Share |

Tärkeä sarjapiste Rankoilta Ankoilta

Share |
13.03.2017

Viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Koovee (nyt 8.) paransi edelleen otteitaan SSRA:ta eli Rankkoja Ankkoja vastaan pelaamalla tasapelin lauantain ottelussa. Kahtakin pistettä ottelusta tarjottiin. Ottelu oli numeroidensa mukainen ja molemmilla oli omat etsikkoaikansa, mutta Kooveella oli enemmän loistopaikkoja ottelun ratkaisemiseen. Suurin yllätys ei kuitenkaan ollut tasapeli, vaan 3–3-tasapeli. Paikkoja hukattiin ansiokkaasti molemmissa leireissä. Toki myös molemmat maalivahdit olivat loistavalla pelipäällä. Onnistumisia saatiin erikoistilanteissakin. Ylivoimalla Oona Kauppi täräytti käsittämättömän upeasti pienestä kulmasta maalin yläkulmaan, ja alivoimalla peittopeli oli vakuuttavaa.

” Lopputulos vastaa kentän vaiheita. Ihan ookoo, mutta olisi tämä ollut voitettavissakin. Lukemat näinkin vähämaalisiksi ratkaisivat loistavat maalivahdit molemmissa päissä. Tätä joukkuetta vastaan kaikki vedot ja toimitukset pitää pyrkiä peittämään, ja vielä karatkin. Loimme paikkoja hiki päässä. Plussaa oli taisteluilme sekä raikas, rohkea ja määrätietoinen tekeminen. Vastustaja oli kovaliikkeinen niin kuin aina. Fysiikalla he ratkaisivat. Jos he jotakin tekevät, he tekevät sen isosti, ja ihmeen hyvin jaksoivat,”  Kooveen päävalmentaja Tiina Röning tunnustaa.

Hyökkääjä Elisa Männistö kiittelee joukkueen jättäneen kentälle kaikkensa ja monen esittäneen kauden tähän mennessä parasta peliään.

” Joukkueessa oli aivan loistava tunnelma. Kaikki jättivät aivan kaiken tänään kentälle. Ihan huikea oli yleisökin, kuudes kenttäpelaaja löytyi kyllä sieltä. Henkilökohtaisesti pelasin tasaisimman ja ehkä jopa kauden parhaan pelini. Ja voin sanoa, että varmaan aika moni muukin joukkueessa. Viimeinen maali olisi tietysti kruunannut, mutta yksi on parempi kuin nolla.”

Männistö myöntää, että molemmat joukkueet kunnostautuivat paikkojen tuhlaamisessa.

” Kyllä siellä tolppia kolauteltiin, välillä vedettiin vähän ohi ja välillä pomppi maaliviivallakin. SSRA oli ankkalauma, joka tuli aikamoisella jalalla. Emme me siinä siinä kakkoseksi jääneet, mutta tällaisessa joukkueessa, jossa mennään lujaa, niitä tilanteita kyllä tulee. ”

Elisa_Mannisto2.jpg

 

SEURAAVAKSI:

O2-JYVÄSKYLÄ–KOOVEE LA 18.3. 18.00 / PALOKAN KOULUKESKUS, JYVÄSKYLÄ

Vuoden alun vaikeudet näyttävät nyt olevan Kooveessa takanapäin, ja näillä otteilla O2-Jyväskylä (11.) tulee olemaan runkosarjan päätösottelussa isoissa vaikeuksissa. Voitto siitä ottelusta onkin välttämättömyys, mikäli Koovee mielii pudotuspeleihin. Yllätykset ovat aina mahdollisia, mutta jotenkin voisi olettaa, että Kooveen paikkaa pudotuspeleissä kärkkyvä EräViikingit tulee olemaan tuohon runkosarjan päätöspeliin lähdettäessä kaksi pistettä Kooveeta edellä. Nyt joukkueet ovat nimittäin tasapisteissä, ja EräViikingit kohtaa ensi viikonloppuna voitottoman Steelersin ja voittamattoman Classicin.

” Henkilökohtaisesti O2 on erittäin tuttu joukkue. Lähdemme hakemaan kotiin runkosarjan viimeiset tarjolla olevat pisteet. Kyllä tällä tekemisellä... Toivottavasti sitten haetaankin. O2 laittaa varmasti kotikentällään tiukille, ” entisen joukkueensa kohtaava Elisa Männistö ennakoi.

” Haemme tietysti koko ajan sitä kauden parasta peliä ja viemme omaa juttua eteenpäin. Suhtaudumme siihen peliin äärimmäisen vakavasti ja teemme lujaa töitä ensi viikolla, ” Tiina Röning lupaa.

 

TILASTOT Koovee - SRRA

N1ILOn Koovee - SSRA-pelin haastattelussa Tiina Röning ja Elisa Männistö

Maalikooste

__________________________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Radio N1ILO: Kimmo Pitkänen

Maalikooste: Jussi Koivunen

16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa
13.10.2017Miehet Esport Oilersin kimppuun lauantaina
03.10.2017Syysloman leiritoimintaa AutoCenterAreenalla
02.10.2017Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille
28.09.2017Koovee Salibandy hakee rakennustiimiä!
28.09.2017Raportti Akatemian B-tyttöjen karsinnasta SM-sarjaan - Akatemian sarjat käyntiin
27.09.2017Koovee-päivää vietettiin lauantaina
25.09.2017Kooveen naisten kotiavausviikonlopusta täysi pistepotti
23.09.2017Draamaa miesten kotiavauksessa: Jatkoajalla tappio
23.09.2017Miehillä edessä kiireinen viikonloppu

Siirry arkistoon »