Share |

Kooveen naiset kärsivät kirvelevän tappion Turussa

Share |
06.03.2017

Reilu  viikko sitten Kooveen naiset kärsivät kirvelevän tappion NST:lle lukemin 3-4. Eilen sunnuntaina Bellat matkasivat Turkuun Tepsittärien vieraiksi. Tavoite oli selvä – vain voitto kelpaisi.

Koovee olikin hereillä avauserässä ja hyödynsi maalipaikkansa kovalla prosentilla. Ottelun puolivälin jälkeen vieraat karkasivat ylivoimalla jo 1–4-johtoon. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä sarjakolmonen TPS pystyi pelin edetessä parantamaan lentoa ja runnomaan lopulta voittoon vain 21 sekuntia ennen loppusummeria. Milla Nordlund teki TPS:lle hattutempun.

32431274794_dd740ac766_k.jpg

” Kolmas erä tämän varmaan ratkaisi. Hieno ja määrätietoinen loppu, pistivät kyllä palloa pussiin tarjotuista paikoista. Hyvä nousu vähän vaisun alun jälkeen ja ansaittu voitto heille,” Kooveen päävalmentaja Tiina Röning sanoo.

Tappiosta huolimatta Röning näki suojattiensa otteissa myös paljon hyvää.

” Olimme valmiina peliin, ja niitä onnistumisia tulikin siinä ensimmäisessä erässä. Peli-ilme oli viikon takaiseen verrattuna aivan toisenlainen – rohkea, luottavainen ja loppuun asti yrittävä. Teimme omista paikoista maaleja hyvällä prosentilla. Mutta lopun puolustuspeli ei sitten riittänyt pitämään johtoasemaa.”

Puolustaja Annika Kulmalan kuva ottelusta on pitkälti sama.

” TPS teki paremmin paikoista kolmannessa erässä. TPS oli sellainen kuin aina, sellainen teräväjalkainen. Aika paljon iskevät vastahyökkäyksillä, eivät tee paljon pitkiä hyökkäyksiä.”

Kauden aikana Koovee on joutunut useampaan otteeseen takaa-ajoasemaan ottelun ensimmäisessä erässä. Nyt tämä puoli oli kunnossa.

” Meillä oli hyvä treeniviikko takana. Olemme myös vaihtaneet alkulämpösysteemiä, ja se nähtävästi toimii hyvin, jolloin pääsemme terävällä jalalla heti siihen ensimmäiseen erään. Joukkueena pelasimme todella hyvin,”  Kulmala kehuu.

33274413225_020159589b_k.jpg

Runkosarjassa on enää kaksi ottelua jäljellä. Tämän viikon lauantaina naiset saavat vieraita pohjoisesta, kun Rankat Ankat saapuvat Oulusta Spiralille. Joukkueiden kohtaaminen Oulussa päättyi Kooveen pisteryöstöön äärimmäisen jännitävien vaiheiden jälkeen.

” Olemme pelanneet SSRA:ta vastaan vasta kerran. Silloin voitettiin, ja mielestäni meillä on tällä pelillä erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa tälläkin kertaa. Siitä lähdetään,” Annika Kulmala sanoo.

” SSRA on ollut vähän kauden yllättäjä. Kovia voimahyökkääjiä, tahtoa ja maalintekovoimaa. Vastahyökkäyksiä kääntävä ja niitä murhaavasti viimeistelevä joukkue, joten puolustuspelissä pitää onnistua. Jalalla pitää olla hyvä, ja fyysisesti pitää jaksaa painia,” Tiina Röning luettelee.

 

Koovee – Rankat Ankat lauantaina 11.3. klo 14.45 Spiral-hallilla. Tule ja tuo kaverisikin kannustamaan Kooveen Bellat voittoon.

Nyt tarvitaan kaikki tuki ja kannustus halliin – KATTILANKANNET MUKAAN!

 

TILASTOT TPS - Koovee

N1ILOn TPS - Koovee-pelin haastattelussa Tiina Röning ja Annika Kulmala

Kimmo Pitkäsen kuvat

__________________________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Radio N1ILO: Kimmo Pitkänen

Kuvat: Kimmo Pitkänen

 

16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa
13.10.2017Miehet Esport Oilersin kimppuun lauantaina
03.10.2017Syysloman leiritoimintaa AutoCenterAreenalla
02.10.2017Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille
28.09.2017Koovee Salibandy hakee rakennustiimiä!
28.09.2017Raportti Akatemian B-tyttöjen karsinnasta SM-sarjaan - Akatemian sarjat käyntiin
27.09.2017Koovee-päivää vietettiin lauantaina
25.09.2017Kooveen naisten kotiavausviikonlopusta täysi pistepotti
23.09.2017Draamaa miesten kotiavauksessa: Jatkoajalla tappio
23.09.2017Miehillä edessä kiireinen viikonloppu

Siirry arkistoon »