Share |

Koovee ja Intersport Koskikeskus yhteistyöhön, myös Fat Pipe jatkaa kumppanina

Share |
17.04.2017

Koovee ja Intersport Koskikeskus yhteistyöhön ja samalla varmistui Fat Pipen jatkuminen salibandyn maila- ja vaateyhteistyökumppanina

Koovee salibandylle tuli kevään aikana tieto, että pitkäaikainen seurakauppamme Sportia-Pekka lopettaa toimintansa syksyllä ja tulemme näin jäämään ilman seurakauppaa keväältä. Nyt haluammekin kiittää seuran puolesta Sportia-Pekkaa hienosta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä, Kiitos yhteistyöstä!

Seurakauppaneuvotteluissa tuli varteenotettavimmaksi yhteistyökumppanivaihtoehdoksi Intersport-Koskikeskus, jossa Kauppias Risto Niklas-Salminen ja taustajoukot pystyivät tarjoamaan meille parhaimmat edellytykset ja puitteet, ottaa askeleen eteenpäin salibandytoiminnan parissa.

Kooveen Liikuntapäällikkö Jari Fagerström oli hyvin tyytyväinen neuvottelujen saavutettua maalin. ”Halusimme uudelta liikkeeltä paikallisuutta ja halua olla seuran päivittäisessä arjessa mukana, tarjoamalla henkilökuntansa seuramme tueksi ja laadukkaat tuotteet kivijalkakaupassa jäseniemme hankittavaksi.”

Myös Intersport Koskikeskuksen kauppias Risto Niklas-Salminen oli tyytyväinen syntyneeseen yhteistyöhön

Olemme erittäin tyytyväisiä Koovee yhteistyön aloittamisesta. Seura tekee loistavaa juniorityötä. Naisilla ja miehillä on joukkueet pääsarjatasolla, seura on myös yksi Suomen johtavista salibandyseuroista. Intersport Koskikeskus uudistuu kesän aikana. Tulemme panostamaan tulevaisuudessa salibandyyn ja seurakauppaan. Tarjoamme Kooveen jäsenille kattavan valikoiman mm. Fat Pipe salibandytuotteita sekä laadukkaat Asics salibandykengät.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee mielellään Kooveen jäseniä kaikissa varustehankinnoissa. Tervetuloa käymään!

Koovee salibandy ja Fat Pipe jatkavat hyvin toiminutta yhteistyötään

Sopimustamme olisi ollut vielä vuosi jäljellä, mutta tässä muuttuneessa tilanteessa kummankin tahtotila oli uudistaa sopimus samaan 3 vuoden jaksoon. Tahtotilan ollessa vahva ja aikaisempiin vuosiin katsoen, oli sopimusta helppo lähteä jatkamaan, kommentoi Kooveen liikuntapäällikkö Jari Fagerström. Vahva kotimainen salibandymerkki Fat Pipe ja heidän laadukkaat tuotteet ja hyvin toimiva ja luotettava toimitus olivat elementit, jotka painoivat meille päätöksessä jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä.

Näin Jani Helenius kommentoi Fat pipeltä tulevasta yhteistyöstä.

On erittäin hienoa päästä jatkamaan jo pitkään kestänyttä yhteistyötä seuran kanssa. Kooveen kanssa yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja uskomme, että pystymme kehittämään yhteistyötä yhdessä seuran ja Intersport Koskikeskuksen kanssa entisestään.

Intersportista tulee löytymään ensi kaudella laaja valikoima Suomessa valmistettuja Fat Pipe-mailoja ja myös tietysti muita tuotteitamme. Kooveen logo tulee myös näkymään liikkeessä Fat Pipe-osastolla, koska olemme erittäin otettuja, että saamme jatkossakin olla seuran yhteistyökumppani.

Molemmat sopimukset ovat 3 -vuotisia.

Intersport__Fat_pipe_yhteistyo

fatpipelogo.jpgintersport_logo_3__366.jpg

24.05.2017Fat Pipe Floorball Camp - Spiral Halli
27.05.2017Kova kolmikko kirjoitti sopimukset Kooveen naisiin!
22.05.2017Koovee 05-pojat hakee joukkoonsa lisäpelaajia!
15.05.2017B2 joukkueeseen mahtuu vielä muutama kenttäpelaaja
14.05.2017Naisten II-joukkue hakee ensi kaudelle naispelaajia
12.05.2017 11:55Miesten liigajoukkue kaudelle 2017-18 lähes valmis
12.05.2017Koovee näkyvästi esillä Särkänniemen Salibandycupissa
02.05.2017C2 joukkue kaudelle 2017-2018
27.04.2017Kooveen naisiin lisää vahvistuksia
18.04.2017Kooveen A-pojille uudet valmentajat

Siirry arkistoon »