Karhut Porista miesten vieraana lauantaina

05.01.2019

Salibandyliiga jatkuu miesten osalta tänään lauantaina ottelulla nousijajoukkue Karhuja vastaan. Kyseessä on sarjan häntäpään osalta tärkeä kamppailu mutta kotijoukkueen kannalta myös hyvä mahdollisuus saada kateissa ollut maalijyvä kohdilleen. Joulua ennen pelatut TPS- ja Steelers-ottelut pitivät sisällään hyviä jaksoja mutta eivät aivan riittäneet pisteisiin asti. Joukkue on käyttänyt välipäivät harjoitteluun ja lähtee hyvässä iskussa illan lamppailuun.

Steelers-pelin kurinpitomenettelyt saatiin loppuun menneellä viikolla, kun kurinpitäjän päätös Tuomas Ahon PR3-rangaistuksesta tuli. Aho kärsii automaattisen yhden ottelun rangaistuksen tässä ottelussa ja palaa riviin ilman lisäsanktioita seuraavassa ottelussa. Saman pelin aiemmasta tilanteesta, jossa Aho oli rikottu pelaaja, taas määrättiin kahden ottelun pelikielto Steelers-pelaajalle.

Näin ollen Koovee joutuu peliin hiukan erilaisella kokoonpanolla kuin normaalisti. Tästä huolimatta päävalmentaja Ilja Pantzar lähtee luottavaisena illan otteluun: "Tarkoitus on jatkaa nousujohteisuutta, joka joukkueen pelissä on ollut MM-tauon jälkeen ja tällä kertaa ottaa myös kolme pistettä varsinaisen peliajan voitolla."

Joukkue.jpg

Taukoa joulua ja uuden vuoden ympärillä on ollut jonkun verran, mutta siitä huolimatta joukkue on ollut myös tiiviisti hallilla, Ilja Pantzar kertoo harjoittelusta näin: "Pyhäpäivien ympärillä oli muutaman päivän lomat/oto-treenit. Joulun ja uudenvuoden välissä treenattiin joukkueena pari kertaa, samoin tällä viikolla. Hyökkäyspelaamisessa ongelmana on ollut viime peleissä tehottomuus maalipaikoissa ja tämän asian kehittämiseksi on tehty paljon hommia."

Illan vastustaja Karhut on pelannut ennakkoluulottomasti ja otti Porissa pisteet Kooveelta kolmannen erän viime hetkien maalilla. Ilja Pantzar tiivistää vierailijoiden pelaamisen lyhykäisesti seuraavasti: "Karhujen vahvuus on hyökkäyspelaamisessa ja sen vuoksi oman viisikkopuolustuksen täytyy olla korkealla tasolla."

Tätä suunnitelmaa lähdetään tänään toteuttamaan AutoCenter Areenalla klo 18.30 alkaen. Vaikka illan kokoonpano onkin vielä tätä kirjoitettaessa aavistuksen verran hämärän peitossa, niin Ilja Pantzar poimii pari seuraamisen arvoista pelaajaa Kooveen rosterista illalle: "Aapo Mäkelä ja Kim Hyrkkönen ovat erittäin lupaavia pelimiehiä. Molemmat ovat B-junnujen viime kevään Suomen mestarijoukkueesta ja ovat hyvien esitystensä ansiosta napanneet jo ison roolin liigajoukkueesta."

Hallilla ehtii ennen ottelua nauttia kahvin tai muita virvokkeita, joten kannattaa olla paikalla jo hyvissä ajoin. Muistutetaan myös siitä, että joukkueiden valmentajien ennakkohaastattelut ajetaan isolle screenille ja halliin vajaat 15 minuuttia ennen ottelun alkua. Niitä kannattaa olla kuuntelemassa ja virittelemässä äänijänteitä kotijoukkueen kannattamiseksi.

TERVETULOA!

12.06.2019Ilmoittautuminen Kooveen Fat Pipe salibandykerhoihin kaudelle 2019-20 alkaa ÄN-YY-TEE NYT
09.08.2019Kooveen miehillä kaikki valmiina uuteen kauteen
09.08.2019Kooveen G (2012-13) -pojat hakevat uusia pelaajia
08.08.2019Kooveen salibandyjaoston vuosikokous ke 21.8. klo 18 AutoCenter Areenalla
11.07.2019C1 joukkueen päävalmentaja on valittu
03.07.2019Hanki Pirkanmaan Divarikausikortti!
26.06.2019Kooveen naisten valmennus täydentyi kesän kynnyksellä
12.06.2019Hanki nyt kausikorttisi edulliseen hintaan
05.06.2019SunSäbä-kiertue saapuu AutoCenter Areenalle
14.05.2019Parille pelimiehelle paikka poikien C1 (2004) joukkueessa

Siirry arkistoon »