Naisilla ja miehillä tiivis viikonvaihde AutoCenter Areenalla

04.10.2019

Tulevassa viikonvaihteessa sekä Kooven naiset että miehet pelaavat kaksi ottelua AutoCenter Areenalla. Naiset kohtaavat viime kevään välieräuusinnassa PSS:n Porvoosta perjantai-iltana ja sunnuntai-iltapäivänä klo 15.30 alkaen paikallisvastustajan Pirkkalan Pirkat. Miehillä on tiedossa kaksi Divari-ottelua, ensin lauantai-iltana sarjan kärkijoukkue Josba ja sunnuntai-iltana Limingan Niittomiehet. Tiedossa on tiukkaa vääntöä ja jaossa on tärkeitä pisteitä, joten nyt kannattaa tulla AutoCenter Areenalle kannustamaan joukkueet voittoihin.

Viikonlopun pelit alkavat perjantaina klo 18.30 Porvoon ylpeyttä PSS:ää vastaan. PSS on aloittanut sarjan kahdella voitolla, kun Koovee taas menetti kaksi pistettä jatkoaikatappiolla SB-Prota vastaan. Nykymuodossaan naisten Salibandyliiga on todella tasainen sarja ja jokaisella pisteellä on merkitystä. PSS lähtee ennakkoarvioiden mukaan otteluun pienenä ennakkosuosikkina voitettuaan viime kaudella hopeaa ja joukkueen säilyttyä käytännössä samana. Kooveen kokoonpano selviää perjantain aikana, joka tapauksessa pisteitä joukkue lähtee ottamaan.

N1_tuuletus_ETa.jpg

Viikonvaihteessa pelataan kolmetoista Divarin ottelua, joista kaksi AutoCenter Areenalla. Lauantai-iltana vieraaksi saapuu Josba Joensuusta, joka on tällä hetkellä sarjan kärjessä. Tällä hetkellä Josballa on tilillään kolme voittoa ja yksi tappio, joten voitolla Kooveen miehet siirtyisivät Josban ohi, mutta toki sarjajohto on kiinni muista otteluistakin. Pisteet ovat Divarissakin tarpeen ja pisteiden menetys SB Vantaalle viime perjantaina varmasti tuo ylimääräistä latausta ja näyttämisen halua joukkueelle. Ottelu lähtee käyntiin hiukan normaalia myöhemmin eli klo 19.00.

Sunnuntaina onkin sitten tarjolla kaksi ottelua. Ensin iltapäivällä klo 15.30 alkaen on naisten Suomen Cupin ottelu Pirkkalan Pirkkoja vastaan. Ottelu pelataan uuden kokeilun mukaisella 3x15 min tehokkaalla peliajalla (tarvittaessa 10 min jatkoaika) ja 15+2 pelaajan rosterilla, joka tietänee sähäkkää ottelua, sillä vain voitolla on väliä eikä aikaa hukattavaksi. Tämä ottelu on mahdollisesti ainoa paikallisottelu näiden kahden joukkueen välillä tällä kaudella, joten kannattaa tulla paikalle. Otteluun on myös vapaa pääsy, joten reilusti kannustajia paikalle.

Jere_tuuletus_PirPi_ETa.jpg

Viikonlopun viimeinen ottelu on miesten peli Limingan Niittomiehiä vastaan. LNM:ää on veikkailtu ennakkoon yhdeksi Divarin vahvimmista joukkueista eli Koovee pääsee tosissaan mittaamaan kuntoaan myös sunnuntaina. Liminkalaiset ovat ottaneet tähän mennessä yhden voiton, yhden jatkoaikavoiton ja kärsineet yhden tappion. Lauantaina LNM kohtaa SB Vantaan, joka otti makean voiton Kooveesta viime kierroksella.

N1_yleiso_ETa.jpg

Otteluita voi seurata myös ruudun kautta monikameralähetyksinä hidastuksineen. Pe-illan naisten ottelu tulee Ruutu+-palvelusta, molemmat miesten ottelut SolidSport-palvelusta ja näillä näkymin naisten Cup-ottelu sunnuntaina Youtuben kautta. Sekä miesten että naisten runkosarjat tulevat kokonaisuudessaan näistä palveluista, lisää tietoa osoitteista ruutu.fi/urheilu (Naisten Salibandyliiga) ja solidsport.com/kooveemiehet (miesten Divari).

Kuvat: Esa Takalo

TERVETULOA AUTOCENTER AREENALLE KOOVEEN KOTIOTTELUIHIN!

08.03.2020Kooveen Bellat käyvät läpi kautta, joukkuetta ja paljon muuta
11.02.2020 16:00Kooveen valmennuksen ja toiminnan kehittäminen etenee
21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
14.11.2019Koovee panostaa FBA-toimintaan
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella

Siirry arkistoon »