Spt-salibandyn kauden ensimmäinen turnaus Helsingissä 23.-24.11.

27.11.2019

Koovee - Pietari 10-1 (3-0, 7-1)

Uusi kausi, uudet kujeet. Marraskuisessa pimeydessä matkustamme Helsinkiin avaamaan salibandykauden -19-20. Uusia kujeita tuleekin tälle kaudelle, kun Pietarin joukkue Venäjältä aloittaa taipaleensa Finlandia-sarjassa. 

Ensimmäinen erä oli pääasiassa vielä hieman varovaista tekemistä. Junnu korkkasi maalitilinsä ensimmäisenä ajassa 1.40, Henna puolestaan avasi omansa ajassa 5.48 ja Jore, joka syötti molemmat maalit, tehtaili hienolla yksilösuorituksella kolmannen Kooveen maalin ajassa 8.41. Sen jälkeen Kooveella hieman levähti pakka, kun Hennan tuoli sai osumaa ja Mika teki melkeinpä lentävän vaihdon stickistä mailaksi. Loppuerä etsittiin muuttuneella kokoonpanolla niitä kuuluisia askelmerkkejä.

Toiseen erään löydettiin ne askelmerkit ja maaleja alkoi tipahtelemaan tasaiseen tahtiin. Pelitempo ei ollut tänään järin kova, mutta saatiin siitä huolimatta kohtuu peli aikaiseksi. Pietari puolusti ajoittain erittäin hyvin ja Kooveen pelaajista varsin pirteästi esiintynyt sekä maalirintamalla kunnostanut Junnu oli todellakin liekeissä! 

Pisteillä Mika 3+1, Henna-Liisa 1+0, Veikko 0+1, Jorma 2+5 ja Joona 4+2. 

Heitto Heavyweights - Koovee 1-5 (0-3, 1-2)

Päivän toinen peli pelattiin oululaista Heavyweightsiä vastaan. Viime kaudella pelit olivat varsin tasaisia heidän kanssaan, joten tästäkin pelistä lähdettiin kaavailemaan tasaista. 

Ensimmäinen erä oli tilastollisesti Kooveen, kenttätapahtumien valossa varsin tasainen. 4.35 aikaan kellot pysäytetään ensimmäisen kerran, kun Mika pelaa loistavasti maalinedestä riparit sisään. Muutama sekunti myöhemmin oululaisilta karkaa pallo omassa päässä ja se lipuu omaan maaliin. Erän loppupuolella Jore syöttää hyvin ylös ristiin Junnulle, joka vippaa rystyllä pallon maaliin. 3-0-johtoasemassa erätauolle.

Toinen erä on tasainen. Koovee puolustaa hyvin ja maalissa Jenna ottaa hyviä koppeja. Heavyweights kaventaa ajassa 18.57, mutta Jore kuittaa heti seuraavasta aloituksesta pallon maalin kattoon. Erän puolivälin jälkeen Jore käy nakuttamassa vielä yhden maalin. Loppuerän oululaiset koittavat kiivaasti kaventaa, mutta Kooveen puolustus pitää loppuun asti.

Pisteillä Mika 1+0, Veikko 0+1, Jorma 2+1 ja Joona 1+0. 

Koovee - BK-48 Blue 5-7 (0-4, 5-3)

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa viime kauden mestari BK-48 Vaasasta. Peli on meille hyvä tämän hetken tason mittaus, joten siitä voi odottaa tasaista ja tiukkaa. 

Ensimmäinen erä oli täysin vaasalaisten erä. Koovee ei jostain syystä päässyt sille tasolle, jolla eilen suoritettiin ja Vaasa hyödynsi sen tehokkaasti. Yrittämisestä se ei jäänyt kiinni, sillä punapaidat jopa yliyrittivät ja puskivat vastustajan maalille. Samalla unohdettiin puolustaa, jolloin Vaasa pääsi luvattoman helposti vastaiskuihin. 

Toiseen erään muutettiin hieman sekä kokoonpanoa että taktiikkaa ja se selkeästi tuotti tulosta. Koovee hivuttautui maali maalilta lähemmäs ollen lopulta enää maalin päässä, mutta niin vain vaasalaiset niittasivat pari minuuttia ennen pelin loppua vielä yhden maalin. Loppuun asti yrittävä Koovee ei siis kaatunut tänään helposti, vaan peli oli alkua lukuunottamatta tasainen ja tiukka. 

Pisteillä Jenna 0+1, Henna-Liisa 1+1, Veikko 0+1 ja Jorma 4+1. 

TPS - Koovee 3-7 (0-2, 3-5)

Päivän viimeisessä pelissä vastassa TPS. Viime kaudella pääasiassa napsittiin peleistä voittoja, joten mitään kovin tiukkaa ei pelistä ennakoitu. Sarja on toki tasainen ja viime kausi osoitti myös sen, että kuka vaan voi voittaa kenet vaan. Takki auki ei siis peliin missään nimessä saa lähteä.

Ensimmäinen erä oli Kooveelta nihkeää tekemistä. Pelattiin enemmän puolivaloilla kuin tosissaan jokainen tilanne. Punapaidat eivät saaneet hyödynnettyä turkulaisten hetkellistä pakan hajoamista siinä vaiheessa, kun yhden pelaajan tuolista lähti rengas ja he joutuivat vaihtamaan suunnitelmaansa.

Toinen erä oli jo parempaa peliä, joskin edelleen hieman puolitehoilla tekemistä. Nyt päästiin paremmin pyörittämään omaa peliä ja luomaan niitä paikkoja tehdä maaleja, ihan vaan ei kaikista laitettu sisään tällä kertaa. 

Pisteillä Mika 0+3, Henna-Liisa 0+2, Veikko 0+1, Jorma 7+0 ja Joona 0+1.

Avausturnaus taputeltu. 4 peliä, joista 3 voittoa. Ihan saa olla tyytyväinen tulokseen, vaikka parannettavaa on aina. Lauantaina pelattiin hyvin ja tänään riittävän hyvin.
08.03.2020Kooveen Bellat käyvät läpi kautta, joukkuetta ja paljon muuta
11.02.2020 16:00Kooveen valmennuksen ja toiminnan kehittäminen etenee
21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
14.11.2019Koovee panostaa FBA-toimintaan
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella

Siirry arkistoon »