituksiin eivät Kooveen miehet yltäneet. Jo Nenäpäivän ohjelma toi paljon toimintaa halliin ja erityisesti nuoret urheilijanalut olivat vauhdissa eksoottisten eläinten ja muun toiminnan kanssa. Varsinaisessa ottelussa SPV otti kahdessa ensimmäisessä erässä luulot pois Kooveelta ja purjehti 7-15 –voittoon runsasmaalisessa ottelussa. Kooveella oli myös omat paikkansa, mutta etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä maalinteko oli vaikeaa.

Ottelu itsessään oli erittäin vauhdikas, suurelta osin SPV:n korkean prässin takia, joka loi tilanteita molempiin päihin. Koovee pystyi ajoittain purkamaan prässin ja pääsi ylivoimahyökkäyksiin mutta tehottomuus vaivasi ja SPV:n maalissa Koovee-kasvatti Rasmus Hasu pelasi hyvän ottelun.

Ensimmäinen erä oli jäähyjen sävyttämä ja Kooveelle oli ottelun alussa tarjolla maalintekopaikkoja sekä rangaistuslaukauksen että ylivoiman muodossa. Näitä ei kuitenkaan saatu hyödynnettyä, vaan maalinteon aloitti SPV, joka osui ensin ylivoimalla ja välittömästi aloituksen jälkeen vain kuusi sekuntia edellisestä. Ottelun hahmo Jari Hankkio teki erään vielä kaksi maalia nopeista vastahyökkäyksistä.

Koovee sai mahdollisuuden päästä takaisin peliin mukaan, kun SPV-puolustaja kaatoi hyökkäykseen lähteneen Petteri Puustisen. TIlanteessa oli sen verran kova kontakti, että SPV-pelaaja kommenttiin suihkuun ja Koovee sai 5 minuutin ylivoiman. Petteri Puustinen osuikin nopeasti ja Tuomas Ahon yritys erän viime sekunneilla meni niukasti ohi.

Vaantoa_SPV.jpg

Toisessa erässä Koovee ei kuitenkaan pystynyt ylivoimaa hyödyntämään kavennusmaalien muodossa. Vaikka Topi Koskinen kavensikin heti ylivoiman päättymisen jälkeen 2-4 –lukemiin, niin tämän lähemmäksi Koovee ei päässyt. SPV takoi erässä tasaiseen tahtiin maaleja ja toisen erän päättyessä taululla olivat kotijoukkueen kannalta synkät 2-10 –lukemat.

Kolmas erä oli panoksetonta kamppailua, jossa molemmat joukkueet pääsivät maalien makuun viidesti. Näin loppulukemat kirjoitettiin 7-15 ja pisteet Seinäjoelle. Loppujen lopuksi Kooveen pisteseppo oli Petteri Puustinen kolmella maalillaan, kun SPV:n leiristä Jari Hankkio osui ottelussa huimat 7 kertaa. Koovee jatkaa nyt otteluitaan vieraspeleillä ja seuraavan kerran kotiareenalla pelataan vasta MM-kisojen jälkeen 16.12. kun vastaan tulee TPS.

Kuva: Esa Takalo

Katso myös:

Ottelun tilastot

Esa Takalon valokuvat ottelusta

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

17.11.2018Bellojen kotiluolan taika pitää edelleen
05.11.2018Maaleja urakalla Nenäpäivässä, SPV selkeään voittoon miehistä
04.11.2018Sunnuntain Nenäpäivässä vastassa kivikova SPV
01.11.2018Piste Tampereelle, kaksi Kuopioon miesten liigaottelussa
31.10.2018Keskiviikkona kuopiolaiset miesten vieraana
16.10.2018Pienten marginaalien peli Happeeta vastaan
15.10.2018Happee vieraana illalla, mukana lajilegenda ja vanhoja tuttuja
13.10.2018Kooveen naiset makeaan kotivoittoon Tepsistä
08.10.2018SB-Pro oli naisille tyly emäntä
03.10.2018Miehille piste, katkeraa kalkkia viime sekunnilla

Siirry arkistoon »