Share |

Kooveen naiset saavat kaksi paluumuuttajaa uudelle kaudelle

Share |
30.03.2017

Steelersissä kaksi mennyttä kautta pelanneet Milla Vähälä ja Senni Hietanen ovat allekirjoittaneet sopimukset Kooveen naisten liigajoukkueen kanssa. Molemmat pelaajat ovat seurassa entuudestaan tuttuja, sillä Millalla on 4 ja Sennillä 2 Kooveen paidassa pelattuja kausia. Kyselimme naisten fiiliksiä paluusta ja odotuksista tulevaa kautta kohtaan.

Milla täräyttää heti iloisesti: ”Odottavilla fiiliksillä! Ollaan kotona jo juteltu, että tästä taitaa tulla kausien kausi. Uusi halli ja mahtavat puitteet, ihanat joukkuekaverit ja yhteinen tavoite. Odotan kovaa reeniä kesästä lähtien ja vuoden kuluttua sitten sadonkorjuuta! ”

 Myös Senni on samoilla linjoilla: ”Hyvillä fiiliksillä, innolla oottaen tulevaa joukkuetta ja uutta kautta.  Odotan kovia pelejä ja kehittymistä yksilötasolla sekä joukkuetasolla pelin viemistä eteenpäin. Hyvä joukkuehenki on myös asia jota odotan kovasti. Huikeita likkoja jengissä, niin kiva päästä porukkaan mukaan! ”

Minkälaisen panoksen pelurit sitten tuovat joukkueelle?  ” Tuleva kausi ja uusvanha joukkue on nyt jo tässä vaiheessa nostettu prioriteettiykköseksi uusien juoksulenkkareitten myötä. Omat useammat pelivuodet tuo tullessaan joukkueeseen vanhan rauhallisuutta ja rutiinia, joiden lisäksi lupaan kantaa korteni kekoon tekemällä töitä nöyrästi päädystä toiseen iloisella ilmeellä.” Milla pohtii.

IMG_7151.jpg

Loukkaantumisen takia tällä kaudella sivussa ollut Senni uhkuu intoa: ”Oma henkilökohtainen panokseni on treenimotivaatio ja maalintekonälkä. Viime kaudesta jäänyt hampaan koloon treenaamattomuus loukin takia. Odotan jo uutta kautta, että pääsee täysillä tekemään hommia.  Nyt kun jalka on kunnossa, niin pystyy laittaa ittensä likoon kunnolla! ”

Joukkueelle naisilla on samansuuntaisia odotuksia:  ”Odotan joukkuekavereilta puurtamista yhdessä ja erikseen, itseltä sekä muilta vaatimista parempiin suorituksiin. Tietysti hauskaa huumoria ja rehellisyyttä joukkuekavereiden välillä.”  Milla toivoo ja Senni jatkaa: ”Odotan tulevalta joukkueelta hyvää treenimotivaatiota, sen kautta on mahdollisuudet menestyä. Tehdään hyvin hommia koko joukkueen voimin ja mennään eteenpäin. Odotan myös sitä, että joukkuekaverit uskaltavat vaatia itseltään ja toisiltaan hyviä suorituksia treeneissä! ”

senni.JPG

Kysymys lempiruoasta pelireissuilla hymyilyttää molempia. Millalla on asiaan selkeä kanta:  ”Tähän ei oo mitään muuta vastausta kun kanapasta! ”

”Ei oo lempiruokaa. Yleensä tekee mieli juoda jääkylmää kokista! Sillä mennään.”  Senni virnuilee.

 

Kooveen naiset toivottavat molemmat lämpimästi tervetulleiksi joukkueeseen! 

________________________________________

Teksti: Koovee naiset edustus mediatiimi

Kuvat: Esa Takalo

16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa
13.10.2017Miehet Esport Oilersin kimppuun lauantaina
03.10.2017Syysloman leiritoimintaa AutoCenterAreenalla
02.10.2017Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille
28.09.2017Koovee Salibandy hakee rakennustiimiä!
28.09.2017Raportti Akatemian B-tyttöjen karsinnasta SM-sarjaan - Akatemian sarjat käyntiin
27.09.2017Koovee-päivää vietettiin lauantaina
25.09.2017Kooveen naisten kotiavausviikonlopusta täysi pistepotti
23.09.2017Draamaa miesten kotiavauksessa: Jatkoajalla tappio
23.09.2017Miehillä edessä kiireinen viikonloppu

Siirry arkistoon »