Salibandyjaoston vuosikokous pidetty 21.8.2019

28.08.2019

Kooveen salibandyjaoston vuosikokous pidettiin 21.8.2019 klo 18.00 AutoCenter Areenalla. Kokouksessa käytiin läpi kauden 2018-19 tärkeimmät tapahtumat ja saavutukset, käytiin läpi suunnitelmat kauden 2019-20 osalta sekä valittiin salibandyjaoston johtokunta tälle kaudelle. Salibandyjaoston puheenjohtajaksi valittiin edellisellä kaudella varapuheenjohtajana toiminut Marika Hillberg ja kuluneen kauden puheenjohtaja Jaakko Aho siirtyi puolestaan varapuheenjohtajaksi. Sihteerinä jatkaa Auli Mäkelä.

Salibandyjaoston johtokunta huolehtii Kooveen salibandytoiminnan päätöksenteosta ja tarvittaessa vie talouteen liittyvät päätökset Koovee ry:n johtokunnan käsiteltäväksi (esim palkkausten osalta). Johtokunta koostuu vapaaehtoisista, jotka ovat valmiita myös auttamaan koko salibandyjaostoa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Johtokunta valitaan vuosikokouksessa, joka tyypillisesti pidetään kauden loputtua ennen kesää.

Viime kautta tarkastellessa yksi merkittävimmistä asioista kilpailutoiminnan kannalta oli miesten liigajoukkueen ja A-poikien SM-joukkueen putoaminen sarjatasoa alemmas. Tämä oli itsessään suuri pettymys, mutta aiheutti myös haasteita joukkueiden muodostamiseen tälle kaudelle. Positiivisena asiana todettiin se, että salibandykerhojen toiminta on nyt siirtynyt kokonaisuudessaan salibandyjaoston hoidettavaksi Koovee ry:ltä, jolloin ryhmien koostaminen ja toiminnan pyörittäminen on entistä sujuvampaa. Henkilöstön vaihtuvuus syksyllä 2018 aiheutti haasteita päivittäisessä toiminnassa mutta toisaalta tuotti taloudellista hyötyä.

Uusittu toimintamalli salibandyn osalta näkyi keväällä käytännössä siten, että Jere Oksanen ja Arto "Japi" Riihimäki aloittivat valmennuspäällikköinä. Jeren vastuulla ovat nuoremmat juniorit ja Arton vastuulla vanhemmat juniorit sekä niin sanottu Akatemia-toiminta. Sekä Jere että Japi ovat olleet aktiivisia jo ennen kesää ja erityisesti nyt, kun uusi kausi lähtee toden teolla käyntiin. Tavoitteena on kohdistaa heidän aikaansa mahdollisimman paljon käytännön toimintaan kuten valmentajien tukemiseen, koulutukseen ja harjoitusten seuraamiseen.

Muina tavoitteina tulevalle kaudelle ovat A-nuorten ja miesten sarjatasojen nousut kauden lopulla, näistä pyritään erityisesti pääsemään takaisin nuorten SM-sarjaan. Näiden tavoitteiden eteen on tehty ja tullaan tekemään joukkueissa kovasti töitä. Kilpailutoiminnassa pyritään edelleen saamaan mahdollisimman monta joukkuetta SM-sarjoihin ja nuorempien juniorien osalta pyritään parantamaan harjoitusten laatua hauskanpitoa unohtamatta sekä laajentamaan harrastajamäärää.

Kaudelle 2019-20 saimme lisäharjoitusvuoroja Kauppi Sports Centerissä Tampereen kaupungin kautta. Tämä tuo hiukan uusia haasteita toiminnan pyörittämiseen, mutta tuo myös hyviä lisävuoroja ns. primetime-aikaan. AutoCenter Areena pysyy seuran pääpaikkana, mutta lisävuorojen tarve oli ilmeinen ja lisävuorot tulivatkin tarpeeseen sekä joukkueille että kerhoille.

Keskeisenä kehittämiskohteena otettiin esiin myös viestintä, tähän pyritään kiinnittämään erityistä huomiota kaudella 2019-20.

Salibandyjaoston johtokunta kaudella 2019-20 on seuraava:

Marika Hillberg (pj)
Jaakko Aho (vpj)
Auli Mäkelä (siht)
Kari Jussila
Marko Jokinen
Juha Salonen
Mari Sillanpää
Petri Mattila (uusi)
Hannu Wäre (uusi)
Markus Lahtinen(uusi)

Kooveen henkilöstöä johtokunnassa edustaa liikuntapäällikkö Jari Fagerström ja tarvittaessa muut Kooveen palveluksessa olevat työntekijät.

Pitkäaikainen johtokunnan jäsen Jukka Lintula jäi pois johtokunnasta, johtokunta kiittää Jukkaa pitkästä työstä Kooveen salibandyn eteen!

 

12.06.2019Ilmoittautuminen Kooveen Fat Pipe salibandykerhoihin kaudelle 2019-20 alkaa ÄN-YY-TEE NYT
29.08.2019C2-pojat SM-sarjaan puhtaalla pelillä
28.08.2019Salibandyjaoston vuosikokous pidetty 21.8.2019
09.08.2019Kooveen miehillä kaikki valmiina uuteen kauteen
09.08.2019Kooveen G (2012-13) -pojat hakevat uusia pelaajia
11.07.2019C1 joukkueen päävalmentaja on valittu
03.07.2019Hanki Pirkanmaan Divarikausikortti!
26.06.2019Kooveen naisten valmennus täydentyi kesän kynnyksellä
12.06.2019Hanki nyt kausikorttisi edulliseen hintaan
05.06.2019SunSäbä-kiertue saapuu AutoCenter Areenalle

Siirry arkistoon »