Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella

01.11.2019 15:15

Kooveen miesten joukkue on ollut otteluista tauolla kohta kaksi viikkoa ja tänään palataan tositoimiin, kun AutoCenter Areenalle tulee sarjan kärkipäässä oleva Nurmon Jymy. Tauon aikana Kooveen miehistö on myös täydentynyt, kun Ilveksestä tulevat mukaan Antti Naskali ja Janne Suoniemi paikkaamaan loukkaantumisista johtuvia aukkoja miehistössä. Kooveen kaksi aiempaa kohtaamista ovat olleet hankalia, joten nyt on erinomainen paikka nostaa tauon jälkeen pelin tasoa ja ottaa lisää sarjapisteitä.

Pari edellistä viikkoa on ollut haastavaa Kooveen miehistölle, kun pisteet ovat olleet tiukassa ja joukkueelle on tullut loukkaantumissuma. Miehistöstä on  pudonnut pois erimittaisille tauoille Ristomatti Lummikko, Aapo Mäkelä, Jere Oksanen ja Samuli Segerman. Näin ollen tauolla haettiin vahvistusta myös miehistöön ja tänään illalla ensimmäisen pelinsä Kooveen paidassa pelaavat Antti Naskali ja Janne Suoniemi. Naskali on Kooveen seuraajille tuttu aiemmilta kausilta, molemmilla pelaajilla on kokemusta myös Nokian KrP:n liigajoukkueesta ja he ovat pelanneet tällä kaudella Ilveksen joukkueessa kakkosdivisioonaa.

Päävalmentaja Arto Riihimäellä on illan otteluun selkeät tavoitteet: "Ainoastaan positiivisia fiiliksiä on ja voitto mielessä ollaan, kokoonpanoon on saatu täydennystä ja tämän viikon treenit on menneet oikein hyvin.

Valmistautuminen on siis kohdillaan ja täyttä pistepottia lähdetään hakemaan, vaikka vierailija Nurmon Jymy onkin ollut vahva tähänastisissa kamppailuissaan Divarissa. Nurmolaisilla on kahdeksasta ottelusta neljä varsinaisen peliajan voittoa, kolme jatkoaikavoittoa ja vain yksi varsinaisen peliajan tappio. Huumorilla voisi todeta, että ainakaan jatkoajalle ei kannata jymyläisten kanssa mennä.

Rajala_Josba_ETa.jpg

Sellaista illan ottelusta ei missään tapauksessa tavoitella, vaan tarkoitus on tavoitella täyttä pistepottia. Päävalmentaja Riihimäki nostaa joukkueesta esiin ns "nuoriso-osastoa": "Nuoriso hallinnoi nyt ykköskenttää eli Latvian pojat laidoissa ja Laaksonen sentterinä. Siihen kokenut pakkipari alle, niin on ollut vauhdikas meininki treeneissä. Sitten tietysti Naskali ja Suoniemi ovat mielenkiintoisia nähdä tänään."

Tänään on siis tarjolla monenlaista mielenkiintoista tapahtumaa ja pelaajaa sekä paikan päällä AutoCenter Areenalla että SolidSportin taajuuksilla Divarin runkosarjan puitteissa. Ottelu laitetaan käyntiin klo 18.30, tervetuloa mukaan!

SolidSportin lähetyksiin voi rekisteröityä ja niitä voi tilata osoitteesta solidsport.com/kooveemiehet.

Kuva: Esa Takalo

08.03.2020Kooveen Bellat käyvät läpi kautta, joukkuetta ja paljon muuta
11.02.2020 16:00Kooveen valmennuksen ja toiminnan kehittäminen etenee
21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
14.11.2019Koovee panostaa FBA-toimintaan
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella

Siirry arkistoon »