Share |

Uusia ihmisiä haussa uuteen paikkaan

Share |
15.03.2017

Koovee salibandyn AutoCenterAreena nousee hyvää vauhtia Linnainmaalle ja tuleva kausi tulee starttaamaan upeissa, ehkä jopa Suomen parhaissa puitteissa. Uudet tilat, uudet tekniset ratkaisut, aluejoustavat kentät ja oheistilat toimistoineen luovat hyvän pohjan seuran, ottelutapahtumien ja koko lajin kehittämiselle. Myös Koovee salibandy rakentuu uudelleen uusien mahdollisuuksien myötä. Tulevaisuuteen satsataan ja junioritoimintaa kehitetään entisestään sekä valmennukseen panostetaan. Nyt haemme Koovee salibandylle toiminnanjohtajaa, valmennuspäällikköä ja hallipäällikköä.

halli_ilmasta_150317.jpg

Koovee Salibandyn edustusjoukkueet pelaavat miesten ja naisten Salibandyliigaa. Seuralla on lisäksi A-poikien SM-sarjajoukkue ja kolme muuta joukkuetta kaudella 2016-17 juniorien SM-sarjoissa. Kaikkiaan joukkueita seurassa on yli 30 ja mukana on myös erityisryhmien joukkueita. Salibandyn lisenssipelaajia seuralla on lähes 600 ja sen lisäksi seurassa urheilee yli 400 salibandykerholaista. Nyt tavoitteenamme on kasvattaa harrastajamäärää sekä lisenssipelaajien että kerholaisten osalta ja tarjota yhä useammalle nuorelle pelaajanalulle mahdollisuus hienon lajimme harrastamiseen.

Valmennuspäällikön tehtävään kuuluu seuran salibandyvalmentajien esimiehenä toimiminen, valmentajien rekrytointi ja kouluttaminen, joukkueiden toiminnan ohjaaminen ja joukkuetoiminnan kehittäminen. Tehtävässä kehität edelleen Kooveen joukkueiden toimintaa, seuraan pelaajapolkua ja pelitapaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää ymmärrystä salibandysta lajina, valmennuskokemusta, hyviä ihmissuhdetaitoja, esiintymiskokemusta ja –halukkuutta sekä kykyä innovoida ja innostaa erilaisia toimijoita viemään asioita aktiivisesti eteenpäin.

Salibandyn toiminnanjohtajan tehtävä on seurassa kokonaan uusi. Toiminnanjohtaja kehittää salibandya kokonaisuudessaan, urheilullisten asioiden lisäksi seuran ottelutapahtumat, markkinointi, viestintä ja myynti. Tehtävässä salibandyn tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä, kunhan ymmärrät urheiluseuran johtamisen haasteita. Salibandyn toiminnanjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä valmennuspäällikön, seurajohdon ja emoseuran toiminnanjohtajan kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, aloitekykyä, esiintymiskokemusta, myynti- ja markkinointikokemusta sekä järjestelykykyä.

Hallipäällikkö on myös tehtävänä uusi. Hallipäällikkö saa vastuulleen uuden hallin operatiiviseen pyörittämiseen liittyvät tehtävät ja myös osan käytännön tehtävien hoidosta. Hallipäällikkö vastaa siitä, että hallin toiminta on sujuvaa, käyttäjät tyytyväisiä ja puitteet kaikilta osin kunnossa. Hallipäällikön tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, käytännön osaamista tekniikasta, aloitekykyä ja iloista mieltä.

Kaikki tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan läheisessä yhteistyössä sekä toistensa, nykyisten seuratyöntekijöiden (junioripäällikkö, liikunnanohjaajat) että ison määrän vapaaehtoisia kanssa. Tehtävien sisältöä ja vastuita voidaan tarkentaa hakijoiden osaamisen ja oman kiinnostuksen perusteella. Tehtävät ovat lähtökohtaisesti täyspäiväisiä ja toistaiseksi voimassaolevia, mutta osa-aikaiseenkin työhön on mahdollisuus. Tehtävät täytetään erikseen sovittavana ajankohtana, kuitenkin aivan viimeistään elokuussa 2017.

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia tehtäviin perjantaihin 7.4.2017 mennessä. Hakemukset tulee osoittaa liikuntapäällikkö Jari Fagerströmille osoitteeseen:

Koovee ry / Jari Fagerström
Sarvijaakonkatu 32
33500 Tampere

tai sähköpostilla

jari.fagerstrom@koovee.fi

Tehtävistä lisätietoa antavat:

Salibandyjaoston puheenjohtaja Marika Hillberg
Puh: 050 4019187
Sähköposti: marika@hippa.fi

 

Kooveen liikuntapäällikkö Jari Fagerström
Puh: 020 748 2632
Sähköposti: jari.fagerstrom@koovee.fi

 

Halliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jukka Lintula
Puh: 050 65549
Sähköposti: jukka.lintula@pp.inet.fi

 

16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa
13.10.2017Miehet Esport Oilersin kimppuun lauantaina
03.10.2017Syysloman leiritoimintaa AutoCenterAreenalla
02.10.2017Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille
28.09.2017Koovee Salibandy hakee rakennustiimiä!
28.09.2017Raportti Akatemian B-tyttöjen karsinnasta SM-sarjaan - Akatemian sarjat käyntiin
27.09.2017Koovee-päivää vietettiin lauantaina
25.09.2017Kooveen naisten kotiavausviikonlopusta täysi pistepotti
23.09.2017Draamaa miesten kotiavauksessa: Jatkoajalla tappio
23.09.2017Miehillä edessä kiireinen viikonloppu

Siirry arkistoon »