Share |

Kooveen naisten valmentajat ja kapteenisto jatkavat myös kaudella 2017-18

Share |
16.03.2017

Naisten salibandyliigan runkosarja on sinettiä vaille valmis ja Kooveen naiset taistelevat lauantaina pleijaripaikasta. Sopimusrintamalla on harjoitusten lomassa tapahtunut mukavia asioita, kun kolmikko Tiina Röning, Kim Takala ja Jari Halonen jatkavat joukkueen kehittämistä myös jatkossa.

Päävalmentaja Tiina Röning on erityisen iloinen kertoessaan joukkueen sopimustilanteesta:  

” On upea tilanne nuorelle joukkueelle, että tässä vaiheessa sekä kapteenisto että valmennustiimi on sitoutunut yhteiseen tekemiseen haasteitakin sisältäneen kauden jälkeen. Se mahdollistaa sen, että niin joukkueen kuin yksilöidenkin kokemus alkaa vähitellen kantaa tulevaankin kauteen ja sitä voidaan oikeasti hyödyntää, kun hommaa kehitetään eteenpäin. Nyt päästään sitten oikeasti kehittämään prosessia, kun ei tarvitse koko ajan vaan hengästyneenä reagoida muuttuviin tilanteisiin. Olen hurjan tyytyväinen ja iloinen jokaisesta sitoumuksesta, joka tekee meistä yhdessä vahvemman.”

Valmentaja Kim Takala kommentoi omaa päätöstään:

” Oli loppu viimein helppo ratkaisu jatkaa tämän erittäin kehityskykyisen ryhmän mukana ja uskon, että potentiaalia on vielä paljon parempaankin. Joukkueessa on mahtava tekemisen meininki päivästä toiseen ja tämän kauden vastoinkäymisten myötä joukkuehenki on vain tiivistynyt.

Tärkeimpänä tulevaisuutta ajatellen on myös valmennusryhmän samanlainen näkemys siitä, millaisia muutoksia päivittäiseen harjoitteluun ja toimintaan pitää tehdä, että olemme tulevaisuudessa kokonaisvaltaisesti vahvempia kuin nyt.”

valkut.jpg 

Fysiikkavalmentaja Jari Halonen on myös innoissaan jatkosuunnitelmista:

” Hienoa, että osaltani valmennustehtävät Kooveen Bellojen kanssa jatkuvat myös ensi kaudella. Lähdin alun perin mukaan tämän joukkueen valmennustöihin sillä idealla, että kyseessä on kolmen vuoden valmennusprojekti, jonka jälkeen katsotaan, mitä on tällä staffilla pelaajien kanssa saavutettu.

Kohta on vuosi takana rajun nuorennusleikkauksen läpikäyneen joukkueen kanssa, ja olen ollut todella tyytyväinen pelaajien kehitykseen sekä tekemisen meininkiin harjoituksissa. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa kohti tulevaa kautta.”

 

Happeesta tälle kaudelle Kooveeseen siirtynyt joukkueen kapteeni Henna Haverinen näkee joukkueen tulevaisuuden valoisana:

” Erittäin mielelläni kirjoitin Kooveen kanssa uuden sopparin. Tämä kausi on ollut täynnä haasteita, mutta niistä on hienosti joukkueena taisteltu eteenpäin. Ensi kaudelta odotan vielä kovemmin taistelevaa, fiksummin pelaavaa ja fyysiseltä kunnoltaan parempaa joukkuetta. Itse olen myös valmis tekemään kaikkeni joukkueen menestyksen eteen tulevalla kaudella.”

Hennan rinnalla kapteenistossa ovat tällä kaudella toimineet Juulia Lintula ja Roosa Salmela, joilla myös on jatkosopimukset joukkueen kanssa. 

henna_1.jpg

____________________________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Kuvat: Esa Takalo

19.04.2019 14:00Kokemusta miesten joukkueeseen tulevalle kaudelle
18.04.2019‍Naisten Salibandyliigan Pronssiottelu Koovee vs TPS pe 19.4. klo 17.00 AutoCenter Areenalla
10.04.2019 8:00Kooveen B2 joukkueen harjoitukset käynnistyvät!
09.04.2019Matti Kaipio on A-poikien uusi valmentaja
01.04.2019Kooveen B-D2-poikien TryOut päivät julkaistu
29.03.2019Valmentajahaku käynnissä, NYT!
20.03.2019Kooveen Bellat nälkäisinä pudotuspeleihin!
11.03.2019Arto Riihimäki palaa Suomeen ja Kooveeseen (katso myös haastattelu)
25.02.2019Eräviikingit vieraana viimeisessä kotipelissä tällä kaudella
23.02.2019Pohjoistuulta AutoCenter Areenalla lauantaina

Siirry arkistoon »