Share |

Pojat C2 SM: puoli peliä peliä

Share |
26.02.2017

Kooveen superviikonloppuun Tesomalla mahtui myös C2-poikien ottelu Tikkurilan Tiikereiden 03-ikäluokan ykkösnippua vastaan. Tällä kertaa pelin juoni oli kaksijakoinen. Ensimmäinen puolisko väännettiin tasaisesti ja toinen puolisko epätasaisesti :). Vielä 30 minuutin kohdalla Tiikerit oli maalin johdossa, mutta parin ylivoimamaalin kautta peli alkoi kääntyä Kooveelle ja suunnanmuutos oli lopulta hyvinkin selkeä.

Koovee - Tiikerit III    17-3 (1-1, 7-2, 9-0)

Vaikka pelissä näennäisesti päästiinkin helpolla, Kooveen päävalmentaja Jukka Laurila nosti silti hattua pelaajilleen.
- Kaveri pelasi varsin passiivisesti eikä meidän oma peli oikein meinannut lähteä käyntiin. Silti pelaajille ei tullut painetilaa eikä kärsivällisyys loppunut missään vaiheessa. Toiseen erään saatiin paremmin tossua liikkeelle ja karvattiin välillä ns. päätylaudasta ihan siitä syystä, että saataisiin pojat "työtilaan". Ylivoimamaalien kautta saatiin rentoutta otteisiin ja peli alkoi toimia.
- Tammikuusta lähtien on treeneissä kulkenut hyvin ja se on näkynyt myös peleissä. Tosin vähän ohuella miehityksellä on jouduttu välillä menemään. 

Tiikereillä on pallollista osaamista, oveluutta ja yhteispelitaitoa, eli jos tilaa antaa liikaa, omissa soi. Pelin ensimmäisessä erässä nähtiinkin paikoitellen vähän seisovaa peliä, kun Koovee piti oman karvausmuodostelmansa tiiviinä ja toisaalta Tiikerit rakensi omia hyökkäyksiään kaikessa rauhassa. Katsojia ei varsinaisesti hemmoteltu, kun erässä nähtiin vain yksi maali molempiin päihin.

Jäähyttömän ensimmäisen erän jälkeen toisessa erässä nähtiin neljä jäähyä ja neljä ylivoimamaalia.  Niistä kolmesta vastasi kotijoukkue ja yhdestä Tiikerit. Kooveen ylivoimatehokkuus oli tässäkin pelissä jälleen kovalla tasolla. Tiikerit pelasi usein nähdyn peruskuvion Mikko > Teemu > Samuli hyvin pois, mutta variaatioita onneksi löytyi - jos ei muuten, niin teemalla "syöttö on aina riski".

Kolmenteen erään lähdettiin Kooveen 8-3 johdossa ja näytti siltä, että vastustaja ei oikein enää uskonut pelin kääntömahdollisuuksiin. Niinpä erästä muodostui vähän unettava isosta maalimäärästä huolimatta. Kooveen pelaajien kannalta mukavaa toki oli, että pisteille pääsi iso joukko pelaajia.

Jos jotain erityistä mainittavaa pelistä etsii, niin mieleen tulee Mikko Palojärven neljä alakulmamaalia, Samuli Kolhon kolme peräkkäistä maalisyöttöä parin minuutin sisään ja Niko Laikon näyttävä maaliin päätynyt purjehdus läpi koko kentän.

Talvilomaviikolla Kooveen pojilla on erikoisohjelma harjoitusottelun ja alueleirin myötä. Viikon säbätapahtumat päättää sunnuntain SM-sarjaottelu Tiikereiden 02-edustusjoukkuetta vastaan Spiralilla. Siitä viikon päästä onkin sitten jo edessä runkosarjan viimeinen peli Espoossa Loisketta vastaan.

24.05.2017Fat Pipe Floorball Camp - Spiral Halli
27.05.2017Kova kolmikko kirjoitti sopimukset Kooveen naisiin!
22.05.2017Koovee 05-pojat hakee joukkoonsa lisäpelaajia!
15.05.2017B2 joukkueeseen mahtuu vielä muutama kenttäpelaaja
14.05.2017Naisten II-joukkue hakee ensi kaudelle naispelaajia
12.05.2017 11:55Miesten liigajoukkue kaudelle 2017-18 lähes valmis
12.05.2017Koovee näkyvästi esillä Särkänniemen Salibandycupissa
02.05.2017C2 joukkue kaudelle 2017-2018
27.04.2017Kooveen naisiin lisää vahvistuksia
18.04.2017Kooveen A-pojille uudet valmentajat

Siirry arkistoon »