C2-pojat SM-sarjaan puhtaalla pelillä

29.08.2019

Viime viikonloppuna oli taas se aika vuodesta, kun karsinnat juniorien SM-sarjoihin alkoivat. Kooveen joukkueista ensimmäisenä tulessa olivat C2-pojat, kun joukkue lähti Mynämäelle karsimaan "paikasta auringossa". Lopputulos olikin komea, sillä joukkue selvitti tiensä SM-sarjaan ilman tappioita ja selkeällä maalierolla. Tässä ensimmäisessä vaiheessa SM-sarjaan menivät kahdeksan karsintalohkon voittajat ja jatkokarsinnasta mukaan tulee vielä kahdeksan joukkuetta.

Lauantain aamuottelussa Koovee kohtasi AC Hakin Vantaalta ja otti heti alusta lähtien ottelun hallinnan itselleen. Ensimmäisen vajaan vartin jälkeen taululla oli jo 5-0-johto ja vaikka Haki pääsikin kaventamaan ensimmäisen erän lopussa kahdella maalilla ei Kooveella ollut suurempia vaikeuksia ottaa ensimmäisestä ottelusta voittoa.

Toiseen otteluun olikin sitten aikaa, sillä se alkoi vasta päivän viimeisenä otteluna klo 18.45 ja vastassa oli Nibacos Kokkolasta. Pitkä tauko ei kuitenkaan haitannut, sillä Koovee lähti tähänkin otteluun terävästi. Hiukan kylmempää vettä tuli niskaan ensimmäisen erän lopulla, kun Nibacos kavensi tilanteeksi 2-3. Erätauon jälkeen Koovee kuitenkin sai omat kuvionsa kuntoon ja loppujen lopuksi ottelu keskeytettiin hiukan ennen täyttä aikaa, kun Koovee meni 12 maalin johtoon.

SM-sarjapaikan kohtalo ratkesi sunnuntaina, kun vastaan tuli SBS Maskun ja SBS Wirmon yhteisjoukkue. Tästä ottelusta ei jännitystä puuttunut, sillä joukkueet pelasivat hyvin tasaisesti. Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä Koovee sai hyödynnettyä omat paikkansa ensin erän alussa ja vielä kertaalleen erän lopussa ja pääsi toiselle erätauolle 3-0 –johdossa. Oma maali saatiin pidettyä puhtaana koko ottelun ajan ja kun viimeisessä erässä saatiin pallo kolme kertaa vastustajan maaliin, oli SM-sarjapaikka varmistettu 6-0 –voitolla.

C2_tuuletus_290819.jpeg

Kooveen vahva esitys perustui vahvaan peliin läpi turnauksen joukkueena ja peluutukseen kolmella viisikolla. Onnistujia löytyi laajalta rintamalta, mikä näkyi myös maalintekijä/ tehotilastoissa, sillä melkein jokainen pelaaja sai tilastomerkintöjä. Viisikkopeli toimi ja pojilla oli mahtava pelihuumori ja itseluottamus. Joukkue oli viimeiset viikot ennen turnausta paljon yhdessä (muun muuassa kolme päivää FBA:ssa ja viikonloppuleirillä Tampereella). Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen ja hurtti huumori kukoisti myös karsinnoissa.

Valmentaja Kari Jussila oli syystäkin tyytyväinen: "Aivan mahtava fiilis! Hienoa nauttia parhaalla mahdollisella tavalla kesän aikana tehdystä työstä. Työnteko jatkuu kovana, jotta pystytään yhtä hyvään tulokseen myös SM-sarjassa. Joukkueen motto on ollut: Loppuun asti täysiä, kävi miten kävi!”

Toinen valmentaja Jani Sormunen yltyi hiukan runollisemmaksi: ”Tilipäivä koitti, kun kolme peliä voitti; ei puristanut kädessä maila, kun pelattiin sunnuntaina; kohta alkaa pelit kovat, siihen meillä kuviot omat.”

C2_joukkue_290819.jpeg

Vahvasti esiintynyt pelaaja Juho Ollikainen kommentoi karsintoja yksinkertaisesti: ”Pelattiin oikeaan aikaan omalla tasollamme joukkueena.”

Onnittelut C2-pojille tärkeästä välietapista tällä kaudella! Seuraavana viikonvaihteena Kooveen joukkueista SM-sarjapaikasta kilvoittelevat B-pojat Oulussa ja C-tytöt kotihallissa AutoCenter Areenalla. Onnea joukkueille karsintoihin ja kotiyleisölle toivomus tulla paikalle kannustamaan C-tyttöjä!

08.03.2020Kooveen Bellat käyvät läpi kautta, joukkuetta ja paljon muuta
11.02.2020 16:00Kooveen valmennuksen ja toiminnan kehittäminen etenee
21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
14.11.2019Koovee panostaa FBA-toimintaan
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella

Siirry arkistoon »