Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä

07.12.2019

Miesten edustusjoukkueen osalta kausi jatkuu kahdella kotiottelulla AutoCenter Areenalla, kun ensin lauantaina kohdataan Kirkkonummi Rangers ja sunnuntaina 90v-juhlaottelussa EV Akatemia. Lauantain ottelu käynnistyy klo 18.30 ja sunnuntain varsinainen ottelu klo 19.00. Sunnuntain ottelun osalta kannattaa kuitenkin huomata, että paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, sillä tarjolla on paljon ekstra-ohjelmaa alkaen klo 18.30. Sunnuntain juhlaotteluun on myös vapaa pääsy, joten nyt kannattaa tulla paikalle kannustamaan Kooveeta isommallakin porukalla.

Lauantaina kohdataan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Kirkkonummi Rangers. Kirkkonummelaiset ovat pelanneet 12 ottelua ja ovat Kooveeta pari pistettä ja pykälää edellä tasaisessa sarjassa. Kooveen saldo tällä hetkellä on 5 voittoa, 4 tappiota sekä yksi jatkoaikavoitto ja –tappio. Isot pisteet on siis tänään tarjolla ja ottelusta voi etukäten veikkailla tasaista.

Kooveen kannalta olellista on pyrkiä pitämään Rangersin kärkipelaajat Atte Silvennoinen, Samuli Alaluusua ja Erik Helenius poissa pahanteosta. Tuo kolmikko on pelannut yhdessä muun muuassa Rangersin Josba-voitossa, mutta kokoonpanot ovat vaihdelleet malkoisesti kauden aikana ja nähtäväksi jää, millä eväillä Rangers Tampereelle tulee.

Sunnuntain juhlapeliin saadaan vieraaksi EV Akatemia, joka kaatui syyskuussa kauden avauspelissä tiukan taistelun jälkeen. Tapanilan miesten kausi on ollut nousujohteinen, sillä alkuun voittojen tielle pääseminen oli haastavaa, mutta kauden edetessä joukkue on pystynyt nostamaan tasoaan ja ottamaan tasaisesti pisteitä. Tällä hetkellä  EV Akatemia on muutaman pisteen Kooveeta perässä ja ottelun enemmän Kooveeta pelanneena sijalla 11. Tärkeät pisteet ovat tuossakin ottelussa jaossa.

EV_Akatemia_mainos.png

Kooveen osalta viikonlopun peleissä kannattaa seurailla latvialaiskaksikkoa Peteris Trekse ja Klavs Jansons, jotka ovat joukkueen maalipörssin kärjessä yhdeksällä osumalla. Hyvää taustatukea on antanut Aki Hietanen, joka on antanut maalisyötön jo 13 kertaa tällä kaudella.

Helpolla ei pisteitä tule viikonvaihteessa, mutta täyttä pistepottia joukkue ilman muuta lähtee hakemaan. Täydellä potilla myös sarjasijoitus saataisiin hilattua lähemmäs kärkipaikkoja, tosin Divari tälläkin kaudella on niin tasainen ja jännittävä, että mitä tahansa saattaa vielä tapahtua.

Sunnuntain otteluun on siis vapaa pääsy ja molemmat ottelut ovat myös seurattavissa SolidSportin kanavilta Kooveen mediatiimin selostettuina monikameralähetyksinä.

Tervetuloa mukaan joko livenä AutoCenter Areenalla tai streamissa SolidSportissa!

08.03.2020Kooveen Bellat käyvät läpi kautta, joukkuetta ja paljon muuta
11.02.2020 16:00Kooveen valmennuksen ja toiminnan kehittäminen etenee
21.01.2020Fat Pipe Floorball Camp - Talvilomaleiri 24-26.2.2020
09.01.2020Kooveen Peteris Trekse joulukuun pelaaja Divarissa
08.12.2019Miehille neljä pistettä viikonlopusta
07.12.2019Miehillä kahden ottelun viikonloppu edessä
14.11.2019Koovee panostaa FBA-toimintaan
06.11.2019Miehet kotivoittoon Karhuista tiukan taistelun jälkeen
06.11.2019Miehillä illalla vastassa nousukuntoinen Karhut Porista
01.11.2019 15:15Tauon jälkeen pelataan - Nurmon Jymy Tampereella

Siirry arkistoon »