SPT-salibandyn kauden kolmas turnaus Oulussa 9.-10.3.

14.03.2019

Koovee - Heavyweights 6-3 (4-0, 2-3)

Alkukevään auringon lämmittäessä suuntasimme Ouluun kauden kolmanteen turnaukseen. Päivän ensimmäinen peli isäntäjoukkue Heavyweightsiä vastaan. 

Ensimmäisen erän Koovee pelasi kauden parasta peliä. Puolustus toimi, hyökkäyksessä oltiin riittävän maltillisia ja viimeisteltiin hyvin paikoista. Vaikka Heitto välillä hallitsikin pitkiä pätkiä palloa, he harvemmin pääsivät omalta alueeltaan pois ja ne harvat kerrat, kun sieltä Kooveen puolustusalueelle tulivat niin päätyivät he kulmiin pyörimään tai laukaus päättyi punapaitoihin. 

Toinen erä meni sitten oululaisille tilastollisesti. Kooveella hieman hajosi pakka ja Heitto viimeisteli vastaiskuista muutamat maalit. Kooveen johto kuitenkin piti loppuun asti ja pisteet ansaitusti Tampereelle. Tämä peli pelattiin Joonalle ja logolle, kuten hän aina tapasi sanoa. 

Pisteillä Maaret 3+1, Markku 1+4, Joona K. 2+0 ja Jenni 0+1. 

BK-48 Blue - Koovee 5-5 (4-2, 1-3)

Päivän toinen peli ja vastaan vaasalainen BK-48, joka on noussut tällä kaudella yhdeksi sarjan kärkijoukkueista.

Ensimmäinen erä tuloksellisesti vaasalaisten erä, vaikka peli oli varsin tasaista ja maaleja tehtiinkin alkuun tasatahtia. Kunnes Vaasa pääsi hieman varkain ensin maalin ja sitten kahden johtoon. 

Toinen erä oli enemmän Kooveen. Omalla pelillä lähdettiin hakemaan maali maalilta eroa umpeen. Vaasa toki oli asiasta eri mieltä ja taisteli johdostaan kynsin ja hampain. Lähes viimeisille minuuteille asti Koovee haki tasoitusta ja lopulta sinnikäs yrittäminen palkittiin. Loppuun asti haettiin vielä voittomaalia, mutta tässä kohtaa aika loppui kesken ja näin päädyttiin pistejakoon. 

Pisteillä Markku 3+1, Maaret 2+2 ja Henna-Liisa 0+1. 

TPS - Koovee 3-10 (1-4, 2-6)

Päivän ensimmäinen peli ja vastassa TPS Turusta. Turkulaiset ovat parantaneet hieman peliään alku kaudesta, joten omassa päässä pitää pelata tarkasti jälleen. 

Ensimmäinen erä alkaa turkulaisten pyörityksellä, mutta nopeasti Koovee saa pallon ja pääsee rakentelemaan omaa peliään kuntoon. Kenttätapahtumien valossa erä oli varsin tasainen. Koovee kuitenkin viimeisteli sekä loi maalipaikkoja paremmin. 

Toinen erä oli varsin samanlainen. Tasaisesti painittiin joka puolella kenttää, mutta Koovee vain hyödynsi luomansa maalipaikat paremmin. Lisäksi Kooveen maalissa Jenni otti muutaman tärkeän torjunnan eikä TPS päässyt kovin suureen nousukiitoon. 

Pisteillä Maaret 7+2, Markku 2+3 ja Henna-Liisa 1+1. 

Koovee - HOS Juniors 2-4 (1-1, 1-3)

Päivän viimeinen peli sarjakärkeä HOS Juniorsia vastaan. Tiedossa teknisesti ja taktisesti taitava junnujoukkue. 

Ensimmäinen erä oli kokonaisuutena tasainen. Molemmat hieman kyttäili alkuun tilannetta. Pikku hiljaa peli lähti etenemään ja tunnelma tiivistyi sekä omalla tavallaan vauhti kiihtyi. Tasatilanteessa erätauolle. 

Toinen erä oli myös tasainen. Kooveella oli monen monta paikkaa, mutta tällä kertaa ei ihan osuttu tolppien väliin. HOS taas viimeisteli Kooveen virheistä ja tämä lopulta ratkaisi pelin. Loppuun asti Koovee yritti kaventaa ja tasoittaa, mutta aika ei ollut tällä kertaa suopea. 

Pisteillä Markku 1+1, Maaret 1+0 ja Henna-Liisa 0+1. 

Oulun turnaus saatiin päätökseen ja kotiin Tampereelle matkaa 5 sarjapistettä. Turnaus ei ollut huono ja varsinkin lauantaina pelattiin erittäin hyvin. Nyt alkaa löytymään yhteinen sävel ja se kaveri siinä vieressä. Vieläkin saa tehdä kovasti töitä, jotta kehityskäyrä pysyy ylhäällä.
21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
14.11.2019Koovee panostaa FBA-toimintaan
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella
06.10.2019Värikäs taistelu päättyi Kooveen miesten voittoon
04.10.2019Naisilla ja miehillä tiivis viikonvaihde AutoCenter Areenalla

Siirry arkistoon »