Share |

Kooveen naiset puolivälieriin! O2 kaatui lukemin 4-6.

Share |
19.03.2017

Runkosarjan viimeinen ottelu oli pakkovoiton paikka. EräViikinkien hävittyä Classicille tie pudotuspeleihin oli auki, mutta vain voitolla. Ja se voitto ei oikeastaan ollut vaarassa ottelussa putoamiskarsintoihin valmistautuvaa O2-Jyväskylää vastaan, vaikka numerot pysyivätkin läpi ottelun varsin maltillisina. Ottelu oli Kooveelta paineisen tilanteen tulos tai ulos -suoritus. O2:lle pelillä ei enää merkitystä ollut.

” Tottakai tuloksella oli tässä suurin merkitys. Yritimme mennä pelinkin kautta, mutta kun vastustajalla ei ole mitään menetettävää ja itse pitää voittoon yltää, niin se menee aika suoraviivaiseksi se tekeminen. Alku oli tahmea, ja oli vaikea päästä kolmella ketjulla liikkeelle, kun tempo oli tosi matala ja tuomarilinja oli verrattain salliva mailapelin suhteen. Mitä pidemmälle peli eteni ja mitä paremmaksi saatiin vauhti, niin sen paremmin se kääntyi meille,”  päävalmentaja Tiina Röning luonnehtii.

” Mielestäni saimme ihan hyvin pidettyä hallinnassa koko pelin ajan. Ajoittain vähän kaaosta, mutta silti ihan hallittua. Ehkä meillä oli kuitenkin enemmän pallollista ja teknistä taitoa. Kun saimme nostettua tempoa, niin sitten peli oli meidän hallinnassamme,” hyökkääjä Oona Kauppi kommentoi.

33388752071_8532408685_k.jpg

Oona Kauppi teki ottelussa tehot 4+1. Maaleista toinen oli pelurin sadas maali Naisten salibandyliigan runkosarjassa.

" Se oli kyllä vähän mielenkiintoinen... Sanoisin, että se olisi pitänyt merkata Ellinoora Huotarille. Vetohan olisi mennyt ohi, mutta se osui Ellin mailaan tai jalkaan. Siinä oli saatu hyvä pyöritys aikaiseksi ja useampikin paikka ketjulle. "

Oona kaunisteli samalla myös pistepörssin tilastoja saamalla täyteen 150 pistettä naisten salibandyliigan runkosarjassa, saldon ollessa nyt komeat  153 pistettä.

SEURAAVAKSI:

PUOLIVÄLIERÄT ALKAVAT VIIKON KULUTTUA

” Onhan se aina kiva lähteä pudotuspeleihin. Ne ovat aina vähän erilaisia pelejä. Hyvillä mielin, tästä on hyvä lähteä,”  Oona Kauppi sanoo.

” Niissä koitetaan viedä tätä hyvää peliä eteenpäin, kehittää pelaajia ja hakea kokemusta nuorelle joukkueelle. Ja tietysti hakea sitä omaa tämän kauden maksimisuoritusta,” Tiina Röning muistuttaa ja jatkaa: ” Nyt vaan tehdään lujasti hommia ja nautitaan pelaamisesta ja treenaamisesta ja onnistumisista. Näin nuorella joukkueella kaikki kokemus ja onnistumiset mitä saadaan, sataa omaan laariin. ”

Heti ottelun perään oli ohjelmassa puolivälieräparien valinta, ja pareiksi muodostuivat Classic - KooveeSB-Pro - NSTSSRA - M-Team ja TPS - PSS.

Välieriin etenee kolmella voitolla. Puolivälierien runkopäivät ovat: la 25.3., su 26.3., ke 29.3., sekä tarvittaessa la 1.4. ja su 2.4. Ottelupaikoista ja -ajoista informoidaan heti otteluohjelman valmistuttua.

n1_joukkue.jpg


Naisten joukkueen toive on, että kaikki kynnelle kykenevät tulisivat kannustamaan Belloja. Nyt on tarjolla kauden tärkeimmät pelit ja tiedossa on varmasti paikallisderbylle ominaista tunteenpaloa. 

TILASTOT O2 - Koovee

N1ILOn O2 - Koovee -pelin haastattelussa Tiina Röning ja Oona Kauppi

Kimmo Pitkäsen ottelukuvat

__________________________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Radio N1ILO: Kimmo Pitkänen

Kuvat: Kimmo Pitkänen

16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa
13.10.2017Miehet Esport Oilersin kimppuun lauantaina
03.10.2017Syysloman leiritoimintaa AutoCenterAreenalla
02.10.2017Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille
28.09.2017Koovee Salibandy hakee rakennustiimiä!
28.09.2017Raportti Akatemian B-tyttöjen karsinnasta SM-sarjaan - Akatemian sarjat käyntiin
27.09.2017Koovee-päivää vietettiin lauantaina
25.09.2017Kooveen naisten kotiavausviikonlopusta täysi pistepotti
23.09.2017Draamaa miesten kotiavauksessa: Jatkoajalla tappio
23.09.2017Miehillä edessä kiireinen viikonloppu

Siirry arkistoon »